נסיעה באוטובוס..

karnity

New member
זה מזכיר לי...

כשמראים לאנשים תמונה של תינוק ממש מכוער הם מחפשים בכל דרך למצוא משהו חיובי להגיד ואז יוצאות להם מהפה מרגליות כגון .."הוא ממש ברור"... זה קורע אותי מצחוק! ועכשיו ברצינות... כרמית יקרה, בשלב ראשון, הייתי מבררת לעצמי באיזו מידה חשוב לי לשמור על "יחסים טובים" עם גיסתי ואמא שלה... כי על פני השטח מדובר בהעמדת פנים של כל הצדדים...כלפי חוץ הכל יפה וטוב ... אבל אם את מרגישה שיש עניין... השלב השני הוא לתפוס פעם את גיסתך לשיחה בגובה העיניים, לברר איתה האם באמת משהו מפריע לה ... ומשם דרכך סלולה כדי ללבן את האישויאים למיניהם...

girl111

New member
ילדים בהחלט נראים חמודים בתמונה

בדר"כ אין לי שום בעיה לומר "איזה מתוקים", כי בתמונה זה נראה נחמד, ואני בהחלט מבינה את הסבתא הנלהבת, כי מן הסתם היא מאד אוהבת אותם, ורוצה לקבל "אישור" מכולם שהנכדים שלה הם הכי בעולם. אני מאד מכבדת אנשים מבוגרים, ואני לא מנסה "לסתום להם את הפה". אז שידברו, אם זה עושה להם טוב, למה לא? אם זה ממש מעצבן אותי, אני קמה והולכת. מה שכן התגובה שלי לא צבועה אני זורקת "איזה חמוד" אבל לא מעבר לזה. אם הוא באמת נראה ילד מלאכי אני אוסיף עוד כמה דברים, אבל אם הוא בהחלט לא מוצא חן בעיני זה יהיה חוסר טאקט מצידי לומר לה שהוא לא ממש מוצא חן בעיני. אני מספקת במשפט " את צודקת, הוא באמת חמוד" ועוברת לנושא אחר.

SaraGubits

New member
לפעמים התמונות של הילדים לא חמודות

נראים כאלו שמנים, וישנוניים. ולחיים כאלו אדומות כמו מפריחה, הילדים לא אשמים, ההורים לא נותנים להם אהבה, לא הניקו אותם, נתנו להם המון זריקות חיסונים והתזונה לא אי אי אז התוצאות נראות עליהם. אבל מה עם התינוקות המלאכיים של גרבר או פמפרס? הם לא חמודים? נו, יש דוגמנים של תינוקות והם כן יפים ילדון בלונדיני תינוק צוחק תינוק חמוד

1שרון ע

New member
שרה תרשי לי לומר משהו....

בדרך כלל אני מאוד אוהבת את דברייך ואת כתיבתך (מכירה אותך גם מאתר "באופן" נכון?). אך הפעם קצת צרם לי המשפט: "הילדים לא אשמים, ההורים לא נותנים להם אהבה, לא הניקו אותם, נתנו להם המון זריקות חיסונים והתזונה לא אי אי אז התוצאות נראות עליהם" זה משפט קצת מכליל ולא נכון בעיני- אני מכירה תינוקות שלא ינקו, לא אוכלים תזונה בריאה כל הזמן וחוסנו בכל החיסונים האפשריים והם עדיין מקסימים ויפים. נראה לי קצת גורף לכתוב משפט כזה כעובדה. בנותי מקבלות ממני את כל האהבה שבעולם. אך בנוסף גם חוסנו בכל החיסונים האפשריים, ינקו רק עד גיל שלושה חודשים (וגם זה משאיבות- היו פגות), ואוכלות גם ג'אנק פוד....ועדיין הן נראות חמודות (בטח שלא:"שמנים, וישנוניים. ולחיים כאלו אדומות כמו מפריחה"). יש תינוקות לא יפים וזו עובדה. מה הביא לזה- יותר גניטיקה ותורשה מאשר כל שאר הסיבות שמנית.... סליחה אם אני נשמעת קצת תוקפנית זו באמת לא כוונתי......

Kalla

New member
את באמת מאמינה

שאם הילדים לא יפים מבחינה חיצונית זה באשמת ההורים? פעם ראשונה בחיי שאני שומעת דעה תמוהה שכזאת.

SaraGubits

New member
לא שההורים אשמים חס וחלילה

אבל פגיעה בבריאות שלהם עולה במראה חיצוני. לרוב ההורים אין ידע שכל הדברים ה'מקובלים' הם פוגעים בילדים שלהם. גם מבוגרים שיש להם בעיות של אקזמה חריפה וכל מיני, בגלל טיפול רפואי בשיניים למשל שהם קיבלו בעבר האשה הזאת המראה החיצוני שלה נפגע נורא אבל אחרי שטיפלה נכון הבעיה חלפה תינוק יונק תינוק שלא יונק מה שמאפיין תנוקות יונקים שהעור שלהם בעל ברק, ותינוקות שלא יונקים העור נראה מאט והפה נראה יותר שטוח, כי הם לא פתחו את כל שרירי הפנים ביניקה. זה נכון גם לגבי חתולים וכלבים. חיות שמאכילים אותם אוכל מתועש לא יהיו רזים ולא יהיו בעלי פרווה מבריקה חלקה כל כך כמו אלו שאוכלים טבעי וחי כמו לאכול עוף כשר נא, לא מבושל וירקות חיים.

Kalla

New member
אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות.

את יודעת מה, אם את באמת מאמינה בדברים שאת כותבת, שיבושם לך. אני לא אתחיל אפילו לנסות להיכנס לויכוח חסר טעם ומשמעות על ההכללות הגסות והתמוהות שעשית כאן לגבי מראה הילדים. כנראה שהעולם הרבה יותר מוזר ממה שאפילו העליתי על דעתי.

תסכימי איתי

שזה יוצא מן הכלל ?! ושלא תעזי להתווכח

habubnik

New member
אויייי

קוקוטילים! אני כל הזמן חושבת על לקנות אחד... הם דורשים הרבה עבודה? כמה הם עולים?

SaraGubits

New member
הם הצפורים ההכי מקסימות בעולם

אפשר אפילו לקחת אותם למיטה שלך לישון. הם מאד מתוקים וחברותיים. הם יעמדו בנאמנות על הכתף שלך, ויתריעו אם זרים נכנסים הביתה.. הזכרים הם שרים יפה, והנקבות לא. קוצי הוא זכר, וצ'ופצ'יק נקבה. עדיף לקנות אלו שהאכילו אותם מכף היד מרגע הבקעם מהביצה. הם יקרים יותר בדולרים הם יכולים להיות בין 150 ל300 אבל קוקטיילים לא מושקעים, גם אותם אפשר לאלף והמחיר שלהם בין 50 - 150 דולר. הלבנים והצהובים והחום קינמון יקרים יותר. ההכי זולים זה האפורים. אם תרצה אוכל להמליץ לך על חנות חיות בסביבות בני ברק

forglemmigej

New member
הבנתי אותך לגמרי

זה באמת מעצבן שמישהי שבכלל לא מכירים אותה דוחפת את התמונות של הנכדים שלה לפרצוף שלך. ואולי היה לך מצב רוח רע באותו רגע ולא בא לך לדבר עם מישהו. אני לא מתגוררת בארץ ואין מצב שמישהו/היא יפנו אלי בשיחה במקום ציבורי כמו רכבת או חנות או תחנת אוטובוס (האמת אין פה כל כך אוטובוסים).זה נחשב גסות רוח בכלל להסתכל למישהו בעיניים כשהוא יושב מולך ואתם זרים, ואחרי כן לפתוח בשיחה.. ועוד דבר משונה לי ,כל אלו ששמות תמונות של הילדים שלהם בפורומים השונים ומיד כל המשתתפים בפורום אומרים:YYY איזה בובון ,איזה מקסימה ..אפילו שזה רחוק מאד מאד מהמציאות. בכלל תמונות של קטינים לא בטוח שזה חוקי לפרסם.מעולם לא עלה בדעתי להראות תמונות של הילדים שלי למישהו שאני לא מכירה.

למעלה