גם אני!גם אני! ואני לא גאה בזה...
B bookaka New member 30/10/05 #16 ../images/Emo70.gif הממפ. ../images/Emo70.gif אזזז.. כנראה אני גם חדשה. קוראים לי אביטל ואני גרה ליד ב"ש בחור קטנטן ושרמנטי [סתם הוא לא שרמנטי, על מי אני עובדת??]
../images/Emo70.gif הממפ. ../images/Emo70.gif אזזז.. כנראה אני גם חדשה. קוראים לי אביטל ואני גרה ליד ב"ש בחור קטנטן ושרמנטי [סתם הוא לא שרמנטי, על מי אני עובדת??]
מ מכשפהקטנהזונה New member 30/10/05 #17 ברוכה ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif אני מיכלי, 13, מקיבוץ געתון . הכירי נא- - חיפושע, - ופיטי. אגב, איפה החור הקטנטן והשרמנטי? (ו.. מזה שרמנטי? )
ברוכה ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif אני מיכלי, 13, מקיבוץ געתון . הכירי נא- - חיפושע, - ופיטי. אגב, איפה החור הקטנטן והשרמנטי? (ו.. מזה שרמנטי? )
ר רעיושש New member 30/10/05 #19 ../images/Emo15.gif נעים מאוד חיפושע ופיטי אין הרבה מה לספר על עצמי סתם יש המון אבל זה בטח לא ממש מעניין אני גרה בבאר שבע ואני מכירה בדואים(לצערי) מי עוד מבאר שבע חוץ מזוהר וצליל?
../images/Emo15.gif נעים מאוד חיפושע ופיטי אין הרבה מה לספר על עצמי סתם יש המון אבל זה בטח לא ממש מעניין אני גרה בבאר שבע ואני מכירה בדואים(לצערי) מי עוד מבאר שבע חוץ מזוהר וצליל?