נס חנוכה!!! סדאם חוסיין נתפס! חחחחחחחחח לא קשור בכלל לפורום הזה אבל משמח!!!
ה הצילצול New member 14/12/03 #1 נס חנוכה!!! ../images/Emo137.gif סדאם חוסיין נתפס! חחחחחחחחח לא קשור בכלל לפורום הזה אבל משמח!!!
A Anna Karenina New member 15/12/03 #9 נס חנוכה שלי...../images/Emo138.gif וואו, יש כמה דברים שאני רוצה שיקרו לי.. אולי למצוא אהבה..?? לאחרונה, מתחילים איתי רק מסוממים, או אנשים עם בעיות אישיות. מעבר לזה..אני מתכננת לעשות קעקוע בחנוכה..והגיע הזמן שאני אבחר סקיצה...
נס חנוכה שלי...../images/Emo138.gif וואו, יש כמה דברים שאני רוצה שיקרו לי.. אולי למצוא אהבה..?? לאחרונה, מתחילים איתי רק מסוממים, או אנשים עם בעיות אישיות. מעבר לזה..אני מתכננת לעשות קעקוע בחנוכה..והגיע הזמן שאני אבחר סקיצה...
A Anna Karenina New member 15/12/03 #14 ../images/Emo9.gif חמוד..!! חה, חה..! עם כל הוירטואליות שבפורומים, העלית לי חיוך על הפנים..!!
מ מיטללל New member 15/12/03 #11 הייתי מבקשת ש..... אני אפסיק להיות כל כך עצבנית קודם כל כלפי ההורים שלי ושיהיה להם טוב שיהיה לי ממש כיף, מספק וטוב בצבא. ושאני כבר אמצא מישו חדש שאני ממש אתאהב בו ושהוא בי. ושאני אזכה בשבע מליון שקל. לא יותר. לו יהי...
הייתי מבקשת ש..... אני אפסיק להיות כל כך עצבנית קודם כל כלפי ההורים שלי ושיהיה להם טוב שיהיה לי ממש כיף, מספק וטוב בצבא. ושאני כבר אמצא מישו חדש שאני ממש אתאהב בו ושהוא בי. ושאני אזכה בשבע מליון שקל. לא יותר. לו יהי...
A Anna Karenina New member 15/12/03 #16 ../images/Emo45.gif למרות שגם שבעה מליון שקלים זה לא מעט, כן..??
D dreamgirl000 New member 15/12/03 #17 לזכות בהגרלה של 50,000,000 בטוטו אני וחברה שלי...סתם מרוב שיעמום הלכנו ומילאנו 3 כרטיסי לוטו..... ביזבוז ביזבוז......רק שיהיה נס.....
לזכות בהגרלה של 50,000,000 בטוטו אני וחברה שלי...סתם מרוב שיעמום הלכנו ומילאנו 3 כרטיסי לוטו..... ביזבוז ביזבוז......רק שיהיה נס.....