אמממ יש הרבה אבל שיהיה לי סוף סוף אהבה.... זה לא יקרה אבל זה בכולמקרה אמור להיות נס
ק קטרפי New member 16/12/03 #21 אמממ יש הרבה ../images/Emo110.gif אבל שיהיה לי סוף סוף אהבה.... זה לא יקרה אבל זה בכולמקרה אמור להיות נס
אמממ יש הרבה ../images/Emo110.gif אבל שיהיה לי סוף סוף אהבה.... זה לא יקרה אבל זה בכולמקרה אמור להיות נס
T tough אנגורה New member 17/12/03 #23 אהבה זה כל הסיפור.................. אני מאוד רוצה לאהוב אותו,רוצה שיהיה שלי..... אני אתן לו הכל: אפנק אותו, אשמן אותו, יהיה שלו ורק שלו.... אח.......CBR...........
אהבה זה כל הסיפור.................. אני מאוד רוצה לאהוב אותו,רוצה שיהיה שלי..... אני אתן לו הכל: אפנק אותו, אשמן אותו, יהיה שלו ורק שלו.... אח.......CBR...........
H HyPeR SoNiC New member 17/12/03 #22 כל הכבוד לאמריקה!!! באמת כל הכבוד להם! בזכותם סוף סוף הבן זונה הזה ירקב בכלא כמו שמגיע לו!!!
ה הצהובונת New member 17/12/03 #24 הנס חנוכה שלי... קודם כל שהאקס שלי יחלים מהסרטן..... וחוצמזה... בני דודים שלי באים מקנדה.. אחרי שלא ראיתי אותם 3 שנים.. אז שיהיה לנו כיייייף.. וגם כמובן המון הצלחה עם הבובון הקטן שלי
הנס חנוכה שלי... קודם כל שהאקס שלי יחלים מהסרטן..... וחוצמזה... בני דודים שלי באים מקנדה.. אחרי שלא ראיתי אותם 3 שנים.. אז שיהיה לנו כיייייף.. וגם כמובן המון הצלחה עם הבובון הקטן שלי
ה הצילצול New member 17/12/03 #25 היי לך... אני מאחלת לך מכל ה שהאקס שלך יחלים במהירות!! וחג שמח לכם ולכל חברי הפורום!!!