נעים מאד, אשמח לענות על שאלות דרך תקשור לפונים היום עד חצות

גלעד220

New member
נעים מאד, אשמח לענות על שאלות דרך תקשור לפונים היום עד חצות

שמי גלעד. מתקשר ומטפל בנושאים רגשיים, אשמח לענות על שאלות ספציפיות לפונים היום בפורום (אין באפשרותי לענות על שאלות בנושאי זוגיות) יום נעים ומוצלח לכולנו !

גלעד220

New member
תודה רבה

מה שאני קולט עבורך:
הלב שלך פתוח בחום לאנשים שמתייעצים איתך, תתני מקום לעצמך להנות מההענקה שלך אליהם ומההנאה הזאת תשאבי כוחות של התחדשות ורצון לעשייה גוברת.

רותי 11

New member
גלעד תודה רבה לך על המסר

גלעד220

New member
מסר עבורך

גילוי יותר אכפתיות כלפי עצמך יגרום לך להרגיש הרבה יותר בנוח עם כל האנשים שהנוכחות שלהם בחייך גורמת להרגשה לא נוחה.
תביטי במראה ותפני את כל האהבה שלך בעולם והרצון הטוב למי שעומדת מולך.
תשאלי אותה מהו היחס שהיית רוצה לקבל? איך היית רוצה שיעריכו אותך?
תתבונני עמוק בלב ותתני לאותה דמות את כל ההערכה שתוכלי.
&nbsp

גלעד220

New member
מסר עבורך

על מנת להוסיף יותר עוצמה לחייך תתני דגש על הדברים החשובים בחייך
תשאלי את עצמך מה חשוב לך בדברים שאת עושה ותפעלי על מנת להשיג אותם.
הדרך הנכונה להתקדמות אינה דורשת קושי ומאמץ רב, היא דורשת לשים לב למה שחשוב לנו באמת ולתת את הדעת על כך עוד ועוד עד להפנמה מלאה.
כייף בחיים זה תבלין חשוב. אבל חשובים יותר העקרונות בחיינו ואלו גורמים לסיפוק האמיתי.
המון בהצלחה!

גלעד220

New member
מסר עבורך

כדאי להבין איך הסביבה מתייחסת אלינו. כאשר מישהו פונה אלינו בצורה מסויימת הוא לא מסתכל עלינו אלא על מה שהוא חושב שאנו מייצגים או מה שעולה בדמיונו, אם הוא היה מקשיב באמת ללב שלנו הוא היה מתייחס אחרת.
אם אנו גם נשים דגש לשים לב למה שהאחר מרגיש בלב לפני שאנו מגיבים, נבין יותר את האחר ונעשיר את הקשר עם החברה, והיחס עם האחרים תמיד יהיה חם ונעים.
&nbsp

elar84

New member
איזה יופי גלעד

אני אשמח למסר כללי
תודה רבה וברוך הבא

גלעד220

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

את המשפט "החיים כמו אופניים - שקל לך אתה בירידה" ניתן לתאר בצורה מפורטת יותר: החיים הם כמו שרשרת טיפוס הרים אחרי הר יכול להגיע מישור, אבל אם נשאר שם מדי הרבה זמן במקום להמשיך להר הבא ולא נמשיך לממש את עצמינו אולי יהיה נחמד אבל הנשמה לא תקבל את הסיפוק אליו היא צמיאה.
כדאי לעשות את התרגיל הידוע על שאיפות בחיים: אם היה לי את כל הזמן ואת הכסף שבעולם מה הייתי רוצה לעשות עכשיו. להציע מספר אפשרויות ומהתרגיל אפשר לדלות מידע אודות שאיפות חבויות אליהם כדאי לשאוף ולפעול להשגתם.
הצלחה רבה

גלעד220

New member
מסר עבורך

איך יודעים אם דג חי או מת? רואים אם הוא שוחה עם הזרם או מול הזרם....
אם נטיל על עצמינו משימות קטנות , אך עם התעקשות להצליח בהם, נוכל אט אט להשיג יותר ויותר דברים בחיינו ולצבור תחושת יכולת עצמית גבוהה. עשייה ועוד עשייה החל מהקל יותר והמשך בהשיגים גבוהים יותר.
לא לתת לפאסיביות לעצור אותנו, לחיות עם כל המשמעות של המילה "חיים".
&nbsp

למעלה