נעים מאוד חדש בפורום יש כמה שאלות.

נעים מאוד חדש בפורום יש כמה שאלות.

שלום לכולכם . אני הייתי מעריץ נילהב של זינה והרקולס , בכל לא הייתי מודע לעונה הנוכחית של זינה (קיבלתי את הרושם המוטעה ללא ספק שהיא וגבריאל מתו בצליבה ). צפיתי אתמול בפרק עם קליגולה (מתוך שיעמום כי ערוץ 10 ואני נפגשים לעיתים רחוקות). פתאום ראיתי שהבת הקטנה של זינה כבר לא כל כך קטנה , ואז באו השאלות . מי זה איליי - מה פתאום קוראים לאל היחיד והעליון איליי מה זו איזו מין בדיחה אתאיסטית . ממתי זינה מסוגלת לפגוע המלאכי שרת - מיכאל שנחשב לאחד מארבעת מלאכי השרת , וזכור לי היטב כמי שעזר להרקולס ולייולס לחזור מן המתים ולהילחם בארבעת פרשי אפוקליפסה . אני רואה אותו עכשיו בתור דמות דמות מסורבלת שחוטפת מכות מזינה. האם גבריאל וזינה לסביות ? - וזו ממש לא בדיחה או ליגלוג אני פשוט עד למשפטים מגבריאל שגורמים לי להאמין בתוקף שהבחורות לא נמצאות בקשר אפלטוני. מה עשו לדמות של ארס - אני לא יודע כמה מכם זוכרים אותו בהופעה שלו בתור אחיו החורג של הרקולס , הרקליס , אחר כך הוא הפך לארס והיה דווקא יריב ראוי להרקולס , מה קרה לו שהוא נהיה נקבה ניגררת שמכניסים אותה לכלא. ומה זה המסכן הזה שמגלם את קליגולה - שמישהו יסביר לי זינה מסוגלת לבעוט במלאכים , אבל לא במסכן הזה קליגולה שהיה ערמומי מספיק לגנוב מאפרודיטה את שארית האל-מוות שלה , ואז בסוף זינה משכנעת אותו להתאבד ?! . בקיצור לקחו סידרה וגוררים אותה כמו מסטיק , ועוד משהו לא ברור לי מתי כבר יפסיקו לתת טובות לזינה , גבריאל היא גם דמות ראשית , ובכל זאת הבת שלה היא תועבה והיתגלמות הרוע , הבת של זינה היא המשיחה של האל הנפלא והחדש איליי -חחח. זינה קורעת לאלים את הצורה , וגבריאל חוטפת מכות מהאלים כמו כלום ובכל זאת לא מפריע לה והיא אוהבת את זינה .

בהלם מההודעה על מותו של קווין סמית´

ממש לא היה לי מושג , מדובר בשחקן שכמו שכבר אמרתי אהבתי מאוד הוא היה אחד הדמויות האהובות עליי בהרקולס . יהיי זיכרו ברוך.

נקבה ניגררת?

אחלה שפה. בכל אופן, חסרה לך עונה חמישית באמצע, הייתי מספר לך, אבל בעצם זה ארוך מידי, אתה לא חושב...? :) תצטרך להשלים אותה. על חלק מהשאלות אתה יכול לדפדף ב7 דפים האחרונים של הפורום וזה ייענה לך על כמה שאלות, כמו אם זינה וגבריאל לסביות. אהבתי את התשובה של gabrielle, בעמוד השביעי :) את איליי אתה לא זוכר מהעונה הרביעית? לגבי מייקל, לזינה יש את הכוח להרוג אלים (מהעונה החמישית כבר) ולמעשה היא ביצעה טבח ביושבי האולימפוס :) ארס הוא דמות עגולה, משתנה או איך שלא קוראים לזה. הוא עבר שינוי כלשהו, "נקבה ניגררת", טוב, יש לך עסק עם כמה ארסיות (משחק מילים משעשע חה חה חה) מהפורום. השחקן שמגלם את קליגולה הוא אחלה שחקן וגם הדמות שלו דיי טובה. זהו לעת עתה :)

וואו, פיספסת עונה וחצי!!!

קשה להשלים אחרי דבר כזה.. תברר פה בפורום, אולי מישהו יסכים לשלוח לך את העונה החמישית והשישית (שמשודרת כעת בערוץ 10). -אלעד

ares chosen

New member
נקבה ניגררת../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אוקי רגע אחד…קודם כל לא אני בטוחה שהרבה יסכימו איתי שארס הוא רחוק מלהיות "נקבה"…
ארס הוא דמות שהשתנתה קשות במהלך העונות של הסדרה... עכשיו, אני לא מבינה למה קוראים לסדרה הזאת "זינה" ולא גבריאל או אפילו ארס – כי מה שנכון פה זה ששתי הדמויות האלו עברו פי 8 שינויים מאשר הנסיכה הלוחמת שלנו... גבריאל ממשוררת חמודה ורעשנית הפכה ללוחמת אמיצה וארס... ארס מיוחד...
זינה עד תחילת העונה החמישית היתה דמות יפיפייה שכ"כ הזדהיתי איתה שזה לא יאומן. היא היתה האלילה שלי, אבל מהעונה החמישית היא התחילה ללכלך... נכון שארס שיגע אותה, נכון שהוא התחזה לאביה, נכון שהוא סחט אותה בכל מיני דרכים להביא לו ילד... על הקטע עם הופ אני אפילו לא רוצה להתחיל כי אני בעצמי נמצאת בדילמה עמוקה לגבי הפרקים האלו וממעשיו שם... אבל למרות כל מה שהוא עשה הוא אף פעם לא "באמת" פגע בה פנימית – חוץ מהקטע עם הופ
היא לעומת זאת לא הפסיקה לעשות זאת מהעונה החמישית היא התאבדה מולו (למרות שידעה בוודאות שהוא אוהב אותה ב"להסתכל למוות בעיניים"), היא ניצלה אותה ב"אמפיפוליס במצור". הוא נתן את כל מה שהוא מכיר בשביל האישה הזאת והיא בתמורה תקעה אותו באיזו חווה בקצה השני של העולם (מה שהיה אמור להיות סוף הסיפור בין השניים). נכון שמה שהיא עשתה ב"קמינג הומ" הוא נפלא ואמיץ והרואי וכו´... אבל "אולד ארס..." מבטל הכל... כל הכבוד שהיא החזירה לו את האלוהות (דבר שהיה צריך לעשות ממזמן למרות שהוא נהדר בתור בן תמותה) והכל טוב ויפה... אז בנוגע ל"נקבה ניגררת" הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא
אי אפשר להאשים את הבחור שהוא ככה בגללה מכיוון שבצורה קצת שונה גם גבריאל ככה בגללה (ואני לא מדברת על הסאבטקסט או מיינטקסט כאן)

niv_204

New member
זה מאד קל לסלוח, להתעלם ולתרץ

מעשים רעים של אנשים שאוהבים.. את לא חושבת שהמעשים של גבריאל וארס לאורך כל העונות לא עיצבו את הדמות של זינה כמו שהיא היום?

ares chosen

New member
נכון אבל...

לא יודעת מה להגיד לדפי כי כל אחד רואה את מה שהוא רואה בדרכים שונות... זה היופי בסדרה... אבל ניבה... למרות שאני ממש מסכימה איתך, אני לא חושבת שזינה היא כ"כ טובה כמו שהדמות שלה מתיימרת להיות... היא עושה מה שנוח לה מתי שנוח לה ולא איכפת לה מהשאר והיה ניתן לראות זאת מדבריהם של כמה מהאנשים בפרק היום בינהם מייקל וקליגולה. אני כ"כ הסכמתי עם מייקל שהייתי בשוק מעצמי...

niv_204

New member
אם את מדברת על מייקל והמקרה של

לוציפר - אם לא שמת לב בתחילת HOD מראים את מייקל ורפאל מדברים ואז מגיע לוציפר. מייקל מכיר את זינה וידע בדיות מה היא תעשה. הוא ידע שלוציפר נקרא לזה "רקוב" לכן הוא הסכים לשלוח אותו כדי לזרוק את זינה לגהנום. קליגולה? מה בדיוק היה רע במה שזינה עשתה לקליגולה? ד"א, אני אף פעם לא אמרתי שהדמות של זינה מושלמת! אתן אלה ש"מאלילות" את ארס, נוטות לשכוח את כל הדברים הרעים שהוא עשה לה במהלך השנים בתירוצים שונים ובאים בטענות למה זינה לא מחזירה לו אהבה.. חוץ מזה שכבר אמרתי לא מזמן. אני חושבת שזינה כן אוהבת את ארס אבל כמו שהיא אמרה - הוא לא טוב בשבילה. מן הסתם יש לו השפעה רעה עליה. אם הם כן היו יחד.. מה בדיוק הם היו עושים? מסתובבים בעולם ועושים רק טוב (וילדים?) ? לכן היא בחרה להסתובב עם מישהי שהיא אוהבת (ולא משנה אם זאת חברות בלבד או יותר מזה, למרות ששתיהן מגדירות את זה כנשמות תאומות - כבר בעונות הראשונות ועוד לפני העונה השישית הסאברית) ושיש לה השפעה טובה עליה. ואני מצטערת אבל התכנית עדיין נקראת "זינה" הנסיכה הלוחמת. לא גבריאל ולא ארס..

ares chosen

New member
נכון אבל...

אני ממש ממש לא "מאלילה" את ארס... להפך! אני אומרת שכל מה שהוא עשה זה גרוע מאוד. זה בדוק
אבל, מצד שני אם תסתכלי על מה שהוא עשה את צריכה לחשוב גם למה הוא עשה את זה... הוא אל המלחמה שלא קיבל טיפת אהבה בחיים שלו בין אם זה מהוריו ה"נחמדים" ומשפחתו ה"מושלמת" ולכן הוא גם אף פעם לא החזיר אהבה לאף אחד בחיים שלו... עד שזינה הגיעה. הוא לא יודע כיצד להתמודד עם הרגשות שיש לו...הוא בעצמו לא יודע שהוא אוהב אותה עד אמצע העונה החמישית... תסתכלי על העונות הקודמות איתו ותראי... הוא "אובססיבי" כליפה כמו שהפיוריז קוראות לה... הוא ניסה מלא דרכים להתקרב אל הנסיכה הלוחמת - אך כפי שראינו ללא הצלחה... עד שהוא עשה את המעשה הבלתי יאומן ונתן לה "אהבה ללא תנאים" וויותר על הנצחיות שלו בשבילה... עכשיו אם זינה היתה כ"כ טובה כמו שאומרים עליה היא היתה נותנת לו הזדמנות אחרי זה..אולי לא מיד אבל היא פוגשת אותו ב"אולד ארס" בערך אחרי שנתיים ועדיין אותו יחס... ועם כל הכבוד לגבריאל... אחרי מה שהיא עשתה לה בכל הקטע עם הופ ... מה שהוא עשה לזינה זה ממש כלום... (בהתחשב)

niv_204

New member
עצם העובדה שהוא אוהבת אותה והקריב

את הנחציות שלו בשבילה זה עדיין לא אומר שהיא צריכה לתת לו הזדמנות ו/או לאהוב אותו, בעיקר אחרי שהיא שינתה את החיים שלה וחלק גם אומרים שהיא מצאה אהבה אמיתית, אז בשביל מה? בשביל משהו אולי מסעיר, לא אמיתי (כי אין מה להשוות ל"נשמה תאומה") ושיחזיר אותה לימי "זינה הרעה"? בשביל זה? אני לא מצדיקה מה שגבריאל עשתה לה עם הופ. אני האחרונה שתצדיק את זה (אני בכלל מאוהבי דיהאק אבל זה כבר סיפור אחר) אבל את לא יכולה עדיין להתעלם מהעובדה שהוא כמעט גרם לה להרוג את אמא שלה (ואם אני לא טועה אמא שלה רצחה את אבא שלה בגללו). אנחנו לא משווים פה "את מי זינה אוהבת יותר, מי עשה לה יותר / פחות רע ולכן עם מי היא צריכה ללכת או את מי היא צריכה לאהוב.. תראי, זה ויכוח שאין לו סוף. השורה התחתונה היא שזינה נמצאת עם מי שטוב לה, מי שהיא אוהבת ומי שהיא רוצה ולא עם מי ש"מגיע" לא להיות איתה..

LLRO

New member
מה זאת אומרת "תחזיר לו אהבה"?

אהבה זה לא רגש ששולטים בו. זינה לא יכולה להחליט אם לאהוב את ארס או לא. אתם מתווכחים אם זינה צריכה לאהוב את ארס או לא כאילו זאת בחירה שלה. מה אתם מצפים, שהיא תעשה אן דן דינו גבריאל או ארס ומי שיצא הוא אהוב\ת ליבה?

Niff74

New member
ובכן, (והפעם אני נאלצת להרים את

הכפפה, או שמא עלי לומר - סדין אדום מתנופף) אני *לא* מסכימה שלוציפר היה רקוב. הוא לא גילה הרבה יותר רגשות אנושיים ממייקל (אולי חוץ מהתשוקה לזינה) ובכל זאת נגזר דינו. למה? כי זינה החליטה. Bow down mister... זה גם לא שהיה לה איזשהו ספק קל שבקלים עם מה שהיא עשתה או יסורי מצפון. אגב, לגבי קליגולה *כן* היו לה יסורי מצפון. ואהבתי את זה. חבל רק שזה כל כך נדיר... לגבי ארס, יקירתי, אנחנו לא מאלילות אותו, ולא צריכות להאליל אותו. הוא כבר אל!
וההבדל בין הזוועות שארס עשה למה שזינה עושה כפול. 1. הדגש הוא על *עשה*. זה היה עד תחילת עונה חמישית, עד שהוא קלט שהוא באמת מאוהב בה, ומאז הוא הפך להיות שפוט ודי הוכיח את עצמו בתור מי שמוכן למות בשבילה (או בשביל משפחה וחברים שלה...) 2. ארס הוא לא איזה warlord או לוחם כשרוני במיוחד עם שיגעון גדלות שיצא מכלל שליטה. הוא אל. הוא לא סתם אל - הוא אל המלחמה. הוא מלחמה. זה בדם שלו לא פחות מהצורך שלנו לנשום או לאכול. ואין שום דבר שהוא יכול לעשות נגד זה. נוטים לפעמים לשכוח שלא מדובר בבנאדם עם יכולות של קוסם להוציא אש מהידיים וחרב ממש ממש גדולה. יש כאן אחריות וזינה בעצמה הכירה בזה ב-ten little warlords. הבעיה שלי עם זינה - וזה לא קשור למה שארס עושה או לא עושה, זה שהיא מקבלת החלטות שמשפיעות על חיים של מיליוני אנשים שאני לא בטוחה שיש לה זכות לקבל - כמו למשל מי ישלוט ברומא, מי רשאי או לא להתחיל מלחמה ועוד כהנה וכהנה, מתוך איזה שכנוע עצמי של צדק וסמכות מוסרית עליונה. זו התחסדות. אין לה שום סמכות להרוג פנתיאון שלם של אלים ובזאת לקחת מציבור עצום את מושא הסגידה והתפילה שלו. עכשיו, אם היא מציגה את זה בתור משהו שהיא חייבת לעשות כדי להציל את הבת שלה, ושהעולם כולו יילך לעזא** אז סבבה. זו לא תהיה הפעם הראשונה שהיא מציבה את טובת היקרים לה לפני טובת הכלל. אבל היא הציגה את זה כאילו היא עושה טובה לאנושות כולה! אני לא רואה שה"אל האחד" הביא את האנושות לרמות מוסריות גבוהות יותר בינתיים. לגבי איך שקוראים לסדרה, גם שרון וגם אני, בהודעות קודמות, ציינו שאנחנו מודעות לשמה של הסדרה. אבל עם כל הכבוד, אני לא חושבת שאפשר להכחיש את העובדה שגבריאל וההתפתחות שלה עומדות בלב הסדרה והן אחד הדברים המשמעותיים ביותר בה, אם לא *הכי* משמעותי. ומה שעבר על ארס בעונה החמישית עם 10 פרקים כולה ומעט טקסטים יחסית מרשים לא פחות. אני יכולה להמשיך ולדבר על זה עוד ועוד אבל אני לא חושבת שזה יהיה חכם ואני לא רוצה להתחיל פתיל ויכוח אינסופי. מה גם שאני מאוד מאוד מנסה להתאפק עם התגובות שלי. בכל אופן, אם חלילה הויכוח באמת יתלהט פה, יש סיכוי גדול שאני אאבד את קור הרוח האופייני שלי (נניח....) ואגיב ביתר שאת... :)
Niff Kevin Smith 1963-2002 - Gone but not forgotten

אל תשכחי דבר אחד....

כשזינה עשתה את מה שהיא עשתה ללוציפר, היה לה רשע בלב, כמו לכולם, ככה שהיא לא בדיוק חשבה על מה שהיא עושה בראש הרגיל של זינה...

korinalir

New member
נמאס לי כבר להסכים איתך! ../images/Emo3.gif

לוציפר כפי שהוא הוצג בזינה היה מסכן קורבן של הנסיבות והוא היה הרבה יותר חמוד ממייקל. ובקשר לאלים אמרתי פעם ואני אגיד שוב! לא היו צריכים להרוג אותם כל הקו עלילה הזה מדכא לגמרי ועוד בשביל מה? להחליף אותם באיזה אל מונטאיסטי קרצייתי? נכון שזו הסדרה של זינה וכמובן שהיא לא יכולה למות אבל אם זה היה תלוי בי האלים היו יוצאים שידם על העליונה, היו מוצאים דרך שהם היו חוזרים והיא היתה נשארת בחיים. וארס הוא היה מקורקע או משהו
אני ממש רציתי שהם יחזרו בעונה 6. ובכלל כל הקטע של ארס אחראי למוות של אתנה ורבים אחרים ממשפחתו (וגם הקטע בו הרקולס הורג את זאוס) היה מופרך לחלוטין מבחינתי. בתור אחת שיודעת מה זה להעדיף חברים על משפחה ממקור ראשוני מאוד עדיין יש גבול ומוות זה הגבול. כמובן שאני שיפרית עד עצמותי רוצה לראות את זינה וארס ביחד וההקרבה שהוא עשה בשבילה היתה משהו מיוחד. אבל זה בעצם לא עזר הרבה לקשר ביניהם ויצאנו קרחים מכאן ומכאן אין זינה-ארס ואין אלים
בכל מקרה אם יש נחמה בקטסטרופה הזאת היא אכן ההתפתחות האדירה של ארס כדמות ושל קווין כשחקן פשוט כיף לראות אותו על המסך
ובנימה חצי חיובית זו אני אסיים...

Dafi the Mighty

New member
מסכימה איתך בערך... ../images/Emo24.gif

אני מסכימה שארס רחוק מלהיות "נקבה", ארס הוא עדיין ארס למרות הכל. הוא פשוט נעשה יותר סופטי עם העונות- ואולי אני לא צריכה להגיד סופטי, הממ, הוא פשוט השתנה. תראי, בעונה חמישית אני אישית חושבת שרק ב"אימהות" היא הבינה את זה שהוא אוהב אותה. עיוורת, מה לעשות. אבל מצד שני אי אפשר ממש להאשים אותה, אחרי כל מה שהוא עשה לה (לא בכוונה...
טוב, כן בכוונה, אבל הוא לא ידע איך להתנהג איתה, אז הוא עשה מה שהוא יודע לעשות) אי אפשר לצפות ממנה לבטוח בו ולהאמין שהוא דובר אמת. מה שכן, היא מבינה (לפחות ב"אמפיפוליס תחת מצור") שיש לו אכן משהו כלפיה, היא רק עוד לא מוכנה לקרוא לזה רגשות.
ב"להסתכל למוות בעיניים" היא יודעת שהוא יבוא לעצור אותה ממוות, אבל היא לא מצפה לכך שהוא יעשה את מה שהוא עשה- לכן אני לא חושבת שהיא מקבלת את זה שהוא אוהב אותה גם שם. היא חושבת שהוא רוצה אותה, ורוצה לנצל את המצב שלה, אבל לא משהו מעבר לזה. כמובן שהיא טועה, לצערה ולצערו. ב"אימהות" היא סופסוף מבינה שכל הזמן הזה הוא באמת התכוון לכך. רק חבל שהיא לא עשתה משהו בנידון. אני בכלל לא אתחיל לדבר על אולד ארס, כי אז אני אהיה עצבנית, ואני לא רוצה להיות עצבנית, אבל עם זה אני מסכימה איתך- שהיא תקעה אותו שם. וכל התגובות שלה לכל מיני דברים, טוב, כתבתי את זה כבר באיזו שהיא הודעה אחרת שנמצאת איפושהו בעמודים הקודמים של הפורום. קצת סטינו מהנושא, לא?
בכל אופן, ארס לא "נקבה", הוא פשוט בנאדם מאוהב. <מצורף פייפר שעשיתי לא מזמן שקשור לנושא>

תודה ועדיין לא עניתם לי על חלק מהשא

תודה רבה , אבל עדיין לא הבנתי איך ייתכן ותעקבו אחרי המחשבה שלי שזינה מנצחת את אודין (ואל תגידו לי שוחטת האלים , כי עכשיו ראיתי שאיליי ולילי לקח את היכולת הזו . היא מנצחת את אודין כעצמה הרגילה , עכשיו תעקבו אחרי קו המחשבה שלי . אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאודין - שליט האלים האסגרדיים (מה שעדיין לא מסתדר לי עם העובדה שכשהרקולס לפני כמה עונות ביקר שם אודין כבר היה זקן ותור ולוקי נאבקו זה בזה). שווה בכוחו לארס , למרות שעקרונית הוא אמור להיות חזק יותר כפי שזאוס היה שליט האלים האולימפיים והיה חזק יותר מארס . עכשיו אם הרקולס הצליח לנצח את זינה במצב הרגיל שלה ויותר מפעם אחת אם אני לא טועה (מתי שלא הייתה רוצחת האלים) , ובכל זאת לא הצליח לנצח את ארס - מרבית הקרבות שלהם מסתיימים בתיקו אלים שבו שניהם גומרים על הריצפה . אם כך הרי שארס שווה בכוחו להרקולס ואמור לנצח את זינה במצבה הרגיל , עכשיו אם אודין שווה בכוחו לארס ( ואני עדיין מתעקש שבתור ראש פנתיאון בפני עצמו הוא אמור חזק יותר ) . , הוא אמור היה לנצח את זינה ללא בעיות וזה לא מסתדר לי . ועכשיו ברצינו שמישהו יסביר לי מי זה איליי ? , למה קוראים לו ככה ואיך זה שהבת הפציפיסטית של זינה , יכולה לפתוח את הפה עם מילים כמו פאק , שיט , ואסס ובכל זאת להיחשב כנציגת האל האוהב ( ממש אוהב , עזר לזינה לרצוח עדרים של אלים - וזה מעשה טוב ?! ).

Ponchu

New member
אני פשוט לא מצליחה להבין אתכם...

או אתכן... תנסו שניה לחשוב על מהלך האירועים. ארס - אל מלחמה, גדל בעולם מוקף בשנאה, חושך וכל הרגשות הכי שליליים שלא היינו מאחלים לעצמנו. הוא לא בסדר. נקודה. ברור, הוא אל המלחמה!!! הוא צריך לחרחר ריב, לגרום לקרבות והמשיך לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב, חוץ מזה שזה התפקיד שלו... זה לא אומר שזה מותר, זה לא אומר שכולם מסכימים אתו ולא נראה לי שמישהי כאן הייתה מוכנה לעמוד מולו במציאות ולהגיד לו "יופי ארס... קדימה, לך תגרום לאלפיים אנשים למות". ברור שלא! אבל בשביל זה אלה דמויות טלוויזיה, כמו שאני הייתי מוכנה להרוג את זינה כשהיא גררה את גבריאל בBS אנ גם יכולה לאהוב אותה יותר מכל דבר אחר בגלל שהיא כזאת מדהימה... למה אתם מתווכחים מי מהם יותר גרוע? הוא עשה דברים איומים - וזה בשבילך שרון. עם כל הכבוד, את כועסת על מה שזינה עשתה לו, אבל אם תחשבי על זה רגע בהיגיון. מישהו היה פוגע בך במשך כל כך הרבה שנים, את היית יכולה לעשות סוויץ´ בכזאת קלות להיות החברה הכי טובה שלו בשניה שבה הוא אומר לך שהוא אוהב אותך? ברור, היא חשדנית, והיא לא השתגעה עליו מבחינות מסויימות, והיא פגעה בו, זה נכון, אבל זה רק בגלל שהיא לא בטחה בו מעולם. ומי אחראי לזה? רק תראי איזה חברים טובים הם סוף סוף בעונה השישית... אחרי שעברנו את כל המחסומים הרגשיים מהעבר((:) בנוגע לזה שזינה לא טלית שכולה תכלת. ברור, היא אף פעם לא הייתה כזאת, ובגלל זה היא הרבה יותר שווה מהרקולס. ניף, את אומרת - מי נתן לה את הזכות.... זה לא בדיוק מדינה דמוקרטית שם. כל אחד עושה מה שהוא רוצה, שרי מלחמה, מלכים, בלי חוקים ובלי מעצורים. קליאופטרה עצמה נתנה לה את הזכות להחליט מי ימשול. אנשים שסומכים עליה אמרו לה - תעזרי לנו, תוציאי אותנו מהבוץ. אני לא חושבת שהיא הייתה צריכה להרוג את כל האלים, אבל היא לא בדיוק רדפה אחריהם ושמה להם מארבים. כל פעם שהם ניסו להרוג את איב, היא הייתה שם בשביל להגן עליה. זה הכל. אני אישית נורא כועסת על זה שכולם מתו, אבל האמת? הייתי עושה את אותו הדבר בשביל הבת שלי... פשוט היא חושבת שזה לטובת כולם. זה לא שהיא הייתה הולכת ומשמידה אותם סתם ככה לטובת הכלל בלי שהם היו מתגרים בה... מה שמביא אותנו למה ששרון (נראה לי) כתבה... מה פתאום את משווה את מה שגבריאל עשתה עם הופ? לא הייתה לה שום סיבה להרוג את הבת שלה... ברור, העניינים התגלגלו בצורה מזעזעת ואני לקחתי את זה קשה מאוד שהרגו את סולן, אבל גבריאל מעולם לא הייתה אחראית בצורה ישירה או מודעת למה שקרה! ארס לעומת זאת, בפעמים שהוא כן פגע בה (ואני יודעת שהוא הציל אותה יותר מפעם אחת, ובלי לבקש תמורה) עשה את זה מאוד בכוונה, ולא היה אכפת לו לפגוע באנשים שמסביב... אז בלי להשוות טוב? בכלל, כל העניין הזה של מי יותר בסדר, מי היה נחמד ומי פגע יותר בדמויות שאנחנו אוהבים זה טיפשי. אם אתם באמת רוצים להגן על מישהו מסכן תגנו על ג´וקסר. כי בינינו? ארס, זינה, ואפילו קצת גבריאל, כולם היו לא בסדר בשלב זה או אחר של הסדרה. כולם הכאיבו אחד לשני, ניסו לרמות לשקר או לגרום לאחר למות. אין לאף אחד מהם לגיטימציה לעשות איזשהוא מעשה מכל מה שאפשר להעלות כאן. אבל אלה החיים. תתחילו לחפש הגינות בכל דבר? תגמרו רע מאוד מאוד... אין אף אחד טהור בסדרה הזאת. אם אתם רוצים להתחיל ויכוח (כי אחרת, מה יהיה לנו בפורום?) אז אחלה, אבל בנוגע לדברים ספציפיים בסדר? על מעשים שאפשר לדבר עליהם בצורה ברורה, לא לזרוק באוויר שארס התחזה לאבא שלה והיא הרגה את כל האלים... וגבריאל בכלל הביאה את דייהאק לעולם. <שולפת את החרב ומחכה עכשיו למטח החצים שיגיע> נ.ב. מצטערת שההודעה מנוסחת בצורה כל כך גרועה. כתבתי מהלב... ובאמת לא בא לי להתחיל לדגם אותה...

Niff74

New member
PEACE!!! מסכימה עם כל דבריך ../images/Emo54.gif

אני מסכימה שכוווווולם לא בסדר. רק יצאתי נגד זה שמוכרים לנו את זינה בתור הצדק האולטימטיבי, זה הכל. ובזאת אני אחתום את הויכוח הכואב הזה... :)
Niff Kevin Smith 1963-2002 - Gone but not forgotten

מי מוכרים? הרי אראס בעצמו אמר

שכל מה שהיא עושה כל החיים שלה זה לכבר על החטאים שלה, "Oh, I´ve killed so many people, the pain the pain" הרי זה הרעיון העיקרי בסדרה, שזינה לא מושלמת והיא יודעת את זה.

למעלה