נעים מאוד

קוסמת8

New member
קיים בי חשד

שבשל סיכסוך עם מנהלת מסוימת בפורום אחר המנהלות לא תקבלנה בברכה אבל מקווה ומצפה שכן....

מיצי2013

New member
את קוסמת... את לא יכולה לשלוף שוקולד מהשרוול?

או לעשות קסם ולהעלים לכולם את כל הבעיות...

קוסמת8

New member
אם יכולתי.......

ברצון רב הייתי מעלימה לי ולכולנו את הבעיות......

מיצי2013

New member
אצלי יש מקום לשיפור....

את מוזמנת לקרוא את ההודעות האחרונות שלי כדי להעמיק את ידיעותייך בנושא.

מיצי2013

New member
מאמינה לך

טוב, את מוזמנת לספר קצת על עצמך, ולמה כועסים עלייך בפורום אחר?

קוסמת8

New member
נעים מאוד

בת 45 ו..כן חולת נפש.דיכאון עמוק,נסיונות אובדניים ועוד כהנה וכהנה.למה כועסים עלי?כי יש לי בעיה עם צביעות,יוהרה והעמדות פנים ממושכת..ואז מיצי,יוצא ממני שד רע ומסוכן מאוד.
אני מסוכנת מאוד לעצמי אבל יכולה להיות מסוכנת לאחרים.אני חזקה מאוד והבעיה היא שאין בי פחד מכלום!!!!.החיים והכאב חישלו אותי...הנגיעה במוות גרמה לי לא לחשוש מאדם או מדבר. וחידדה בי את הבחילה מהתכונות שתארתי למעלה.יחד עם זאת שברירית וסופר אנושית כשמדברים מהלב וכשלא עוסקים בהעמדות פנים.
אז מה יש לנו פה:אחת משוגעת שפנים רבות לה ושכנראה מסתדרת רק עם אישים שחוו כאב אמיתי.יסורי נפש אמיתיים !!!!

קוסמת8

New member
ומיצי

דווקא קראתי את ההודעה שלך ומאוד מבינה את התחושות ....המחנק...המעגל האנסופי של ההתמודדות ובעיקר,בעיקר את הסבל......

קוסמת8

New member
אולי אוכל להפיג את הפחד

בלספר שאיבדתי אמון באנשים אבל לבעלי חיים יש בי חמלה רבה ואני מחזיקה חתולים,כלבה ודגים בבית.אין בהם צביעות!

מילקי110

New member
קנית אותי קוסמת גם אני מאד אוהבת בעלי חיים

*זה נכון מאד בבעלי חיים אין צביעות

והם גם אף פעם לא שופטים , מקבלים אדם כפי שהוא : שמן , רזה , מכוער , חולה נפש , נורמטיבי - את כולם

הייתי מתנדבת בעמותה של בעלי חיים , כמובן במקום שלא הורגים .. אבל קוסמת כפי שכתבת , אנשים ....

אני שמחה לשמוע שמתחשלים בסוף , טוב לשמוע ...

גם אני שונאת צביעות קוסמת , ובגלל זה בעולם שבחוץ קשה עם אנשים כי הרי כולם צבועים ועוטים מסכות ואני אמיתית

נעים מאד קוסמת , את נשמעת לי חכמה מאד , ואת גם אוהבת בעלי חיים שזה בכלל ..לי כרגע אין בעלי חיים אבל אני רוצה מאד לאמץ כלב, או חתול אני מתלבטת

אני אוהבת מאד כלבים וחתולים .ואכן אנשים .....

קוסמת8

New member
נעים מאוד מילקי!

ממליצה לך בחום לאמץ כלב או חתול.זה ממלא באושר אינסופי ,הםנאמנים,מלאי אהבה וחמלה

בייחוד נמרים

הם טורפים כל אחד כפי שהוא: שמן, רזה, מכוער, חולה נפש, נורמטיבי - את כולם.
בבעלי חיים אין צביעות, והם גם אף פעם לא שופטים.

למעלה