נעים מאוד

tal902

New member
אל ייאוש

באמת אבל כדאי שתפרטי. אמרת שאת ביישנית אז מה, גברים לא מתחילים איתך?
או האם לא פונים אלייך באתרי היכרויות?
אגב, אני הייית מציין את זה בשיחות הראשונות כבר, אולי אף לפני הפגישה הראשונה בטלפון.
כלומר דבר ראשון להעיף את "ה"פיל" הזה שיש בחדר.
אם מתאים לו להמשיך אז בכייף
&nbsp

morana1990

New member
היי

קצת זרעת לי מלח על הפצעים כי באמת לא מתחילים אותי :/ פונים אליי באתרי הכרויות אנשים ממש מפחידים ומוזרים וזהו..
מבין עכשיו את הייאוש?

tal902

New member
רק כאלו פונים אלייך?

אגב, יש לך תמונה באתר ההכרויות? או ביישנותך לא מאפשרת לך לשים שם תמונה?

tal902

New member
אז אולי

תפני את לגברים באתרים ולא תחקי ? קחי את השליטה של הבחירה אלייך ופני לגברים לא מוזרים (על פניו....)

morana1990

New member
אם אני אגיד לך

שיש לי שיער שחור, אני בהירה וגובהי מטר שישים.. זה תיאור של בערך 40% מהאוכלוסייה.. את האמת אני עדיין לא גיבשתי על עצמי דעה אם אני נראית טוב או לא

איך הסביבה שלך אומרת שאת נראה?

זה לא תמיד חשוב מה את חושבת על עצמך.
אלא מה האחרים חושבים עליך.
&nbsp
אולי חלקם אומרים שאת יפה
ואת לא מאמינה בזה?
&nbsp
יש לי חברה יפייפיה שנראה כמו דוגמנית
ואבא הנוראי שלה החדיר לה במוח מחשבה שהיא מכוערת
היא מסתובבת בעולם הזה
וחושבת שהיא לא יפה
&nbsp
גם זה קורה.

tzachy

New member
לא חושב שבתולים זה חיסרון - ממש להיפך, לדעתי זה דווקא יתרון

ברשימת הדרישות ה"אין סופית" שלי (אצלי בבלוג שמוקדש לחיפושי אחר בת-זוג) כתבתי במפורש שאני מחפש (למטרה רצינית) בחורה בתולה. יש לזה (שוב, לדעתי ולהשקפתי) המון יתרונות (כפי שפרטתי שוב אצלי בבלוג למשל בפוסט הזה). אני חושב שדווקא המתירנות המינית היא הדבר הלא טוב. גם על זה כתבתי בפוסט אחר...

להערכתי (למרות שלא ערכתי סקר בנושא...) הרבה גברים שמחפשים קשר רציני, יעדיפו בחורה בתולה, על-פניו בחורה עם ניסיון.

לדעתי גם בעניין המשקפיים את קצת טועה. אני לא מרכיב משקפיים ביום-יום (מלבד משקפי שמש ומפאת גילי גם לעיתים לקריאת אותיות קטנות..) אבל אם אכיר מישהי שממש תמצא חן בעיני בכל שאר המובנים (חיצוניים, אישיותיים וכד'), עניין המשקפיים לא יהווה מכשול. אני רואה לא מעט זוגות שהבחורה מרכיבה משקפיים... זה לא כזה סיפור.

tzachy

New member
תיקון טעות איות -

צריך להיות כתוב: "יעדיפו בחורה בתולה, על-פני בחורה עם ניסיון" (ולא "על-פניו" כפי שכתוב בטעות)...

anati43

New member
אם אתה בן 50 ומחפש בתולה,אתה נשמע כמו המוזרים שפונים אליה

באתרי היכרויות.

NuIa

New member
אני מכירה את הבלוג שלו ולא מאתמול

בהחלט מדובר בטיפוס.

tzachy

New member
אכן טיפוס אבל חיובי!

מה שקשה להגיד על התגובה התמוהה שלך.

(אני מנחש שבהסתברות של 99.99% את ההיפך מכל מה שאני מחפש ובד"כ אני לא טועה בדברים כאלה...).

NuIa

New member
חיוביות זה טוב

אבל צריך גם ריאליזם.
וכן, אני לא מה שאתה מחפש אבל אני לא מבינה מה זה קשור.

tzachy

New member
אין לזה קשר לריאליזם

אם את, סתם כדוגמא, היית מחפשת גבר עם שיער ג'ינג'י ארוך, עם עיניים ירוקות ושגבוהו מעל 1.90 מ' - אז לא היית מנסה לשכנע אותך שזה לא טוב או לא ריאלי ושעדיף לך גבר כהה שיער בגובה כזה וכזה וכו' (כי זה יותר נפוץ...) זה לא ענייני את מי רוצה כבן-זוג ולמה (כל עוד לא מדובר בדבר לא מוסרי וכד'). הסיקי מהאמור את המתבקש.

אני לא מחפש משהו שלא קיים במציאות, כי כבר הכרתי בחורות כמו שאני מחפש במציאות ובהחלט לא דרך האינטרנט... שהוא מאוד מאכזב מבחינה זו... זה כאילו יש מישהו וירטואלי שעומד ב"כניסה לאינטרנט" ו'אוסר' על בחורות מהסוג שאני מחפש (ומעוד סוגים) להיכנס... בהחלט נושא מעניין לסוציולוגים לחקור בו...

tzachy

New member
אני מעריך את דאגתך...

אבל על אילו מאפיינים אני שם דגש בבחירת בת-זוג, אני זה שאחליט (גם את חושבת שזה 'מוזר'). כמובן, אם את מרשה לי....

למעלה