תודה...אני מסכימה עם כולכם !
כשלמדתי במכללה היו שם אנשים בני 30, 40 ואפילו יותר שבאו ללמוד והם היו עם נתונים הרבה יותר גבוהים מסטודנטים צעירים יותר ואף-אחד לא אמר להם משהו על הגיל, אז כשבאתי לאוניברסיטה - ממש לא ציפיתי לשמוע דבר כזה... ואולי היא לא התכוונה לפגוע, אבל אני חושבת שכל אחד היה נעלב אם היו אומרים לו דבר כזה, ממש לא לעניין. ומה היה קורה אם כולם היו מתייאשים וחושבים: אני מבוגר מידי לכך וכך ???? ואם אנשים היו מוותרים בכזו קלות על לימודים, קריירה, אהבה וכל דבר אחר? אז אייזה עולם זה היה??? - של אנשים מתוסכלים וממורמרים....בדיוק כמו אותה פקידה (שאני חייבת לציין שלפי איך שהיא נראית- היא הייתה מתה להיות בגילי...) והייתי עונה לה - אבל כפי שאמרו פה - מנסיוני אני יודעת שלפקידות במוסדות להשכלה גבוהה יש כוח - והן מנצלות אותו - ולא כדאי להסתבך איתן...לכן פשוט שתקתי - מה שלא אופייני לי... אייזו מן גישה לחיים הפקידה הזו מנסה להעביר לסטודנטים? אני ממש לא מבינה אותה. אני מכירה אנשים מבוגרים יותר ממני , או כאלו עם קשיים נפשיים (חרדות, לחץ) ולימודיים (בעיות קשב וריכוז, דיסלקציה, וכ'ו) - נלחמים על תואר ולא מוותרים - אז מה היא הייתה אומרת להם???!!!! אני מאוד מעריכה אותם !!!!! וטוב מאוד ששמו את ההודעה הזו בכותרת - אני מקווה שמישהו מהנהלת האוניברסיטה יקרא את זה... האוניברסיטה צריכה לקבל בחום את כולם, (מי שעומד בקריטריונים כמובן), בלי לתת עדיפות לערבים, משתמטים או עתודאים בלבד...ובלי לייחס חשיבות כזו לדבר לא רלוונטי כמו גיל הסטודנט/ית.