נעליים...

אדווה ג

New member
התגובה שלך פנתה אל הצמחונים

והטבעונים, כך כתבת. ממש לא נראה שהיא פנתה ספציפית לאלו שכתבו למעלה. כך שלא יכולנו לדעת זאת.

girlcott

New member
...

כתבתי צמחונים וטבעונים במקום לכתוב את ארבעת השמות של האנשים שכתבו לפניי....אם זה לא היה מובן...אז הנה --הבהרתי.

zooti

New member
ותמשיכי את הרשימה

למה את מחכה? או אולי - תני לינק לרשימה.

girlcott

New member
הממ...

אם היתה לי רשימה או לינק הייתי שולחת, אין לי, אבל בעצם מה את המבקש? רשימה של חברות ותאגידים נצלניים? עדיף לחפש את החברות שלא, זה יקח הרבה פחות זמן. רוב חברות הענק הן מאוד אנטי-הומניסטיות, אם אתה מעונין באמת להחרים את כולם פשוט תילך אחד אחד, ותבדוק, אם זה בגדים או נעליים, תבדוק איפה הם יוצרו למשל, וכל הלאה. מעבר לזה אני לא יכולה לעזור לך.

zooti

New member
אני רוצה גם וגם

טוב, יש לך רשימה של חברות טובות?

אנ´יודע שלא, אבל...

הכוונה שלי הייתה היא שאת לא צריכה לתקוף אנשים מכיוון שהם לא עושים משהו שאת מאמינה בו, במיוחד אם את לא יודעת אם יש להם מודעות לנושא או לא, הרבה יותר עדיף לרשום הסבר לגבי ניצול הילדים בנייקי (לדוגמה) להוסיף קישור לכתבה, מאשר ישר לתקוף מישהו על צביעות, לא?

סקצ´רס?

כשהתכוונת שהם לא מציירים נעליים מעור התכוונת תמיד או שיש להם פה ושם נעליים שלא עשויות מעור? כי אני מאד אוהבת את הדגמים של החברה (סקצ´רס) הזאת אבל לצערי יש להם הרבה דגמים שעשו בהם שימוש עם עור- לאמא שלי ושל אחותי יש כמה..
נטלי

למעלה