hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
זה נכון.הלוואי שזה היה נכון, אבל הכתיבה שלך משובחת ועשירה
אתה מזכיר לי את גוטרמן
לא רק שהמדעים ההומאניים והחברתיים הם הצד החזק שלי, אני למעשה גדול אנשי המדע בהיסטוריה של מדעים אלו, ולמעשה גדול אנשי המדע בכל הזמנים.
אני מבין שאתה לא רואה איך המדעים ההומאניים, החברתיים והריאליים מתחברים...אתה לוקח סמי-הזיות לפעמים?
טוב, לא מפתיע

איש המדעים הריאליים

חבל שהוא לא הצליח להפריך את תורת היחסות שלו.תראה - איינשטיין בעצמו הפריך את הפיזיקה שלו. אחרי שהוא פרסם את תורת היחסות הפרטית והכללית - הוא התחיל לעבוד על פיזיקה קוונטית,
וככה הוא מצא סתירות בתיאוריה שהוא עצמו המציא
אבל זו בעצם גדלות אמתית - כי מדענים אחרים נלחמו מלחמת חורמה נגד כל מי שניסה לסתור את התיאוריות שלהם
לא...יצא לך לדבר בסוף עם עצבר על הפאי המשתנה?
אם לא - כדאי שתלך לדבר איתו בשבוע הספר, בדוכן של מדיה 10 (שהוציאו 2 ספרים על הפיתוחים המדעיים שלו)
זה לא מעניין.
לא - אדריכלות זה מקצוע אחר - עם אספקט אומנותי
הנדסת בניין מתייחס רק לצד הטכני - לגרום למבנים להמשיך לעמוד
קרקע עובדת זאת אומרת שהקרקע קצת זזה לפעמים?מגדל פיזה לא בסכנת קריסה בגלל מהנדס מבנים גרוע - להפך, המבנה עצמו משתמר 850 שנה מתחילת בנייתו, וזה הישג מרשים
מגדל פיזה בסכנת קריסה - כי מהנדס הקרקע לא שם לב שהקרקע שם עובדת חזק [או שהתקמצנו על מהנדס קרקע. או שבכלל לא ידעו שצריך]
כשיש קרקע עובדת - צריך לבנות יסודות רציניים לבניין, שמעגנים אותה מעבר לשכבות הקרקע הגבוהות
על אחת כמה וכמה - כשמדובר במגדל
כלומר בגלל העבודות ב-1990 הוא צפוי עכשיו להחזיק עד לפחות 2290?בגלל עבודות תחזוקה שעושים מדי כמה מאות שנים כדי לאזן אותו
התיקון האחרון בשנות ה90 האריך את חייו ב300 שנה.
ואז מה? יקרוס? ייהרס באופן מבוקר? יעבור תיקונים נוספים כדי להמשיך ולהאריך את חייו?