נעלי ספינינג

g l u z m a n

New member
נעלי ספינינג

אני מעוניין לקנות לאשתי נעלי ספינינג מתנה. ראיתי כמה דגמים של שימנו, אשמח לקבל המלצות והא/ערות לגבי הדגמים. הדגם הראשון הוא עם רצועת סגירה אחת וחלק עליון מבד גמיש, נראה לי כמבנה לא מספיק קשיח כשמושכים את הרגל. הדגם השני הוא עם שרוכים ולכן נראה לי שגם הוא לא מחזיק מי יודע מה את הרגל. שרוכים נמתחים בניגוד לרצועת סגירה. ומה דעתכם על הדגם הזה של ספשלייזד. תודה מראש.

Tami661

New member
הולכת על הספשלייזד... מדוושת איתן

כבר שנים ואין לי אפילו חצי מילה רעה להגיד בעצם, יש לי הרבה מילים טובות להגיד אז נכון שהדגם שלי קצת פחות "סקסי"
אבל... זה מה היה אז ואולי את הבאות אקנה כמו של אשתך
מזל טוב ו... שתתחדש

הזאהיר

New member
רק specialized - וחשוב לקחת את אישת

מנסיון כרוכבת, ומנסיון של מספ' חברות אחרות ה specialiezde הן האידאליות מכולם לרכיבת ספיניניג סייקלינג המבנה שלהם הוא הנוח והמייצב ביותר ה spd הוא הנוח ביותר להקליק את עצמו על מגוון spd ששמים ע"ג גב הפדל בעוד אחרים נוטים שלא תמיד להתחבר ל SPD חשוב מאוד לקחת את אישתך איתך לרכישת הנעל ע"מ שיוכלו במקום להתקין לה את ה SPD במקום הנכון ביותר בהתאם לכריות כף רגלה יש "משחק" של מ"מ עד ס"מ ע"ג ציר ה SPD אחרת לא יהיה לה נוח ונכון בפידול חשוב להבין שנעל ספינינג דואגת לא רק לשמירה על יציבות הרגל אלא על בטחון הרגל שלא "תעוף" מהפדל בזמן רכיבה ולמניעת פוינט כף הרגל המוביל בין השאר כאחד הגורמים לפידול לא נכון. ואם כבר מדברים על ציוד, ואיתך היא אכן פדלנית מתמידה: חשוב שתרכוש גם בגדים שהם - DRI-FIT אותם תוכל למצא במותגים ככון נייקי, אדידס, וקאפה אני אישית ממליצה על נייקי גם טופ וגם מכנסיים ומכנסיים של אדידס, הטופים לא משהו. אגב specialiezd ניתן להשיג ברשת מצמן הם גם מתמחים בעיניין ושם ניתן להשיג גרביים מיוחדות שסופגי זיעה העולות בסביבות 70 ש"ח לזוג ושוות כל אגורה. הן מוכיחות עצמן בפעולה, עמידות בפני אין ספור כביסות ומאריכות שנים - בקיצור, איכותיות

shiri 80

New member
בבקשה

ראשית אם כבר שימנו אז הדגם הראשון מוכר לי קצת יותר ומשמש אפילו מצדריכה אחת אצלנו במכון ולי נראה בכל אופן שהוא צריך להיות נוח ומתאים גם בעיקר לאנשים בעלי רגל רחבה . מצד שני נאמנותי לספישלייזד היא כמעט ניצחית לי ולכל הסובבים אותי יש את הנעליים שלהם ,רק בצבעים שונים דגם נוח עם רפידה פנימית שמייצבת את הרגל כמו כן אל תשכח לקנות לה קליטים שאלו הם תופסנים שמחברים לנעל וככה מתחברת הנעל לפדל . ואם כבר אז גם תארגן איזה זוג גרביי דרייפיט או קול מקס - ליגה ! קח בחשבון שנעלי ספינינג יש הלוקחים עד מידה יותר מאשר נעל ספורט רגילה . קבל קישור לאתר של מצמן שם יש את הדגמים של ספישלייזד ואם אתה רוצה שם של חנות במרכז שלח לי מסר ונכוון אותך לאנשים עם הרבה רצום טוב פרט לרצון לעשות כסף .

Tami661

New member
את מה את שולחת? את הפרטים של צח?

מטיים טריאל ברישפון?

shiri 80

New member
חחחחח ברור

אבל שכחת לציין שיש שם אחלה אנשים , אחלה מבחר , והכי חשוב אחלה של שירות . אה כן וגם שכחת לציין שזה ברחוב הכפר 15 רישפון והטלפון (למי שרוצה להיות נודניק ולהציק לפני שמגיע ) 09-9586161 נראה לך ששכחת עוד משהו ?

הזאהיר

New member
קליטים = spd

הם מגיעים יחד עם הנעליים. רק כפי שציינתי קודם, חשוב שבעל הנעליים יהיה נוכח ברכישתם ע"מ שיכווננו את ה spd בצורה הנכונה ביותר

shiri 80

New member
לא מדוייק

הקליטים לא מגיעים עם הנעליים, ברוב החנויות הן מוצר אשר נמכר בנפרד בעלות של בין 50 ל70 שח .. שנית ניתן לקנות נעליים גם כשבעל הרגל לא בנמצא,צריך האחד להגיע לאנשים שמבינים בזה ואז סביר להניח שהם ידעו לעשות הקבלה בין מידת הנעליי ספורט הרגילות וכך להתאים את נעלי הספינינג ושתיים הכיוון של הקליט הוא די סטנדרט - אם יש בעיה אחרי הכיוון הראשוני עושים התאמות .. (כשקנית את הנעליים ישבת על זוג אופני ספינינג שמכוונת כמו אצלך במכון ודיוושת ? השאלה נשאלת ברצינות ולא חלילה כביקורת .. ) כמו כן אופציה להחלפה לא תזיק ..(וכדאי אולי לברר שבחנות יש מספיק אופציות כאלו ולא שהם מחכים למשלוח שיגיע אי שם אחרי החגים שכבר נגמרו)

הזאהיר

New member
למיטב הבנתי :

ולאור נסיון עם רוכבים אחרים וכמי שרכשה ברשת מצמן כיוון ה spd נעשה בהתאם למבנה כף הרגל ע"ג הפדלים התושבת היא קבועה אני לא מדברת על אופני שטח......... שגם שם פחות או יותר זה זהה

shiri 80

New member
הכיוון הוא אותו הדבר

שוב כיוון הSPD נעשה לפי כללים מסויימים,כללי אצבע יש לציין ההנחה היא כי אם תהיה בעיה תוכלי לבוא לכיוון או שינוי נוסף זה בדיוק כמו ההוראה לסגור את הברגים אחרי כמה שיעורים ... בינינו ? גם אחרי המון שיעורים הברגים נשארים בסדר גמור ..

Infin1ty

New member
ב SPD זה לא משנה

כמו הקליטים של הספינינג, זה לא משנה, כי יודעים בוודאות היכן הציר של הפדל ישב וכך מכוונים. בקליטים (סוג LOOK למשל) של אופני כביש, יש צורך בכיוון הקליט כאשר מחוברים לפדלים על מנת לבדוק שאכן הציר יושב בדיוק מתחת ל "Foot Ball".

אשתך... אתה בטח אוהב אותה, לא כך?..

רק SIDI אחשלי!!! כל השאר אם היא פחות חשובה לך האשה ולא בא לך להשקיע בתענוג שהיא תחווה
וימותו הקנאים

כן כן אני יודע

יקר יקר אמרתם אבל הוא הרגע התכוון לומר שהוא לא עושה חשבון של כסף לאשתו ושהוא אוהב אותה מפרגן לה ומשקיע בה הנה לך ידידי מבחן ה"עד כמה אני מוכן להשקיע באשתי?"

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

SIDI או גרנה אצלנו 90 אחוז מדוושים עם גרנה. המעטים ברי המזל עם SIDI לי היה נסיון ממש לא מוצלח עם הספשיאלייזד. השאירו לי טעם מר וכאבים ברגל שעברו אחרי הרבה מאוד זמן...

שלום! אני מאוד ממליצה על ספשלייזד!

בבית שלי במקרה יש גם את הספשליזד שאתה שאלת עליו (לאמא שלי) וגם דגם אחר שהוא שלי. אמא שלי מאוד מרוצה מהנעל שלה ואני מאוד מרוצה מהנעל שלי. אז זו כבר החלטה שלך! המלצה שלי... ספשלייזד!

למעלה