נעלי ספינינג

noya23

New member
שאלה

אם אני עושה ספינינג פעמיים בשבוע (לפעמים 3) שווה לי להשקיע בנעלי ספינינג או שזה עניין למכורים בלבד שעושים מעל 5 פעמים?

ennicka

New member
שווה זה עניין אישי...

אני עושה 3-4 פעמים בשבוע וזה היה שווה לי - יש לי. הנעליים נותנות לי יתרונות רבים. פשוט הרבה יותר נוח לדווש איתם, ויותר אפקטיבי. ואני לא יודעת אם זה נכון או לא, אבל מרגיש לי כאילו גם שיפר לי את טכניקת הדיווש מבחינת מנחים. למזלי, במקרה שלי, איש יקר ידע שאני ממש ממש רוצה נעליים, ופשוט קנה לי מתנה ליום הולדת. אבל בואי נאמר שאם לא הייתי מקבלת אותם, הייתי קונה בשלב מסויים.

לא חובה אבל מאוד רצוי.

נעל ספינינג מתחברת לפדל באופן קבוע, אבל נישארת אפשרות לרגל לעשות את תנועת הTILT של ימינה ושמאלה הקצרצרים שעושה כף הרגל בזמן הדיווש. בשימוש בנעל רגילה בפדל רגיל עם סנדל רצועות אי אפשר לעשות את התנועה הזו ולכן. כאשר נועלים נעל עם חיבור SPD יש שיפור בטכניקת הרכיבה(אפשר גם למשוך עם הרגל את הפדל ולא רק לדחוף)וע"י כך גם להפעיל את קבוצת השרירים האחוריים של הרגל והדבר השני בריאות הקרסול והברך נשמרות, הסיכוי לפתח דלקת או שחיקה קטן. המלצתי היא דומה להצעתה של ennicka אם את חושבת שזה ישפר את תחושותייך ואת ההנאה מהשיעור, זה שווה פשוט כל שקל(ובריאות שהיא יקרה מפז) אגיד לך דבר נוסף, שהMUST האמיתי לדעתי הוא דווקא שעון דופק . זה מאוד חשוב אם רוצים להגיע לאימון אופטימלי ולשמירה על הבריאות.

noya23

New member
תודה לשניכם

וזה הולך לפי המידה שאני עכשיו בנעליים? מחברים לי את הכל? חגית..... אולי תביאי ליקר שלך את הטלפון שלי?
תודה לשניכם. עזרתם המון....

ennicka

New member
../images/Emo6.gif

לגבי המידה - בד"כ מידה גדולה יותר מנעל רגילה. אבל זה עניין של נוחות, אין חוקים. צריך פשוט למדוד ולהחליט. לגבי היקר - הוא מאוד יקר אבל לא שלי אלא של אחרת

kimo

New member
תשובה...

האשה שאיתי גם עושה ספינינג בדרך כלל לא יותר מ 3 פעמים בשבוע ולכן לא ראתה צורך לקנות נעליים. ולמרות זאת, ברגע שהתחילה עם נעליים (נו מה... ברור שלא ויתרתי לה..) היא הבינה שהאימונים הפכו להיות הרבה יותר טובים (כבר באימון הראשון עם הנעליים היא הרגישה => כאב לה בכל מיני שרירים שלפני זה לא הופעלו או הופעלו הרבה פחות)

למעלה