נעלמתי - ארוך

yaelia

New member
נעלמתי - ארוך

אני מצטערת שלא כותבת כלום בימים אלה, פשוט אין לי כוח. אני עייפה נורא ומרגישה לא טוב לא פיזית ולא נפשית. הימים עוברים עלי ואין לי מושג מה הספקתי לעשות בהם. אני עם הלל כל הזמן חוץ מכשאני הולכת לראיונות עבודה (לא מוצלחים כי לא מקבלים אותי), או כשאני הולכת לשומרי משקל (כבר שבועיים ועליתי קילו)... אני נורא צריכה חופשה אמיתית, ים לשכב ולקרא ספרים בלי לדבר עם אף אחד בשפה של תינוקות או לחשוב על כל מה שלא מצליח לי ביומיום. אנחנו לא מגיעים לזה. מעולם לא הייתי מוזנחת כמו שאני היום. שמנה ומדולדלת, שיער שאני קושרת בגולגול כדי שלא יראו כמה הוא מוזנח, לא קניתי לי כלום חדש כבר אני לא יודעת כמה זמן, אפילו חזיות נורמליות לא קניתי לי מאז הלידה (אני לובשת כאלה מלפני). אין לי כוח להפעיל את עצמי ולעשות שום דבר מועיל בשביל עצמי. קראתי את מה שציפי כתבה אתמול ורציתי לענות לה ובמקום זה ישבתי חצי שעה ובכיתי מרחמים עצמיים עלי ועליה כמו איזה אהבלה. עם הללי נורא כיף לי ואני מתחילה לחשוב שאם אני לא אמצא עבודה ראויה, אני אחזור ללמוד בשנה הבאה ואשאר איתו בבית (לחסוך את הכסף של המטפלת). אבל אני פוחדת שזה רק ישקיע אותי יותר בטרנינג ובמוות האינטלקטואלי. אני רואה את ש. ממש פורח, עובד כמו מטורף, מספיק להיות בבקרים עם הללי, מספיק יותר ממני בתחזוקת הבית ונהנה נורא מהחיים שלו, ואני מקנאה בו. אני זוכרת במעורפל שגם אני הייתי כזאת פעם - פעלתנית וחריפה ונהנית ואין לי מושג לאן נעלמתי. אני בעיקר עצובה נורא.

daldan

New member
../images/Emo24.gif זה זמני

אבל את יכולה להחליט שמעכשיו את גם דואגת שיהיה לך טוב. תקחי בייביסיטר ותלכי לעשות קניות, תלכי להסתפר ולהתפנק קצת, כדי שההרגשה הטובה תחזור לך. אני מאמינה שכדי שתוכלי לתת להללי את המקסימום את קודם כל צריכה להרגיש טוב עם עצמך ולא לשקוע. ובנוסף אני מאמינה שברגע שטוב לך עם עצמך הדבר נראה לעין גם בראיונות עבודה. מגיע לך

yaelia

New member
אני גם מאמינה בזה

שברגע שמשהו טוב אחד קורה האחרים באים אחריו בשמחה. פשוט קשה לי להזיז את עצמי. ש. נמצא בבקרים בבית, כך שאין לי בעיה לצאת לבד או איתו (יש סבתא זמינה), אבל אני שקועה באיכסה שלי עד מעל לראש. את צודקת. אבל זה קשה נורא.

אני חושבת, לכן, שדי ברור שצריך

להתניע תהליך חיובי ולעלות על גל אחר. כשאני שוקעת במעגל כזה, אני מדמה שיש מן דינמו, שקשה להניע אותו בתחילה, אבל כשהוא צובר תאוצה, הוא כבר מניע את עצמו. מאז שעליתי על זה, אני ישר משנה מגמה די בתחילת "גל האיכסה". בהתחלה זה קשה, דורש ממש אילוץ חיצוני, אבל נעשה קל עם הזמן. נסי לחייב את עצמך לתהליך, למשל, על ידי קביעה עם חברה שתעשו X Y או Z ואז יותר קשה להתחמק. כמו שאת רואה, מה שאת מתארת לא זר לאף אחת כאן, זה בפני עצמו כבר צריך להקל עליך.

daldan

New member
הנה כבר עשית צעד ראשון

כתבת כאן בפורום. הכי פשוט זה לקבוע תור, כשאת קובעת תור אז אין לך ברירה את כבר צריכה ללכת וככה הגלגל מתחיל להסתובב. קחי את הטלפון ותקבעי תור (לספר/ קוסמטיקאית או מסג'יסטית לדוגמא)

אפרת12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מנסה לחשוב מה עושים. אכן באסה. אבל כל מה שעולה לי בראש זה: "קחי את עצמך בידיים
" אם את יכולה להרשות לעצמך ללמוד אז זה רעיון מצוין -תיכנסי לזה ובזה וזה בטוח ירומם אותך. רק קחי בחשבון שזה ממש לא קל עם ילד בבית. פעוט, בעצם - אם הוא כבר היה בגדר "ילד" זה היה באמת אפשרי יותר. בבקרים - קומי ותחליפי בגדים. תכנני לעצמך משימות. ואל תתני לאף אחד לפגוע לך בערך העצמי
זה שאת לא מוצאת עבודה זה בגלל שאובייקטיבית השוק קשה (הוא וביבי לא בדיוק מסונכרנים). ולגבי החופשה - אולי תדברי עם ש. ותראו מה האפשרויות להגשים לך את החלום הקטן הזה
אולי אפשר פשוט להשאיר את הלל אצל סבתא או דודה או מישהו/י ליומיים - רק במשך היום, ואת תסעי לך להתפרקד איפשהו
זה לא חייב לעלות כסף, אם הדרישות שלך הן לשבת בשמש על שפת הים ולקרוא
...

yaelia

New member
אלה לימודים של יומיים בשבוע

כך שאם מתארגנים אין בעיה עם זה. אני יודעת את כל הדברים האלה, ואני מארגנת לי פעילויות ועניינים, אבל אני גוררת את עצמי בלי חשק. כאילו שפקטור ההנאה בחיים שלי התפוגג. אני עושה את כל מה שצריך אבל מתוך אינרציה ולא מתוך חיות (בשורוק). זאת הבעיה האמיתית. נדמה לי שקוראים לזה דיכאון

אפרת12

New member
מה את לומדת/רוצה ללמוד../images/Emo35.gif

בטח כבר כתבת ושכחתי
כבר כתבה פה מישהי - משהו אחד טוב, והכל כבר יתגלגל מעצמו. רק שיגיע כבר, נכון
נשמע לי יותר כמו דכדוך או צניחת אנרגיה רצינית, ולא כמו דכאון כבד ראש. משהו כמו -
יצא לי כל האויר מה
ומאחר ואסור לצטט שירים במלואם, הריני לצטט חלקית את משינה: משהו קטן וטוב
לא מוצא עכשיו את האור מחפש אותו בנרות משוטט בכל האזור מנקודה לנקודה כמו תקליט שרוט וישן כמו אביר על סוס לבן הולך באפס מעשה הכל מעצמו יעשה ונדמה שזה טוב ככה, כי צריך לאהוב ונדמה שזה קרוב משהו קטן וטוב לא תוכל אותו לאחוז תחפש אותו יאבד בן אדם צריך לעבור מנקודה לנקודה

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

עצוב לי לקרוא... אני אשמח לעזור - אולי באמת להיפגש עם אימהות. לדבר עם משיהוש גם עונה ולא במילמולים יעזור? אני לא יודעת איפה את גרה אבל אם זה באזור שלי אשמח מדא לבוא ולנסות לעודד את רוחך... ובכל מקרה את מוזמנת לבוא לכאן מתי שרק בא לך... ובאשר לכל השאר - האמת שעם חלק אני קצת מזדהה - גם אצלי החצי השני פורח בעבודה, מאושר מהחיים ובאיזשהו שלב זה גרם לי לחשוב מה איתי? איפה אני? אבל האמת שהבנתי שלי טוב עם גיא... רק שרע לי להיות תקועה בבית... אז התחלתי למצוא מקומות לצתאת אליהם, אנשים שיבואו אליי... בקיצור לא לבלות ימים שלמים רק אני והיא לבד... וזה באמת עוזר... אני לא מרגישה תקועה ... רק נהנית... בקיצור ההמלצה שלי: תצאי מהבית!! לגינה הקרובה, לחברה טובה, אליי
העיקר תצאי. תראי אנשים... תדברי עם מבוגרים... וגם אולי לדבר עם בעלך - אולי שהוא ישאר קצת עם הלל ואת תלכי לבד עם חברות אפילו לשעה? או אולי תצאו לסופ"ש? אנחנו נסענו לסופ"ש עם גיא - אבל עצם זה שהאביר היה איתנו 24 שעות בלי ללכת באמצע לעבודה - והיינו מנותקים מהבית במקום אחר. רק אנחנו עם עצמנו... עשה הרבה טוב... גם היה לנו זמן לדבר שנינו עם עצמנו... גם שנינו בילינו עם גיא... בעיקר האביר - יותר מבד"כ... שולחת לך הרבה אהבה - ואם אני יכולה איכשהו לעזור - רק תגידי... POOH ושולחת לך עוד

yaelia

New member
את מותק

אם היינו קרובות יותר בטח הייתי מנצלת את ההזמנה (אני בירושלים). אנחנו מבלים הרבה בגינה ובטיולים רגליים ארוכים, אבל כמו שהסברתי לאפרת, אני לא נהנית מכלום. הללי הוא קרן אור בחיי וכל השאר פשוט לא עובד. אני מאוד מנסה לעבוד על עצמי. תודה.

בלינקה

New member
לא קל

וכשיש בבית מישהו אחר שבאותם תנאים פורח, זה עוד הרבה יותר מתסכל. אני יכולה להזמין אותך לחופשה משותפת דלת תקציב על שפת הכינרת, או בחוף הבונים? ש. והאיש ישחקו עם הקטנים, ואנחנו ניכנס לים במלוא תיפארתנו (טישרט ומכנס קצר, כי אין כסף לבגדים חדש) ונדבר בשפה של אנשים גדולים. איך זה נשמע?

yaelia

New member
תגידי מתי ואנחנו שם.

אני לא כזאת ביצ' (רק קצת), אני לא מקנאה על שטוב לו, פשוט גם אני רוצה.

אמברון

New member
../images/Emo24.gif יעזור קצת?

ומה עם קפה על הבלקון שלנו? או סתם מפגשון ספונטני?

טיפוטף

New member
קבלי עוד ../images/Emo24.gif

אוי אוי, הבאסה נחתה עלייך. אני מדמה אותה לאיזה מין מכשפה על מטאטא שהחליטה לנחות באמצע הבית ולצחקק את צחוקה המרושע. נראה לך שהכל טוב? שהגשמת את חלומך, ילדת ילד נפלא, יש לך חיי נישואין טובים? אני אראה לך מה זה. תראי. אחרי כל ההתרגשות של ההריון והלידה והתקופה הראשונה שלאחר מכן, יש ישורת. כל החיים הם ישורת, עם "פיקים" מידי פעם. אני חושבת שאת כן צריכה להירשם ללימודים, ואז כבר מכוח האינהרציה העניינים יתחילו להתגלגל. תיאלצי להתלבש יותר יפה, להכיר אנשים חדשים, להסתובב, ללמוד דברים, להגיש עבודות. גם אם עכשיו זה נראה לך משעמם, אני בטוחה שברגע שתתחילי, הדברים לאט לאט יראו אחרת. גם אם זה לא בא לך, תנסי אולי לשנות את נקודת המבט - תנסי לחשוב שזה לטובת הללי וש. - שהם יקבלו אמא/רעיה נמרצת יותר, שמחה יותר.

yaelia

New member
ורזה יותר ../images/Emo8.gif שכחת...

אשכרה מכשפה נבלולית. אני אכן צריכה להתחיל לפעול ולעשות ומשם תבוא גם ההנאה ותחושת הערך העצמי. אני כל כך חזקה בדיבורים וכל כך לא במעשים.

yaelia

New member
בשמחה.

מתי שתגידי (אנחנו פנויים רוב הזמן). אולי באמת מפגשון ספונטני בוקרי/אחרצהריימי.

למעלה