נעלמת

Mאיה

New member
מה?

רגע... לא הובנתי. מה שכתבתי כאן לא נוגע רק לפורומים! מדובר פה על חיי, על החברים שלי(חברים מחוץ לנט!!!). וואי, אני אפילו לא יודעת מהיכן להתחיל להסביר, ואם בכלל. כל מה שכתבתי כאן מתייחס בעיקר לחברים שלי מהחיים, והבאתי את זה לכאן עקב שיחה שהייתה לי עם רחל על הנושא. מעין הבהרה. נראה לי שקצת הסתבכתי כאן...
ואני מוצאת את עצמי צריכה לתת הסברים..ולא לשם כך רשמתי את מה שחשתי. הכל פשוטו כמשמעו. מדובר גם על חברים שלי שמקטרים עלי ללא סוף. אוףףף, מתסכל אותי שאני לא מצליחה להבהיר את עצמי... והכוחות ניגמרים... גם המילים.. ארררררר אררר א....... מצטערת...

אין שום בעיה

בכל מקום שבו כתוב פורומים תחליפי למילה חברים והתוכן עדיין ישאר תקף. כמו שאמרתי,בראש ובראשונה את שייכת לעצמך ואחר כל לאחרים בחלקים שאותם בוחרת לשתף. אל תקחי ללב.חבל.

{{{{{{מאיה}}}}}

רחל גם אמרה לך עוד משהו, שבסתר ליבה אמרה לעצמה היום וניסתה ולא הצליחה. ההדחקה, והמסכה תם זמנה-פג התוקף. את חייבת להתחיל לעשות משהו למען עצמך, ואת יודעת למה אני מתכוונת , טיפול לא מספיק. את חייבת להתחיל להתמודד עם בעיות שאת מנסה לאמר לעצמך הן לא הבעיה כרגע יש בעיה אחרת. כי את כמו רופא שיניים שעושה סתימה רגילה איפו שצריך טיפול שורש. תטפלי בשורש הבעיה ולא בסתימות חיצוניות. לברוח לשכב במיטה להסתגר, רק יוסיף לך דכאון סמוי, קל חמור לכי תדעי לאן תגיעי עם זה. הצהרות אני עושה למען עצמי שמעתי ממך גם אתמול, היום אני מקווה שתסיימי את ההצהרה וממחר תתחילי לעשות. מחכה לך תקופה לא קלה, טיפול בנפש הוא לפעמים יותר כואב מטיפול שיניים, תלוי כמה המטפל מיומן וכמה ה"חורים", שלך עמוקים. אז אחותי שיהיה לך בהצלחה שמרי על עצמך. תחזרי תרגישי שאת רוצה רחל-נשמה

my true colors

New member
עומדת בצומת..

הלכנו בדרך. הלכנו. ראינו את כל מה שהיה והמשכנו הלאה, כי חשבנו שככה יהיה בסדר. זו הדרך להתמודד. ואז הגענו לצומת. לא היו רמזורים. לא היה שוטר שיכוון. הכל תלוי בנו. והצומת היא בעלת הרבה פניות. לאן נפנה? אז החלטנו לקחת לנו זמן. כי בעצם אנחנו לא יודעים לאן מובילות הפניות. אז החלטנו לקחת לנו זמן ולהמשיך עוד שבוע, עוד חודש. אפילו. אפילו הקמנו אוהל. ככה שבכל זאת נרגיש שעשינו משהו. לא הכרתי אותך, מאיה. עדיין לא. ואומנם אני בכל זאת עדיין נחשבת "חברה מהנט" כי עדיין לא נפתחת אליי, אני מבינה. את מרשה לי להבין? את מרשה לי לתת לך, גם אם זה בכלל לא תלוי בי וגם אם אין לי שום זכות לטענות, את מרשה לי לתת לך? את מרשה לי לומר קחי את הזמן, ונראה מה יהיה במשך הזמן? הרי אני לוקחת את הזמן. לוקחת אותו, ומנסה לעשות איתו משהו. כי זמן זה כסף.. או שזו רק קלישאה. זמן זה זמן. ויש אנשים בלי שעון. ואם אני אסע להודו, ואוריד את השעון, יש סיכוי שאחרי כמה ימים אשכח את הימים. אבל לא אשכח את מי שהיה איתי. לא באופן פיזי. כמובן. הם לא שוכחים. הם לא רוצים. הם דואגים. אני דואגת אבל לא מספרת. את מרשה לי, נכון? לא איכפת לי אם התשובה לכך היא כן או לא. אני דואגת. הכי שקט, הכי רגוע, הכי את. אני מנסה לחשוב אם קראת את מה שכתבתי לפני כמה ימים.. לא שמתי את זה כאן, אם לא טועה, אבל החיים הם נדנדה, פעם למטה פעם למעלה, והרצון לאזן את הנדנדה פשוט לא הולך כי זה לא המצב הטבעי שלה. הכל רגעי. אבל כל רגע חשוב. ואנחנו מנסים להבין את העולם. את עצמנו. את מה שאנחנו רוצים מהחיים. מה את רוצה מהחיים. אני בטוחה שיש לך תשובות. לפחות כמה. אבל הרוב לא מובן, הרוב מבולבל לך. רוצה להכיר אותך. כמו שרוצה שיכירו אותי. יודעת שלא תוותרי לבד. לא רוצה שתוותרי בכלל. ומה עדיף לנו? את רק יודעת מה עדיף לך. ואם לא, אז תשבי, כמו שעשית כבר הרבה פעמים, תטיילי לך, ברחוב, תסתכלי על הסביבה שלך בדרך קצת אחרת. לא לפי מה שהסביבה רוצה שתסתכלי עליה אלא לפי איך שאת רוצה. סליחה.. אם פגעתי.. ותודה.. על מה שפעם אמרת לי.. איתך תמיד. גם אם לא תשתמשי בי, אני כאן. שלך בחיבוק ואהבה, שני.

למאיה

את צריכה לחשוב על עצמך זה בסדר גמור זה לגיטימי זה רצוי זה נורמלי זה מצויין שלקחת פסק זמן לעצמך אלו החיים שלך את צריכה לדאוג לעצמך אם לא היה לך נוח להודיע שאת צריכה זמן לעצמך אז אחלה, ככה זה היה אל תרגישי רע מזה זה היה נכון לאותו הזמן מישהו שיכעס עליך כי נעלמת לו זה אומר שהוא אוהב אותך, אבל מתי שאת במיטבך (זה לא אומר שהוא לא אוהב, הוא אוהב כמה שהוא יכול) ומה לעשות אנחנו לא תמיד שמחים ומאושרים רוב בני האדם אוהבים את מה שהם רוצים לאהוב את מבינה את כוונתי? רוב בני האדם מין הסתם אוהבים אותי שמחה אבל מעטים (חברים אמיתיים) יאהבו אותי בכל מצב ובכל אופן בו אתנהג אליהם מה שאני רוצה להגיד בהודעה המבולבלת הזאת הוא שתחשבי על עצמך תתני לעצמך בדיוק את מה שאת זקוקה לו אל תתרגשי אם יש כמה אנשים שכועסים עליך העיקר שתעבדי על האהבה עצמית ברגע שתאהבי את עצמך מספיק לא תתרגשי מאנשים אחרים שמנסים לאחוז בך בחוזקה ולהגשים את רצונותיהם דרכך תגשימי את הרצונות שלך לא את של האחרים. את בדרך הנכונה בהצלחה!

Mאיה חמודה...

לא מרגישה כל כך נוח להגיב לשרשור, כי לא כל כך מכירה אותך, אבל הרגשתי חייבת...חייבת להגיב... לא התעצלתי, הלכתי עד לארכיון, ללמוד עלייך, ללמוד אותך. ואת יודעת מה גיליתי? שאת אדם מקסים, עם כשרון כתיבה יוצא מן הכלל, חם, ואוהב. מאיה, תלכי בעקבות הלב... מה שהלב מרגיש, הוא לא משקר, הוא יכול להנחות אותך, ולאן שתרצי להגיע הוא יכול להביא אותך... אני רואה פה אנשים שאוהבים אותך בכל מצב, לא משנה מה, וזה דבר נדיר.. חשבי על עצמך, בראש ובראשונה, כי את חשובה יותר מכל דבר אחר... מחבקת ילדה

ואולי יש פן אחר לדברים?

אולי בעצם חברים "כועסים"...כי הם רוצים "לתת" ומי שיקר שלהם לא יודע "לקבל", לא מעיז "לקבל"...רוצה "לקבל"....אבל הוא לא ידע בעבר ולא יודע היום ורואה בזה חולשה , אך מנגד מאוד כבר רוצה לשנות אבל בעצם מי שכועס זה הוא....שחושב שכועסים עליו , רק לא מבין שלא כועסים עליו אלא דואגים לו ורוצים להיות בשבילו והוא לא נותן וזה מכאיב. מסובך.......טוב...זה טבעם של דברים שמוצאים מהקשרם. זה טבעם של דברים שנכתבים מתוך כעס , מתוך מצוקה ונאמרים חלקי דברים שמשתמעים אחרת ברגעים כשרגועים, אז יש בי תחושה רעה שמה שנאמר גרם לראות חלקי תמונה . רחל-נשמה

למעלה