נעל אבוק,סעמק ערס על האגודה הזו

נעל אבוק,סעמק ערס על האגודה הזו../images/Emo46.gif

90 יום אני בבית תשעים יום והאגודה המשתרללת רוצה שאשאר עוד 3 שבועות? למה???????? איפה ההיגיון חבורת מטומטמים עצלנים שכמותם ????? הרי מי שיש לו הרבה מבחנים ועומס עבודות זה מי שלמד עם הסגל הזוטר את כל (או לפחות רב) הקורסים, לכן חזרה ללימודים של כמה שעות קורס או שניים ממש לא אמורה להזיז לו מצד שני - מי שכמוני אין לו עבודות ומבחנים - זה אומר שהוא למד רק קורס/שניים עם הסגל הזוטר, אין לו עומס ולכן הוא יכול להתחיל ללמד כמו בנאדם את כל הקורסים של הסגל הבכיר יא אגודה מטומטמת, את המעט שנשאר להרוס אתם הורסים בהצלחה יתרה

Josette

New member
ממש לא מסכימה!

למדתי 4 קורסים מתוך 10 בערך שאמורים להיות לי, אז יש לי 3 מבחנים ועבודה שאין מצב לעשות אותם במקביל ללימודים של ה 6 קורסים הנוספים שאמורים להתחיל.

אז צריך להכין לו"ז שונה לכל פקולטה וחוג

לא ייתכן שפקולטה שלמה שלא התקיים בה שיעור אחד לרב התלמידים (כי 90% מהסגל בכיר) תמשיך לשבת בבית. די!

Josette

New member
סיעוד

מישהו פעם אמר שללמוד סיעוד זה כמו לעשות טירונות של קרביים ולהיות אחרי זה ג'ובניקים... Story of my life (בצבא הייתי לוחמת נ"מ)

Josette

New member
אני יודעת, בגלל זה ציינתי "שנה א"

שנה ג' ו ד' - חצי מהשבוע שלהם אם לא יותר זה קליניקות, שם לא שובתים תודה לאל באמת מוזר קצת שדווקא שנה א' - רוב המרצים הם בכירים

אליהו ד

New member
מאלי שהאמין בסמסטר ונבחן כמו ניגר

צ'מעי יש הרבה כמוני שנבחנים וצריכים את השקט , גם ממש צריכים את השקט(עשית פעם מבחן כשמסביב פקאצות מדברות על איפה כדאי לעשות פילינג?) וגם צריכים להתרכז במבחנים ולא בקורסים שנלמדים

יפה. אם יש לך הרבה בחינות זה אומר שרב

הקורסים שלך התקיימו (את זה הרי ידעתי עד עכשיו), אז בטח חנון כמוך לא יתמוטט מכמה שעות עם הסגל הבכיר.

תתמודד, כמו שהתמודדת עם זה שג'רי עזבה את

הספייס גירלז. גם זה היה לא קל אבל אני זוכרת שטיפול פסיכולוגי וסמי הרגעה עזרו לך להתמודד גם עם זה.

טלי1983

New member
לי יש בחינה אחת ואני רוצה להבחן בצורה נורמלית

לי יש בחינה אחת ביום שלישי, כי למדתי רק קורס אחד. אז מה? עדיין, אין לי שום כוונה לגשת לבחינה הזו אחרי יום לימודים ארוך ומתיש (וזה התכנון לפי הרכזת שלנו, להבחן ב-18 בערב אחרי שאני לומדת מ-10 בבוקר רצוף!). אני מסכימה איתך, צריך להכין לו"ז לכל חוג, אבל זה בעייתי, כי תמיד יהיו מתנגדים, תמיד יהיו אנשים עם פחות מבחנים... אבל אני לדוגמא, שיש לי רק מבחן אחד, מוכנה לחכות 3 שבועות כדי לאפשר לכולם להבחן כמו בני אדם.. אני לא אגש למבחן רק כדי לסמן וי. אני רוצה להצליח. אמנם התחלתי להתכונן, אבל אין ספק שכתיבת מבחן ב"מבחנים פסיכולוגיים", שבו, לדברי המרצה, תהיינה שאלות נבזיות, בפאקינג 18:00 בערב, זה לא בדיוק התנאי האופטימלי להצלחה... גם אני רוצה כבר לחזור ללמוד ולסיים עם זה, אבל תנו להיבחן, דפקו לנו את כל השנה, לפחות שנצליח במה שלמדנו... זה לא בסדר להעמיד אותנו במצב הזה,שבו אנחנו נאלצים לבחור בין ללכת לשיעורים או לשבת בבית ולהתכונן למבחן, אבל כנראה שלאף אחד לא איכפת מאיתנו, כצפוי. הלוואי והאגודה תשיג את מה שהם מבקשים, זה הרע במיעוטו (למעט מועדי ב'+ג' שאמורים להערך במקביל ללימודים- שוב, לא חכם ולא הוגן).

לא חכם ולא הוגן?

אני מסכימה איתך שגם אם זה רק מבחן אחד מגיע לך להבחן כמו שצריך, בלי לימודים בבוקר ובלי לחץ מיותר. וזה בדיוק מה שהם עשו, שמועדי א' לא יעלו על הלימודים של הסמסטר הבא, כדי שלא נצטרך לבחור בין מבחנים לבין לימודים. מועדי ב' וג' זה כבר בעיה. מה את רוצה שיהיה? תני פתרון אחר למצב... שיהיה עוד חודש של מועדי ב'? ושהסמסטר ייגמר במקום באוגוסט בספטמבר? ואז מועדי א' באוקטובר? ומועדי ב' בנובמבר? ואז בכלל לא יהיה יום אחד של חופש בין השנים?

טלי1983

New member
לכן אמרתי שזה הרע במיעוטו...ואני שמחה שזה עבר

ההצעה שלהם טובה, אבל אלו שיאלצו לגשת ל-ב' ו-ג' יידפקו, אין ספק... בזה שאת מבשרת שמועדי ב' ו-ג' הם בעייתים את לא ממש מחדשת משהו... מאז ומתמיד הם נגררו להם, למשל בשנה שעברה, מועדי ה-ג' שלנו נגררו עד סוף ספטמבר...רוצה אלטרנטיבה? אמנם לא אידיאלית, אבל בבקשה-אפשר לצמצם את המרווח בין מועד א' ל-ב' וכך לנסות לאפשר למי שיכול להבחן בזמן תקופת המבחנים גם במועד ב'. אני יודעת שזה יעזור בוודאות לאנשים שיש להם מבחן באותו יום בשני החוגים שלהם, אבל בזה מסתכמים המבחנים שלהם...כך, הם לא יגשו למועד א' של אחד מהם, יחכו 3 שבועות ויגשו ל-ב'... ברור שזה לא רלוונטי לכולם אבל אני מכירה הרבה סטודנטים שזה המצב שלהם וזה יכול היה להקל עליהם. בכל מקרה, הדיון הזה כבר לא רלוונטי כי אלו הדברים שנתקבלו. נקווה שלא נצטרך מועדי ב'.

lia41

New member
אבל

איך יודעים אם באמת השיעורים לא מתקיימים? מצד אחד יש הודעה באתר האגודה: מרצי הסגל האקדמי הבכיר לא ילמדו ביום ראשון,20.1.08. לעומת זאת- מרצי הסגל הזוטר כן ילמדו. ובהמשך- כל המבחנים של הסגל הזוטר יתקיימו כסדרם! מצד שני באתר האוניברסיטה יש הודעה שאומרת: ביום א' ה-20 בינואר יתקיימו השיעורים האחרונים של הקורסים שהתקיימו עד כה במהלך סמסטר א', בחינות שתוכננו ליום זה והשיעורים הראשונים של סמסטר שייקרא א/1, שלא הועברו על ידי הסגל הבכיר אשר שבת.

אליהו ד

New member
חחחח נו זה מה שאמרתי אתמול

אשכרה פיצול אישיות למי שכתב תהודעות האלו יאללה בלגןן

למעלה