נעל אבוק,סעמק ערס על האגודה הזו

אליהו ד

New member
מכירה את שיר הפרחה? אז זהו ש..

סתם סתם האמת ש"ירדוש" שווה טילים גם עכשיו(בואו בהמוניכם לפורום" mature")

amitk80

New member
סליחה???

שאני אלמד גם בלימודים רגילים וגם מבחנים על מה שהסגל הזוטר שבת? את היית מצליחה ללמוד למבחני סוף סמסטר ביחד עם הלימודים? ? תתאפקי עוד שלושה שבועות בשביל אלו שכן למדו ורוצים לעשות את המבחנים שלהם כמו בני אדם

stkachov

New member
כאן

נמחקו הודעות שהכילו מסר תוקפני ופוגעני. אני שוב מבקש לשמור על תרבות הדיון בפורום. תודה.

Alasse

New member
אוי, מתי מישהו פה יבין כבר

שאין, וגם לא יכול להיות, פתרון שיתאים לכולם: יש כאלה שלמדו הכל וצריכים תקופת בחינות יש כאלה שלא למדו ורוצים כבר להתחיל יש כאלה שלמדו חצי וכו' וכו' וכו' אי אפשר להתאים תוכנית לכולם- האופי המסובך של השביתה הזאת לא מאפשר את זה: מה עם כאלה שלמדו הכל ועכשיו הולכים לשבת שלושה חודשים (!) בבית? מה עם דו חוגיים (כמו ביולוגיה פסיכולוגיה) שלמדו רק בחוג אחד ולא בשני? (גם הם יכולים לעמוד במבחנים של ביולוגיה וללמוד פסיכולוגיה תוך כדי?) לפני שמתלהמים, צריך לחשוב קצת על הדברים...

tutiris

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאני חושבת! וכמו תמיד: ככל שיש יותר אנשים- יש יותר דעות. בחוג שלי כולנו באותו מצב מצב בדיוק בקורסים שלמדנו ובקורסים שלא, ועדיין אין דעה אחת לגבי מה צריך להיות... בטח ובטח שיהיו רצונות שונים לסטודנטים שלמדו באופן שונה אחד מהשני עד עכשיו!...

stkachov

New member
../images/Emo45.gif

אני גם מסכים איתך. בכל מצב, תמיד יהיו אנשים לא מרוצים. בכל מצב יהיו גם אלה שיחפשו איפה האחרים טעו ומה הם היו צריכים לעשות, וזאת במקום לקום ולהשפיע בעצמך על הנעשה. אני שמעתי קצת מסטודנטים במקומות אחרים, ואני ממש לא חושב שקופחנו, אם כבר להפך. ההטבות שהאגודה השיגה לנו(בחירת 2 מועדים מתוך 3 וחישוב הציון הגבוה מביניהם) הן טובות ומשמעותיות. מספיק לחפש את הרע בכל דבר.

למעלה