The Ripper-The Ussed
L lestatgirl New member 20/9/07 #27 ../images/Emo207.gif אז לאנמי הלכה הקריירה ... לא שהערכתי אותם יותר מידי אבל אם הייתי זה הכל היה הולך לזבל http://www.nme.com/news/the-enemy/31254 יש כ"כ הרבה וונקרס ברדיו הבריטי, למה ללכת על אלכס זיין ועוד הערות על ראסל בראנד.. יש לי הרגשה שהאנמי הולכים להיות עכשיו very alone..
../images/Emo207.gif אז לאנמי הלכה הקריירה ... לא שהערכתי אותם יותר מידי אבל אם הייתי זה הכל היה הולך לזבל http://www.nme.com/news/the-enemy/31254 יש כ"כ הרבה וונקרס ברדיו הבריטי, למה ללכת על אלכס זיין ועוד הערות על ראסל בראנד.. יש לי הרגשה שהאנמי הולכים להיות עכשיו very alone..
S ScreamingForSomethin New member 20/9/07 #29 אין לי זמן לקרוא..../images/Emo223.gif וגם אין הרבה כוח.. מה כתוב שם בקצרה?
L lestatgirl New member 21/9/07 #33 אה..לא ממש. בעיקרון שהאנמי הם וונקרס ואלכס זיין הוא עדיין המושלם באדם אטחרי ראסל בראנד ופיט דוהארטי 8-|
אה..לא ממש. בעיקרון שהאנמי הם וונקרס ואלכס זיין הוא עדיין המושלם באדם אטחרי ראסל בראנד ופיט דוהארטי 8-|
B Bleed for Me New member 21/9/07 #31 לפני שבוע הם אמרו שהם שונאים את הארקטיק מאנקיז..קטלו לגמריי את אלכס טרנר..פה (תרדו למטה,לשבוע שעבר..זה שם חח)
לפני שבוע הם אמרו שהם שונאים את הארקטיק מאנקיז..קטלו לגמריי את אלכס טרנר..פה (תרדו למטה,לשבוע שעבר..זה שם חח)
L lestatgirl New member 21/9/07 #32 נו כן הם חושבים שהם טובים מספיק לרדת על אנשים שטובים מהם בהרבה יותר עם קריירה של קצת יותר משנה וקהל מעריצים משלהם ולשרוד. כל בן אדם שיצטרך "לבחור" יבחר בשני האלכסים
נו כן הם חושבים שהם טובים מספיק לרדת על אנשים שטובים מהם בהרבה יותר עם קריירה של קצת יותר משנה וקהל מעריצים משלהם ולשרוד. כל בן אדם שיצטרך "לבחור" יבחר בשני האלכסים
B Bleed for Me New member 21/9/07 #39 גם בריטניה בתכלס מפוצצת האלכס זה שם נפוץ ברוסיה ואנגליה (וסביבותיה)
M milkofamnesia New member 21/9/07 #41 ובישראל למען האמת, חברות הטבק מתות שיהיו להן את אותם המספרים כמו שלשם אלכס יש
F FallOutGirl New member 21/9/07 #40 ../images/Emo80.gifחחח לא יודעת מה יש להם נגד אנשים כאלה או אחרים אבל שיהיה.. אליי הם נחמדים ואהמ.. אני אוהבת את המוזיקה שלהם ותכ'לס אני שומעת אותם יותר מכל אינדי אחר. הו כן.. אני לא אוהבת אינדי רק דה אנאמי וארקטיק מונקיז ואת דה אנאמי אני עדיין שומעת הרבה יותר..
../images/Emo80.gifחחח לא יודעת מה יש להם נגד אנשים כאלה או אחרים אבל שיהיה.. אליי הם נחמדים ואהמ.. אני אוהבת את המוזיקה שלהם ותכ'לס אני שומעת אותם יותר מכל אינדי אחר. הו כן.. אני לא אוהבת אינדי רק דה אנאמי וארקטיק מונקיז ואת דה אנאמי אני עדיין שומעת הרבה יותר..
M m i c k e y 15 New member 21/9/07 #35 Ash - Clones../images/Emo99.gif מאז שראיתי את זה בטופ 10...אני חושבת אני חורשת משלשום