נעמה הזו מעצבנת! היא בכיינית

למה בשביל המצלמה?

אני אוהבת חולצות כאלה וגם היה לה די חם. חוץ מזה אם יש לה גוף בשביל חולצה כזאת אז למה לא?

gurfi

New member
אמממ....../images/Emo122.gif

התכוונתי לזה שהיא הורידה אותה לידו... או יותר נכון ליד הטלויזיה..

אז איפה היא הייתה מורידה אותה?

(שמתם לב שפעם אני נגדה ופעם בעדה- זה כי אישה)!! היא הייתה בתחרות איפה היא אמורה להוריד את החולצה? (למרות שלא ראיתי שהיא הורידה אותה), להתחבא באיזה שהוא חור ולהוריד? נו, באמת!

אולי זה היה פחות מעצבן אם היא לא

היתה כזו בכיינית רדודה טיפשה ומעצבנת. היה שוט אחד שהראה אותה ואת השותף שלה רצים והיא הסתכלה למצלמה, עשתה פרצוף של שפנפנת פלייבוי,ואז התחילה לרוץ כאילו שהיא בסצינה של "משמר המפרץ" או משהו..... זה היה ממש פאטתי...זה כ"כ ברור שהיא חושבת שהיא תהיה החתולת מין של התכנית...

הודעה לאלמוני עם השם המוזר הזה! ../images/Emo10.gif

אם יש לך בעיה עם נעמה המתוקה אל תרשום אותם בפורום המכובד הזה!!! ראיתי את הפרק הראשון של "סוף הדרך", ותוך זמן קצר גיליתי שיש פה זוג של אלופים!!! הם ינצחו בסוף התוכנית!!! רק הם!!! חיים ונעמה שולטים!!! חיים ונעמה לנצח!!! שמעת אותי? נ.ב.-אם אתה חושב שנעמה היא מעצבנת ובכיינית, אז אל תראה את הסדרה!!!

תרגעי ממי...תנשמי עמוק....

ולמה כ"כ קשה לך לקרוא את הניק שלי? "לא לזוז נפל לי שקל"-זה מאוד פשוט. ומזה עם יש לי בעיה עם נעמה, לא לרשום את זה בפורום המכובד הזה? אז איפה רושמים על המתחרים של התכנית, אם לא בפורום של התכנית בדיוק? אני מבין שאת לוקחת את התכנית קצת קשה,אבל באמת קצת פרופורציות...

ori 15

New member
נכון...

כל אחד יכול להביע את דעתו כאן - רק שזה לא יירד לרמות נמוכות של קללות והשפלות

yogidov

New member
נעמה סופר מעצבנת !!

העיקר בפרומו היא טוענת: אני לא בוכה!!! ובכתה כמו איזו פרימדונה, רק בגלל החוסר ספורטיביות לא היה מגיע לה להיות ראשונה

מעצבנת.........

איזה קרצייה נעמה הזו..... חושבת היא טיפה יפה אז היא מרשה לעצמה לחפף.... יאלה שתחזור למקום ממנו היא באה, לא חבל על חיים (השותף שלה) היא ממוטטת אותו נפשית..

זה מעיד על חוסר ביטחון של נעמה

אבל בכ"ז אני מקווה שחיים יפזול לכיוונה ומזה יתפתח משהו

binaajz

New member
דוגרי- מסכנה זאתי שהיתה איתה!!

שכחתי איך קוראים לזאתי שהיתה עם נעמה- אבל מסכנה, בגלל נעמה היא היתה צריכה לעוף. היא היתה ממש טובה ונעמה הרסה לה הכל!!

As היחידה

New member
אולי אבלה היא גם חמודה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני די מקווה שהיא תשאר היא פשוט מנסה להתחיל איתו, אתם לא שמעם לב? הנפילה מהאוטו
התיק...
המשפט "איזה טוב שנבחרנו להיות ביחד" והשאלה "יש לך חברה
"

As היחידה

New member
אני התכוונתי לזאתי עם הצמות../images/Emo23.gif|שוק

בדך כלל אומרים שהיא בכיינית כל מי שצפה בזה מתלונן חחחחחחחחחחחחחחח

As היחידה

New member
../images/Emo8.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ד"א באיזה ימים עוד מראים את זה חוץ מיום חמישי?

למעלה