"נעשה לי רע"

"נעשה לי רע"../images/Emo10.gif

עשב טוב ושבת שלום לכולם. אני חדשה בפורום שלכם. אז נעים מאוד. אני שירלי ואני נגד ההתנתקות!!!!! עכשיוראיתי בערוץ 10 על אותה חיילתשפינתה בחומש ולקחה ילד קטן מאמא שלו והעלתה אותו לאוטובוס. נקרע לי הלב מדבריו של בחור שעמד מאחוריה. הוא אמר שגירשו אותנו והשמידו אותנו ועכשיו שרון מגרש אותנו והטרור לא יפסיק אלא רק יחמיר. הוא צודק בהחלט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המצב לא יכול להיות יותר גרוע. אני כל כך כועסת על המצב הזה!!!אין מצב שנוכל לחיותאיתם בשלום ואני אומרת את זה כאחת שגרה ביפו שבא יש ערבים תושבי ארץ ישראל. הם כותבים כאן על תחנות אוטובוס שהם ישמידו אותנו וירצחו אותנו..כאילו שזה חדש..השמאל כל הזמן מאשים את ה"מתנחלים" שבגללם יש טרור ובגלל יש רע כשהם שוכחים מי שם את המתנחלים שם..רבין ז"ל כמובן. אבל יותר קל להאשים את הדתיים,מתנחלים וימניים. כשיהודים מגנים על עצמם ועל ארצם זה נחשב טרור אבל כשמאלנים מוציאים לנו שם רע בכל העולם, שהתנחלים הם רעת הארץ זה בסדר. להם מותר.. כל כך מכעיס אותי. אני לא עומדת בכעס שלי יותר!!! נטרפת עליי דעתי! פשוט כך. אני מתמוכי גנדי , ה' יקום דמו!!!!וחוץ ממנו , אין לי אמון באיש! הוא היה איש שאהב את ארצו במלא מובן המילה! צריכים להתבייש כל התומכים בהתנתקות, שרון בעצמו שכל חיי חשבתי שיש אמונה בו..אבל מסתבר שהוא רק רצה לכסות לעצמו את ה....ולהוריד את כל האשמות נגדו מהתקשורת ולכן ביצע את הפשע הזה!לעולם לא אסלח ואנחנו עוד נשוב לשם!!!!! רציתי לפרוק את הכעס שלי....תודה לכם על ההקשבה.. אגב, מישהו קרא את הכתבה עם אריאל זילבר מלפני שבוע בעיתון ת"א??? כל הכבוד לו.יישר כח.

אני צריך לצאת אז אני אכתוב בקצרה

אני תומך מאוד בהתנתקות. לא, לא כדי לתת "מתנה" לערבים, אלא כדי שנפסיק לשלוח חיילים שהם עדיין ילדים למות עבור שטחים שחוקית לא שייכים לנו. וגם אני כועס, אין לך מושג עד כמה שאני כועס. בחיים, אבל בחיים לא חשבתי שאני אגיע ליום שאראה אנשים מרימים יד על חייל צה"ל גיבור. החיילת שלקחה את הילד לאוטובוס, היה לה קשה. אבל לא בגלל המשימה עצמה, אלא בגלל המלחמה הפסיכולוגית שעברה מאנשים שיש להם את החוצפה לצעוק "אחים". אני יכול לספר לך סיפור של חבר, שפיקד על אחד הצוותים המיוחדים בהתנתקות- הוא סיפר איך מתנחלת דקרה חיילת ואחרי זה עוד ניסתה למנוע ממנו לחבוש את החיילת המסכנה, פשוט בושה! בקשר לבוגד אריאל זילבר, הוא יודע לדבר יפה מאוד, אבל נראה אותו מסתדר בלי החיילים שמסכנים את עצמם יום יום להגנתו, ובסוף ברוב חוצפה הוא עוד אומר שהם לא יהודים.

אני לא בעד פגיעה בחיילים

ממש לא וגם לא העברתי ביקורת עלאותה חיילת. הבנתי אותה מאוד אבל נרגשתי מהדברים של אותו בחור. ורק שתדע לך, שעצם זהשחיילים לא ילכו לשם לא פותר כלום ולא יפתור. עד שהערבים לא יחסלו את כולנו הם לא ירגעו. ערבים שגרים פה על ידי פוגעים בי באופן אישי וביהודים בכלל. יום אחד טיילתי עם הכלביםשלי ו 3 נערים זרקו עלינו אבנים בלי סיבה. ופעם ערבי צעק שהם עוד יראו לנו מה זה. הנבלות!!!הם יראו לנו! אני מתנגדת לדברין של זילבר שאמר שהחיילים לא יהודים. לזה אני מתנגדת אבל חוץ מזה אני מבינה ומסכימה איתו. לצערי, לעולם לא נוכל לחיות עמם בדו קיום. אין חיה כזו!! ואני אומרת את זה בצער רב.מירוצה מלחמה? אבל אני גם רוצה ליסוע באוטובוס בבטחה, ללכת למועדוןבבטחה ולשבת במסעדה בבטחה. אתה חושב שעצם זה שיצאנו משם יתן לנו בטחון? אם כן, אתה תמים. לצערי...

בטחון? לא! יחזק את צה"ל? כן

את יודעת כמה ערבים יש בצה"ל? (לא דרוזים), את יודעת כמה ערבים חותמים קבע? מי את שתקבעי מה הולך להם בראש? מה עם הבנתו של זילבר הבוגד לרוצח ראש הממשלה?

ab138

New member
חיילי צה"ל ימותו כזבובים בגלל שרון

ראש הממשלה דואג לעצמו יפה מאד והוא האחרון שיש לדאוג לו. לדעתי מעשיו יגרמו להתחדשות המלחמה וחיילי צהל יהרגו בהמונים בזכות מעשיו. האמת שנגמר בליבי מקום לרחמים עלייהם. מי שמשרת בצה"ל זו בעיה שלו, למרות שאני נהנה מחלק ממעשיו וסובל מאחרים, הוא לא מעניין אותי. הוא לא משרת בשבילי אלא למען עצמו וקבוצתו. פעם הייתי גאה בצה"ל היום בשבילי הם כמו המארינס - חיילים מקצועיים שנלחמים לכל מיני אינטרסים שאינם קשורים בדיוק לעם היהודי החי בישראל. לדעתי היהדות היא האלטרנטיבה לציונות, שמתה כבר. לידיעת כולם: מדינת ישראל נשלטת ע"י מונופול של בעלי הון - ואין לציבור השפעה על מה שנעשה כאן. למרות שהתוצר הלאומי גדל השנה ב 5.6 % רמת החיים ירדה ב 5%, כלומר בעלי ההון בסיוע הממשלה מנצלים ועושקים האזרחים יותר ויותר בלי קשר למצב המשק והרווחים שלהם. אנו הופכים למדינת עולם שלישי במהירות. המצב הכלכלי בישראל מוריד רמת החיים של כלל הציבור לזו של עובדים זרים. בקרוב כולם ירוויחו כ 3000 - 5000 ש"ח נטו לחודש ויחיו כעניים. וכמה מאות בעלי הון ופוליטיקאים מושחתים יסעו במרצדסים ורולס רויסים. התקשורת תציג לנו בטלוויזיה את החיים של היפים ואמיצים (המליונרים) ואנו נחיה בחרא. עד שהמצב יהיה בלתי נסבל ותהיה כאן הפיכה. ואז תעלה הדרך היהודית לשלטון באמצע הערבים יתקיפו אותנו כל הזמן כי כאשר גוברת שינאת האחים בישראל ישמאל עולים למעלה למעלה... זו התחזית שלי לשנה הבאה

אתה נהנה מחלק ממעשיו וסובל מהשאר?

מי אתה שתבוא נגד הפעולות של צה"ל? יש לי חדשות בשבילך, גם אם אתה נהנה וגם אם לא, צה"ל הוא הסיבה היחידה שאתה בחיים עכשיו!

ab138

New member
מודה לצה"ל על נכונותו למות בשבילי

ארגון כנופיות שרון לא מעניין אותי בכלל אני חייב תודה מיוחדת לעופות ולבהמות שנשחתות על מנת שאוכל את בשרון - האמת שלהן אני חייב תודה גדולה מזו של החיילים... ואם גם חיילים ישחטו בשבילי - אז סבבה - הם לא בני אדם בשבילי יותר.... צ ה " ל - ציבור הבהמות לשחיטה .... ואם אתה האדריכל רוצה להיות גם אחד מהבהמות שישחטו בשבילי - אז גם לך אני מודה ... אבל אני אגלה לך סוד כמוס - צה"ל לא נלחם בשבילי ולא דואג לי ומצידו שאמות היום.. וככה עם כל ציבור הימניים-דתיים בישראל. האמת היא שצה"ל חושב שאני צריך למות בשבילו - לתת לו את החיים הפרנסה העבודה הכבוד הרכוש הקהילה האמונה הדת המצוות - הכול להקריב על מזבח השקר המכונה צה"ל. אז אני אומר לצה"ל - אתה לא אליל שלי אתה בסך הכל פסל ידי אדם שטיפשים סוגדים לו.

רולדההה

New member
אתה אידיוט. ../images/Emo98.gif

לא, באמת. ראיתי כבר הרבה קיצונים בפורום. עם אחדים מהם אפילו יכולתי למצוא שפה משותפת, לכאן או לכאן. אבל אתה, יקירי. טיפש ללא תקנה. בהמות לשחיטה, מה? צה"ל? איך אתה בכלל מעז. איך אתה מעז ללכלך ברפש שלך על אותם בנים ובנות יקירים וטובים שהולכים ומתגייסים לשמור על המדינה. סלח לי, אתה עשית צבא? אתה שירתת? אתה נתת יד או רגל או בריאות נפשית, בן או בת או בעל או אח או דוד? אתה הקרבת משהו. לא, אתה רק תשב על התחת ותצפה שאלוהים יעזור לך. אז תן לי לספר לך משהו. אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו. אלוהים אוהב את אוהבי אחיו. אלוהים לא שם על אנשים שאומרים על ילדים בני שמונה עשרה שלא אכפת לא בכלל שיהיו צאן לטבח. אתה אידיוט וגרוע מכך. אתה רשע. והלוואי שאלוהים יגמול לך באותה המטבע, חתיכת זבל.

Tomak20

New member
"חייל צה"ל גיבור"?? lol

חייל צה"ל שנשלח לגרש אנשים מהבתים בהם חיו 30 שנה הוא לא גיבור, הוא חתיכת לקקן עלוב ומפוחד שלא יכול לסרב לפקודה בלתי חוקית ובלתי דמוקרטית(אפילו משעל עם לא היה לגביה), רק כדי לשמור על עצמה כקצינה ולא למנוע קידום. בושה בושה בושה!!!

כנראה שצדקתי

הימין הקיצוני תורם, רק כשזה נוח לו. הקצינה הגיבורה הזאת שווה מיליון פעם מה שאתה שווה, וכן היא תבורך ותקודם, כי היא חיילת למופת. מעניין, אם אתה באמת חייל, אתה אמור לדעת מה השבועה של חיילי צה"ל.

ab138

New member
כל הג'ובניקים המתוסכלים

מי שכיכב בהתנתקות אלו עובדי המינהלה (הג'ובניקים) שבדרך כלל הם העפר והזבל של צה"ל. קרביים כמעט ולא השתתפו. וובכן כל האוכלי חינם הללו גאים בעבודתם המלוכלכת והבזוייה. הם פשוט טינופות מגעילות, כמו נשרים שמתפרנסים מלאכול נוולות שמישהו צד ועזב... הרי מעולם לא הייתה מדילה לאפסנאי - אז הנה מצאו לעצמם מקור לגאווה. ממש חיילים של שרון - פחדנים רעים מגעילים מושחתים בקיצור תת-אדם. זה הפרצוף של ישראל היום....

בולשיט

כל הכוות המיוחדים שפינו את כפר דרום, שא נור, כרם עצמונה וכל שאר הקשים הם חיילים מיחידות מיוחדות. בשאר המקומות, היו גם ג'ובניקים, אבל הרוב היו תומכי לחימה.

AB17

New member
חחח איזה יחידות מיוחדות??

הכוחות המפנים היו אנשי קבע(תומכי לחימה/ג'ובניקים) משמר הגבול ומשטרה צבאית. היחידות הקרביות עסקו באבטחת הישובים מטרור בזמן ההתנתקות לא בפינוי עצמו. אלא אם כן אתה מחשיב את המשטרה הצבאית "יחידה מיוחדת"..

עוד פעם אתה קופץ בלי לדעת?

בכפר דרום פינתה רק המשטרה ולכן נשלחו כוחות מג"ב ויס"מ, וממש לא משטרה צבאית. רק לידיעתך רוב המשטרה הצבאית הם פרופיל נמוך מ-64 ולכן אין אפשרות לשלוח אותם. בשאר המקומות הקשים, היו כוחות מיוחדים שאומנו במיוחד להתנגדות, חלקם גם מסיירות (חבר שלי מסיירת גולני פינה במקומות הקשים). חוץ מלוחמים היו חובשים קרביים (אחד או אחת בכל קבוצת חיילים).

AB17

New member
מג"ב ויס"מ

זה עדיין לא יחידות מיוחדות. ולא שמעתי שסיירת גולני השתתפו בפינוי. אני לא אומר שקרביים לא השתתפו בכלל. אני אומר שהם לא השתתפו במעגל הראשון..

חבל שלא שמעת

זה לא אומר שרק מה ששמעת זה מהשנכון. שוב, חבר שלי מסיירת גולני (למרות שאחרי ההתנתקות הוא הועבר לסיירת אחרת) פיקד על אחד הכוחות המפנים בשא נור, כרם עצמונה ובית הכנסת בנוה דקלים. אגב, גם חובשים קרביים נחשבים לקרביים ועובדה שלא היה צוות אחד בלי חובש קרבי. לא אמרתי שמג"ב ויס"מ זה יחידות מיוחדות, אמרתי שבגלל שבכפר דרום הייתה רק המשטרה אז שלחו את 2 מהכוחות החזקים ביותר שלה. ג'ובניקים לא היו בפינוי עצמו, אבל כן היו בעיר האוהלים.

ab138

New member
הכוונה: חבר של האדריכל הוא זבל

גם אם הוא משרת בסיירת כי אם הוא מתחבר לאדריכל סימן שהוא דומה לו - ומכאן ברור באיזה מין יצור מדובר.

למעלה