"נעשה לי רע"

sauce1

New member
כדאי לך לצנן ת'ראש

שנה טובה לך,מעשה הנבלה כבר נעשה,יש לשמור מכל משמר שהרודן שרון לא יגרש יותר יהודים מביתם ויתמקד בעשיית סדר עם ערביי ישראל ופורעי חוק למיניהם,כאלה שמשתלטים על אדמות מדינה וכיוב שנה טובה לך וכדאי לך לשמור על קור רוח.

אני בעד התנתקות שניה

אבל שהפעם ההתנקות תכלל את השמאל ובתוכו את אדריכל שיבן פעם אחד ולתמיד מה זה לגרש אנשים מהבית. כל עוד שהשמאל לא נכלל בגרוש אז הם גיבורים גדולים

גם אני בעד התנתקות שניה

נוציא מהמדינה את כל המכשולים שלה, כלומר ימין קיצוני (כמו אבנר חובש הכיפה) והשמאל הקיצוני.

Rotema3

New member
אבל אתה לא חושב שזה נכון

שגם הימין הקיצוני וגם השמאל הקיצוני רק מביאים נזק?

עם אנשים שיש להם שכל

ולך אין דבר כזה תבין אני אמרתי דברים גם על One Echoe אבל בסופו של דבר הבנו זה את זה אבל איתך אי אפשר לדבר כי אתה עם שתיגמה על דתיים ואתה מכליל את כולם בתוכה כולל אותי

אותך אני מכליל בפנים כי כל הודעה

שלך מלאה בשנאה (ולא רק אלי), עובדה שיש לי חברים דתיים שאני מת עליהם, כי הם לא חושבים שיש להם יותר זכויות בגלל הכיפה שעל הראש שלהם.

יוטו

New member
ה"בעיה " שאתה יותר קיצוני מהשמאל

מהשמאל הקיצוני .. אז יללא ...

sauce1

New member
מפלטו של כל נבל מהסמול הבואש

הוא ללגלג על כל מיני כותבים ועל העיברית שבמקלדתם אשר על כן,לך חפש מי בלה בלה בלה

יוטו

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo6.gif תכתוב מפלאפון פעם אחת , אם

לא תכתוב לא נכון אתה גאון .

One Echoe

New member
שקט.

כמה רעש. ואם שאלת אם אני בעד התנתקות שנייה:בפירוש לא. אנחנו עשינו צעד, שכמובן גם עשה לנו המון טוב, ובשום פנים ואופן לא ניתן להם עוד שטחים בלי הסכם עם סימוכין.

sauce1

New member
המון טוב??

רק טיפשים ופוליטיקאים בוחנים תוצאה של מעשה מדיני / פוליטי /טראנספר בטווחי זמן כל כך קצרים,הטרנספר של ערביי/פורעי 48 - התוצאות שלו נראות רק בעשור האחרון לפני כן כמעט הכל עבר על מי מנוחות,לכן זעם כבוש של מגורשים מביתם עלול לפרוץ בעוצמה שאף טיפש ואו פוליטיקאי לא יכול לאמוד

One Echoe

New member
אז אני טיפש, רוצה להרוג אותי?

כדאי שתרגעי עם כל הכינויים היפים שלך...זה לא לעניין.

sauce1

New member
לשמחתי טיפשים ופוליטיקאים נמוגים

לבד-אין צורך להרוג אותם.

"זעם כבוש של מגורשים"?

אם הם יחזרו לזוועות שראינו בהתנתקות הם ישבו בכלא הרבה זמן, האיומים שלך לא מפחידים אף אחד.

למעלה