נפגשים בשבתות עם הילדים - חוג חדש!

lioraisr

New member
נפגשים בשבתות עם הילדים - חוג חדש!

מתארגן חוג המצרף משפחות חד הוריות למפגשי שבתות עם הילדים כדי לדבר, לבלות ולהנות יחד. מחכה לפקס שלכן עם שם, מספר טלפון והסיפור שלכן בקצרה: 6424558-03. מתוך המדור "בין שני בתים" של גילי למפל שכותרתו: "בואי נעשה לנו חוג" ובהמשך: "בדיוק כאשר חשבתי על כך שמה שהכי הייתי רוצה בחיי זה חברות גרושות, אמהות לילדים, מצאה אותי קרן, שהציגה עצמה כקוראת נאמנה של המדור". אז אמהות, רוצות להתאוורר יחד עם הילדים בשבתות ולהכיר "חד" כמוכן, אתן מוזמנות לפקסס. להתראות בשבתות לי

lioraisr

New member
אין לי כל מושג - החוג בהקמה!

הבוקר קיבלתי בפקס את הכתבה של גילי למפל שהתפרסמה כמדומני ב"לאישה" על החוג המתגבש. עשיתי שירות והעברתי לכן את מספר הפקס של גילי שבו היא מבקשת לשלוח אליה את פרטינו האישיים. שלחתי לה הערב את פרטיי ומצפה שהיא תחזור אליי. אין לי כל מושג מעבר לזה. מקווה שייצא לנו להיפגש באחת השבתות באמצעות היוזמה המבורכת של גילי. להת´ לי

במעריב

היא התפרסמה וניצת הביאה לנו את הקישור. וגמני פניתי לגילי במייל ואפילו הזמנתי אותה להצטרף אלינו כאן ,אבל ללא תגובה בינתיים.

העקשנית

New member
היי ליאור-מה עם דוא"ל?../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

לי יותר קל ונוח עם כתובת אינטרנט. אני בעצמי כתבתי לגילי מכתב לכתובת הדואר שהתפרסמה במקום שבו היא כותבת את הכתבות שלה שמתפרסמות כאן מדי פעם. משום מה לא קיבלתי ממנה תגובה. אבל עדיין אני מעדיפה כתובת מייל מהסיבה שאין לי פקס. אודה לך אם תוכלי לברר איתה. בהצלחה ותודה.

ליאור אם יש דוא"ל

שאת יודעת עליו יכול להיות רעיון לא רע בכלל .על אותה הדרך שאת מבררת לעקשנית אשמח לקבל עדכון גם.

רעיון מקסים! ../images/Emo39.gif אבל...

יש גם גברים סימפאטיים שמטורפים על ילדים, מבלים עם צאצאיהם כל שבת שנייה ורוצים אף הם "לעשות כיף" לילדים ולהפגיש אותם עם חברים חדשים... בנוסף, לאחרונה פשה בארצנו הטראנד שגברים מתחילים להתחבר לצד הנשי באישיותם... אז נכון, לא נשוחח אתכן על תופעות החוזרות פעם בחודש וכיוצא באלה אולם ברם יש לנו היכולת לשוחח על נושאים מורכבים יותר ממכוניות וכדורגל! למשל, נושאים הקשורים בהתפתחות הילדים... אז הבנו שאתן רוצות ליצור לילדים אפיל של דמות נשית ולהקיף אותם באמא וחברות אבל... שמעתן על לתת צ´אנס???... ובאמת באמת זה לא שנבוא כדי "להתחיל אתכן"! רק אם ממש תלחצו...

המורֶה (?) גם אתה צודק ../images/Emo70.gif וברוחבא

לכאן
אולי אם הגברברים שבחבורה יראו כאן קצת יותר נוכחות (ואני יודעת שיש ) אנחנו נתחיל להפנים. *אוהבת נוכחויות*

lioraisr

New member
אין כל מניעה שאבות יצטרפו כמובן

כל האבות החד-הוריים מוזמנים להצטרף. הפניה היא אל משפחות חד-הוריות ולאו דווקא לאמהות שביניהן. בינתיים, גילי לא משיבה לפקסים, ניתן לה עוד קצת זמן, אך לא יותר מידי, ולדעתי בהחלט כדאי למצוא מישהו/מישהי שיטלו יוזמה ויארגנו למשפחות שלנו מפגשי שבת עם הילדים. מישהו רוצה ומסוגל מוזמן לעשות זאת, אני בטוחה שתהיה הענות רבה. לי

מה אתם מעדיפים?

מפגש קצר (כמה שעות) במקום אחד? מפגש טיול של יום? מפגש סטאלבט עם אוהלים לשי-שבת? האם תרגישו נוח עם אוכלוסיה של "באופן טבעי" (חינוך ביתי, הנקות, בלי ברית מילה וכדומה)? - אם כן, אעדכן אתכם ותוכלו להצטרף

נאוה איזה הצעות נפלאות

יודעת שלי אישית הכי חסר זה אוהלים של שישבת וימי טיול שאלו דברים שכמשפחה של אמא,אבא ילדים עשינו כמעט כל שבת.

אני מתחילה להצטייד...

מזרונים מתנפחים כבר קניתי... אוהל זו בעיה כי מה שמוצא חן בעיני זה יקר, מסורבל להתקנה ובחו"ל
אז עוד לא קניתי... לא יודעת איפה יש חנות לא וירטואלית במרחק סביר - מחפשת... בכל מקרה, יש מפגש של באופן טבעי ב- 20-21 ביוני באחד החופים... מישהו הזכיר את חוף עתלית אבל עוד לא ראיתי "הודעה רשמית" אני מצרפת גם קישורים לאתר: 1. דף הבית 2. דף הפתיחה של האתר

נכנסתי , בדקתי

ו... כנראה שזה לא בדיוק המקום עבורי,אמנם התחום האלטרנטיבי הוא נתיבי אבל קיבלתי תחושה שעם הסיגריות שלי והמנגל זה לא בדיוק מקומי

חחחחחחחחחחחח - לא מדוייק ../images/Emo6.gif

כנסי לדף עישון_באופן_טבעי אני האדם הכי בעייתי בענייני עישון פשוט לא מעשנים בקרבתי - אוויר פתוח או לא רבים מהחבר´ה של באופן מעשנים - חלקם מעשנים כבדים מאוד...

../images/Emo24.gif

כן מכירה את הגישה - ואיך אמרה שם מישהי? גמני מעשנת באופן טבעי ואוכלת בשר... אבל נראה לי שכבר נסחפנו לדיון שלא שייך לכאן

למעלה