נפגשים בשבתות עם הילדים - חוג חדש!

lioraisr

New member
נאוה כל הכבוד לתכליתיות!

אני מעדיפה כצעד ראשון מפגש היכרות קצר של כמה שעות. צריך לבקש מהמתענינות/ים לציין אזור מגורים כדי לבדוק אם ניתן בכלל לקבוע נקודת מפגש שנוחה לכולם. אני אגב מתל-אביב מהיכן את?

לי

גמני הייתי מעדיפה להכיר קודם,הרי תמיד נעים יותר לצאת לחופשה עם אנשים שאנו מחוברים איתם. אגב אני מר"ג ובשמחה הייתי מרימה את הכפפה אך כרגע עוסקת בענייני השרדות(חיפוש דירה במחיר הגיוני כאשר צרכה לפנות את הדירה הנוכחית ב - 31.7)

אז אנחנו שכנים .... ../images/Emo82.gif

והמחירים בר"ג יקרים... הדולר מטפס חבל"ז... כל דירה נחשבת וילה!!!....

מזלי שעם הכל אני ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהלן שכן

אז היינו שכנות לפני שנה בערך

נחמד, רמת גן נחמדה אך באמת יקרה עברי לתל אביב יש יותר עשן
וממש לא צריך לעשן בשביל זה . נו התחלת לחפש?

תל אביב זולה יותר? ../images/Emo12.gif

נולדתי וגדלתי ברמת גן ולמעט שנות נשואי כל חיי הם כאן,כאילו וזה הבית,אבל כנראה שאאלץ לעשות שינוי מסויים והנושא בטיפול
על הסגריה אנ´לא מוותרת

לי, אני מהצפון

מגיעה למרכז כמה שפחות (למרות שהוריי בראשל"צ) מניסיון, מפגשים ארוכים פותחים הרבה יותר אפשרויות להיכרות מפגשים קצרים בכמויות גדולות (של אנשים ונסיכים) הם כמו סערה חולפת... מפגשים ארוכים יותר מאפשרים יותר שיתוף פעולה פחות חומות והעמדות פנים יותר שיחות נפש ודיונים מעמיקים פחות התייחסות לדברים חיצוניים אני מעדיפה לבוא, להתארגן ולזרום בנינוחות אבל גם בחו"ל אני כך: אוהבת להגיע למקום ולקחת את הזמן שדרוש לראות אותו, לחוש אותו, ללמוד את מנהגיו

ophra

New member
המורה - ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היזמה ועל המילים! אני חייבת להודות שמאז הצטרפותי לפורום חיכיתי לראות מתי יהיה עוד גבר (חוץ מחדהורי שלנו, כמובן...) ש"יעיז" להגדיר עצמו כ"משפחה חד הורית", גם אם זה בחלקים מהשבוע בלבד. אז קבל ברכותי... באמת! ולעניין - אני מברכת על היזמה לי. מבטיחה להצטרף וקוראת למורה לקרוא לכל הגברים מהחדר הסמוך להצטרף לטיולים כאלה....

מה הם עושים שם בחדר הסמוך??? ../images/Emo2.gif

לפי תגובתך, עופ, נראה שאי אפשר לנתק אותם אלה מאלה... זה רק עושה חשק לבוא בשערי החדר הסמוך!!!
רק... איפה בדיוק הוא נמצא?...

lioraisr

New member
הבהרה

שלחתי פקס לגילי וגם אני לא קיבלתי כל מענה. הכוונה שלי היתה הכי טובה שבעולם, אבל אין לי מושג מדוע גילי לא מגיבה. נמשיך לנסות? או שנחפש מישהי/מישהו מאיתנו שיוכל לקחת על עצמו את הפרוייקט ולגבש קבוצה שתיפגש בשבתות - לא בטוח שצריך דווקא את גילי לשם כך. לי

למעלה