נפילה בסופרמרקט

רני1971

New member
נפילה בסופרמרקט

היי, בעת שערכתי קניות בסופרמרקט מעדתי בגלל שהריצפה הייתה רטובה (בדיוק שטפו אותה). לא הונחו במקום השלטים הצהובים שמזהירים מפני סכנת החלקה. קיבלתי מכה חזקה מאוד בעצם הזנב. בגלל שמיהרתי, התעלמתי מהכאב ולא הודעתי לאף אחד על הנפילה. חלפו מספר ימים והכאבים הולכים ומתחזקים. אני מתכוון לפנות לרופא ולערוך בדיקות, אך רציתי במקביל לברר האם עלי לעדכן את הנהלת הסופר? אני מניח שעשיתי טעות שלא התלוננתי במידי, אבל לא חשבתי על ההשלכות. מהן הפעולת בהן עלי לנקוט כעת?
תודה מראש.

נפילה בסופר על רצפה רטובה

אכן מן הראוי היה לפנות מיידיתי למנהל הסופר ולהביא מידע זה לידיעתו.
במידה וקיימים עדים מן הראוי כי ירשמו כבר כעת את העובדה שראו את הארוע ויציינו יום ושעה וכן שהרצפה הייתה רטובה.
יש צורך לגשת מיידית לסופר ולדווח להם על הארוע עם פרטים מלאים, ולהביא לידיעתם שהנך שוקל להגיש תביעה על מנת שיוכלו לדווח לחברת הביטוח.

דרורי8

New member
מצלמות האבטחה של הסופר

מעניין אותי לדעת
אפשרי לבקש מהם להשתמש במצלמות האבטחה (אם היו)? אפשר לחייב דבר כזה?

Liati95

New member
גם אם היו מצלמות

איך אפשר להבטיח שבעל העסק לא מחק את הצילומים??
ממש חשוב לגשת ולהתלונן באותו הרגע של הנפילה.....אחרת זה עשוי להיות מאוחר מידי, ונראה לי שזה הכיוון במקרה הנוכחי עם כל הצער שבדבר.

רני1971

New member
אין ספק שהסתבכתי

אני לא מצליח למצוא עדים, ומנהל הסופר טוען שאין ביכולתו לעזור לי כרגע כי אין לי הוכחה שנפלתי בסופרמרקט שלו.
אני עדיין עובר סדרה של בדיקות, ואין ספק שנגרם לי נזק רב... אני מפסיד המון ימי עבודה ואני מפרנס יחיד. אין לי מספיק ימי מחלה וזה מתחיל לפגוע לי בכיס. מה אפשר לעשות??? האם באמת אפשר לדרוש לבדוק את מצלמות האבטחה??

למעלה