נפילות.

GrEeNwOmAn

New member
נפילות.../images/Emo179.gif

כמה פעמים נפלתם בחיים? האם כל הנפילות מאותה החווה? מאותם סוסים? ספרו על כל הנפילות שאתם זוכרים. מאיזו חווה, מאיזה סוס ועוד. האם נפלתם כמה פעמים מאותו סוס? מה הייתה הרגשתכם לגבי אותו סוס? האם אהבתם אותו פחות? או יותר? ספרו.

GrEeNwOmAn

New member
הנפילות שלי.../images/Emo179.gif

נפלתי 7 פעמים ואני רוכבת שנתיים וחצי. כן. כל הנפילות מאותה החווה. לא. יש סוס אחד שנפלתי ממנו 4 פעמים (רוזן), פעם אחת (בוטן), פעם אחת (שקל), פעם אחת (רוז). רוזן- אוקיי הנפילה הראשונה שלי ממנו הייתה בפעם החמישית שהייתי משוחררת ועוד לא ידעתי קאנטר, אז עברה שם אמבולנס ורוזן התחיל קאנטר ואני התעופפתי. אוקיי עוד נפילה הייתה בגלל מטוסי ריסוס שטסו עם רעש נוראי והפחידו אותו מוות. אוקיי עוד נפילה הייתה בקורס שנפלתי ממנו אחרי מכשול שאלה שקפצו את ה- 80- 90 בקורס שכחו להוריד אז קפצתי את ה- 90-80 עם רוזן והוא עשה מן עצירונת וקפץ. ואיבדתי שיויי משקל. אוקיי ועוד אחת שאני לא זוכרת. בוטן- שעוד הייתי בלונג', רוזן נתקע בבוטן בראש ואז בוטן הרים טיפה רגליים. שקל, ז"ל- לפני שהוא יצא לפנסיה, אז הוא לא מסורס, ורוז עברה שם ולפני שהמדריכה חיברה את החבל לונג' אז הוא התפרע ורץ אחרי רוז כמו משוגע ואני עפתי על הפרסה של פוצ'יני שבדיוק עשה טרוט והעיף אותי קצת יותר לעננים. רוז- היא תקעה לי קפיצה ממרחק עצום ואני איבדתי שיויי משקל. מרוזן 4, מהשאר פעם אחת. לא אני אוהבת את כל הסוסים אותו הדבר. חוץ מכמה סוסים שאני אוהבת יותר. אבל לא רציני. את כולם אני אוהבת לטוב ולרע. לכל סוס יש חסרונות ויתרונות.

gal616

New member
חחח נפלתי בערך 7 פעמים

אבל הכי מעצבן שנפלתי מסוס מעצבן (קבנוס)-נפלתי ממנו 3 פעמים ,אבל כבר מזמן אני לא רוכבת עליוו-ואף פעם לא אהבתי אותו במיוחד (תמונה מוזרה קצת-לא?)

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אני.....

כמה פעמים נפלתם בחיים? נפלתי פעם וחצי...
האם כל הנפילות מאותה החווה? כן
מאותם סוסים? לא
ספרו על כל הנפילות שאתם זוכרים. מאיזו חווה, מאיזה סוס ועוד. מגי(מגעילה) הדפוקה נבהלה ממשהו והתחילה לי גאלופ וזה היה כמה חודשים אחרי שהתחלתי לרכב, אז היא החליטה להיתקע בגדר ובגלל שהיא עצרה בבום אז עפתי על הגדר והבטון...
מה הייתה הרגשתכם לגבי אותו סוס? אף פעם לא ממש אהבתי אותה. גם אחרי וגם לפני הנפילה.

niko girl

New member
לא נפלתי....אולי בגלל שעד שנה שעברה

לא העזתי לעשות קנטר? ואם אני אפול מתישהו אז זה בטוח יהי או מהחווה בקיבוץ או בחווה בפארן. ולא נראה לי מאותו סוס. ואם אני אפול מאיזשהו סוס אז אני עדיין אוהב אותו.

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

הדיון הזה היה לא מזמן...
נפלתי הרבה פעמים....לא סופרת....
כן כל הנפילות שלי היו במשמר העמק.
נפלתי איזה 5 פעמים מגבע, 5 פעמים מרקפת(גבע ורקפת זה ממש לא מדויק זה בערך), פעם 1 מכפיר ופעם אחת מאוטי.
טוב אז בקשר לאם זה שינה את ההרגשה שלי לאותו סוס - אממממ, זה תלוי, מגבע נפלתי הרבה פעמים ועדיין אהבתי אות והכי בעולם
מרקפת אני באמת מפחדת, אין פעם שאני אל עולה על הסוסה הזאת ולא נופלת זה משהו מעצבן, בגלל זה אנ יאל אוהבת לרכב עליה, על כפיר זה ממש לא שינה לי ת'הרגשה, ידעתי שזה יגיע מתישהו..... כנ"ל מאוטי.

TauraMan

New member
ואו המון!../images/Emo176.gif../images/Emo20.gif

לפחות 157,856,987,057 פעמים... כן. כולן מאותה האורווה. רק מסוסים של האורווה. המון מנופר. 2 מטאורה, 6 מדיזל, אחת מאניטה, אחת משלג, אחת מביג'יי, אחת מאלפא, אחת מזאוס, לא נראה לי מקלייר, גם לא מקאיה ונפו. ה-מ-ו-ן מאלמוגי וקצת משירי. כמובן הנפילה הכי הכי שלי היתה מדיזל, אבל על זה לא מדברים.. אני גם מניחה שכולכם זוכרים אותה..

נפלתי שלוש פעמים...

פעמיים בגרמניה שני הסוסים עצרו ואז ישר עשו גלופ.. ואחד אפילו מוקלט כי אמא שלי צילמה אותתי.. ופעמם אחת בחווה... אבל זה לא הייתה אשמתי כי הסוס התחלק...

../images/Emo176.gif טובב......

כמה פעמים נפלתם בחיים: אממממ הפסקתי לספור.... לדעתי נפלתי משהו כמו 35-40 פעמים... אין לי מושג!! אני סתם מנחשת!!!.... כןן כל הנפילות היו מאותה חווה.... וממש לא מאותם סוסים!!! נפלתי מ: בובה, אביב, גולן, בוס משהו כמו 5 פעמים אולי יותר, הרקולס(ברון) וואיי הפסקתי לספוור ממנו-לדעתי משהו כמו 10+ פעמים!, אפולו-3 פעמים ועוד פעם אחת על הרגליים, בלק ג'ק, סול משהו כמו פעמיים-שלוש, קליאו, ג'וניור, לבנה ז"ל, ג'יי, בר, צ'ארלי ממש לא בטוחה!! אולי אני כבר לא זוכרת.. ואולי היו עוד נפילות!! זה ממש קשה לזכור במשך 6 שנים את כל הנפילות.. אבל אני לא מתייאשת.. ופעם הייתי בוכה אחרי כל נפילה.. עכשיו מתי שאני נופלת אני כמה ועולה ישר על הסוס.. זה כבר לא כואב לי כמו פעם... קרה לי שפגעתי בעמוד של המכשול או שהתיישבתי על המכשול וזה לא כאב לי... חחח הייתה לי נפילה מבלק ג'ק.. שהוא סירב ואז נפלתי קדימה ולקחתי איתי את הראשייה והמוכשות והוא התחיל לרוץ חחחח ולקח הרבה זמן עד שתפסו אותו...

RoNy S

New member
נפלתי 100000000000000 פעמים...

לא סתם.....אני לא סופרת.... נפלתי מג'יי, בוס, בוסתן, צ'יקיטה,הרקולס (באשמת סרגיי - הוא לא סידר טוב את הקורה שלפני המכשול בשביל הצעדים שלו....וזה לא הסתדר לו עם הצעדים),צ'רלי, לא זוכרת בטח יש עוד הרבה....כמו שדרור אמרה....קשה לזכור נפילות במשך שש שנים... עם בוסתן היה בתחרות... היא היייתה חצי עיוורת וכל הקהל היה בצד שהיא לא ראתה...אז אחרי שעשיתי נקי מחאו כפיים היא נבהלה והתחילה לרוץ....ונפלתי על קרשים.... אבל זה היה אחרי הקו סיום אז זכיתי מקום שלישי!!!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אוייי... מסכנה...השרשור הזה

עשה עין הרע לכולם הא??.חחחחחח

עכשיו תורי../images/Emo80.gif

נפלתח 4 פעמים כל הנפילות היו באותה חווה 3 נפילות מווילי נפילה אחת ממיסטר נפלתי מאותו סוס פעמיים מווילי אבל לא שנאתי אותו אחר כך כי זה היה באשמתי הוא דווקא היה בסדר הוא עצר וחיכה שאני יעלה עליו בחזרה וגם כמה פעמים הציל אותו מנפילה הנפיצות ממנו היו בשיעור קפיצות ובגלל שהוא פוני חזרתי מוקדם מדי לאוכף ואז שהוא היה נוחת הוא היה מקפיץ אותי אבל כמה פעמים הוא "הציל" אותי!!! וממיסטר נפלתי כשהתלחתי לרכב עשיתי קאנטר ברחה לי הארכובה ואז עצרתי את מיסטר התכופפתי לשים אותה והחלקתי למטה
חחחחחחח........ כן כן!

אני נפלתי 3 פעמים....

נפלתי שלוש פעמים.
לא הכל מאותה החווה, שתיים מהחווה שלי (חוות אמיר) ואחת באנגליה.
נפלתי מניקי, מערמון וממרפי.
אני לעולם לא אשנא סוס לא משנה מה הוא יעשה! מה גם שאף פעם סוס לא הצליח להעיף אותי... נפלתי בגלל חוסר שיווי משקל או התקלות בגדר...חי חי חי.
מניקי נפלתי כי רכבתי בלי אוכף בטרוט ולא שמתי לב שעברתי לקאנטר ונורא נלחצתי כשצעקו לי את זה אז החלקתי. ממרפי נפלתי בעת שניסיתי להתחמק מענף בטיול בעת גאלופ... אוווץ'... זאת הייתה הנפילה הכי הכי נוראית שלי... מערמון נתקעתי עם הרגל בגדר כשניסיתי להעביר אותו לקאנטר ונפלתי עם כל הגוף על הגדר... אווווההה.... חחח.

למעלה