נפילות.

˜Me˜

New member
פפפפפפפפפיצי.

אני צריכה לדדדדדבר דדדדדדחוף איתך. דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדחחחחחחחחחווווווווווווווווווףףףףףףףף

˜Me˜

New member
רגע, התחלתי לדבר איתה../images/Emo35.gif

לא. אז, נא לא להתנפל...

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif לא התנפלתי רק הזכרתי

מחוץ מה את יכולה להגיד לה שאת רוצה לדבר איתה במסרים או באיסיקיו......

RMXXX

New member
נפלתי פעמיים

שניהם היו על אותה סוסה ושניהם היו במסלול תוך כדי פתיחה מטורפת, כשאני רוכב עם אוקף ג'וקים ועומד עליו(רכיבת ג'וקי) אין לי כמעט אחיזה עם הרגלים, והסוסה פשוט נבהלה ממשהו ועצרה על המקום ואני עשיתי סלטה ונחתתי על הגב, ככה פעמיים באותו מקום במסלול ובאותו אימון(האימון ריצה הראשון שלה) בפעם השלישית נתתי לה כמה שוטים לפני ומאז היא לא עשתה את זה יותר, הסוסה הכי מטורפת שיצא לי לאמן, והיא גם מתה לי בתאונה באימון...

RMXXX

New member
עמדה על שתיים

גבוהה מאוד(לא הייתי עליה באותו רגע) ונפלה לאחור וקיבלה מכה בראש, צתה לאחר יומיים משתפי דם במוח...

dearanita

New member
אאוץ

אז איפה היא הייתה במשך היומיים האלה? מה עשיתם איתה?

RMXXX

New member
מה לא עשינו איתה...

הבאנו שלושה וטרינרים לבדוק אותה, וכולם אמרו שאין הרבה סיכוי אבל הם לא רוצים להרדים אלה לנסות בכל זאת, ההיא לא שתתה או אכלה אז היו צריכים להכניס לה עם צינור מים לגוף(דרף הפה) וחיברו אותה לאינפוזיה גם, הזריקו לה הרבה מאוד חומרים, אני הייתי איתה במשך כל ה48+ שעות האלו, ובבוקר של היום השלישי היא מתה. הוטרינר אמר שלא היה שום סיכוי להציל אותה...

פרסה

New member
מממממממ

נפלתי בערך 12 פעמים כמעט נפילה 30 מסוס אחד (שלי) נפלתי 3 פעמים פעם אחת עשיתי קאנטר מאחורי הבית שלי ונקרע לי הארכובה אז התהפכתי פעם שניה הוא רץ והכניס אותי לעץ ופעם שלישית הוא נפל והתגלגל עלי טוב אני רוכב 5 שנים לפחות פעם בשבוע רכיבה של חצי שעה/שעה/שעתיים שמשעמם לי אז 3

zohark

New member
אמממ

אין לי שמץ כמה נפילות היו לי סה"כ, אני מאמין שבסביבות ה- 10-15. לא מאותם סוסים. אממממממ אני זוכר הרבה נפילות, בכיתה א' רכבתי בלונג' על סוסה שהייתה לנו פעם, ועשו לי פעם ראשונה קאנטר, ונפלתי על הגב ולןמזלי קמתי והמשכתי לרכב חחח. אני חושב שזאת הייתה הנפילה הראשונה שלי. אממממ מאז אני מאמין שהיו כמה נפילות שאני לא זוכר, ואז היה לי סוס (הראשון שלי), שנפלתי ממנו פעם אחת בסירוב. אחרי זה היה את ארל גריי שלמיטב זכרוני לא נפלתי ממנו. אחרי זה את פופה ז"ל שנפלתי ממנו, אמממממ 3 פעמים.(שילוב של סוס ענקי עם צעד חזק,שהוא גם פחדן יכול להיות קטלני). קיצר נפילה ראשונה- אחרי מכשול הוא התחיל עם באקינג של שמחה, פעם ראשונה שהוא עשה לי את זה,, בערך פעם שנייה שקפצתי איתו חחח, אז נפלתי. נפילה שנייה זה שהתחלתי פנייה בטרוט , איזה כלבה הלכה מהכיוון השני, והוא עשה פנייה לכיוון הנגדי לפנייה שאני רציתי, הוא המשיך בכיוון שלו ואני בכיוון שלי. נפילה שלישית זה במכשול שהוא לא החליט אם לקפוץ או לא אז הוא חצי סירב, משהו מוזר ואני כבר הייתי בטוח שהוא קופץ (בגלל זה כנראה הוא סירב) ועפתי טיפה קדימה על הצוואר, הוא הלך איתי ככה 20 מטר עד שהחלטתי שאני לא יצליח לחזור לאוכף אז ירדתי וחזרתי. אחרי זה את נרט שהיא איתי עד היום, נפלתי ממנה פעם אחת אבל זה נפילה ששווה הרבה , זה היה בחורף, והיה לנו מכשול ממש קרוב לשלולית, היא פחדה מהשלולית ומהמכשול, החליטה לעצור, ואני השתכשכתי לי בשלולית חחחחח יאק הנפילה הכי דוחה שהייתה לי. סורי על הסיכום המייגע אבל ביקשו לספר על כל הנפילות שאני זוכר . היחס שלי אל הסוסים שנפלתי מהם לא השתנה בגלל הנפילות, וכל הנפילות היו בחווה שלנו, בכפר שמואל.

טוי בוי

New member
יותר מידי....

נפלתי באותה חווה בערך כאילו גם ברשפון וגם בקאנטרי... לא ממש מאותם סוסים אבל בעיקר מטוי בוי! אני זוכרת רק שטוי בוי קפץ עלי אחרי שנפלתי אחרי המכשול הוא המשיך לקפוץ ונחת עליי... ובאותו שיעור נפלתי לפני זה באותו האוקסר על המכשול ונקרא הכסדה... ונפלתי מטוי בוי על הגדר ומבלו על עצם הזנב... ממנוגו.., מסידני וממלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל נפילה שלי מטוי בוי רק גרמה לי לאהוב אותו יותר....

1VeReD

New member
../images/Emo178.gif

טוב אז נפלתי 3 פעמים מברבי פעם אחת ממחול, אמנדה, זאוס, גמלא ואלפרד אה וכולם מאותה חווה.

Juli kleo rullz

New member
אני.. הרבה! ../images/Emo15.gif

נפלתי ככה: (כולם מאותה חווה) קליאו-פעם 1 ג'וליה-פעמיים ברטי-6 פעמים

Sweet SuGaR

New member
אוקייייי

נפלתי הרבה... מעל 10 פעמים... לא.. מהקאנטרי,הפארק ותחרות (באודים
) גם לא מאותם סוסים... אוקי הנפילות שלי בפארק: 2 נפילות מגולן- הנפילות הכי מצחיקות בעולם... באחת מהן התגלשתי לו על הצוואר ונחתתי על הרגליים שהוא סירב לי. 1 נפילה מבוס- על המכשול אוץ'|פצוע| 7 בערך נפילות מאוסטין, אולי יותר... אחת גם בתחרות
ובאחת היא כמעט עלתה עליי.... בקאנטרי- פעם אחת מסידני נפילה כואבת למדי....

MusTanG GT

New member
אני נפלתי...

8 פעמים בדני הי... 6 פעמים מאקו ופעמיים מבי.ג'יי. ונפלתי עוד כמה פעמים בחווה שהייתה בתוך קיסריה ממגי (הפונית שלי ושל קרן) אם אני לא טועה.

MusTanG GT

New member
פירוט............

פעם ראשונה מבי.ג'יי-פעם ראשונה שקפצתי בקנטר הוא קפץ מרחוק ולא עשיתי ישיבת קפיצות אז עפתי אחרי המכשול. פעם שניה מ בי.ג'יי-הוא פרץ ואז פתאום הוריד את הראש ונפלתי באלכסון לכיוון קדימה והכתף שלי פגעה בגדר. פעם שלישית מאקו-הוא פרץ עצר עצירה פתאומית מול הגדר ונפלתי בסלטה מחוץ לגדר אבל מתחתיה. כל השאר מאקו לא זוכר איך...........................................

למעלה