אמממ
אין לי שמץ כמה נפילות היו לי סה"כ, אני מאמין שבסביבות ה- 10-15. לא מאותם סוסים. אממממממ אני זוכר הרבה נפילות, בכיתה א' רכבתי בלונג' על סוסה שהייתה לנו פעם, ועשו לי פעם ראשונה קאנטר, ונפלתי על הגב ולןמזלי קמתי והמשכתי לרכב חחח. אני חושב שזאת הייתה הנפילה הראשונה שלי. אממממ מאז אני מאמין שהיו כמה נפילות שאני לא זוכר, ואז היה לי סוס (הראשון שלי), שנפלתי ממנו פעם אחת בסירוב. אחרי זה היה את ארל גריי שלמיטב זכרוני לא נפלתי ממנו. אחרי זה את פופה ז"ל שנפלתי ממנו, אמממממ 3 פעמים.(שילוב של סוס ענקי עם צעד חזק,שהוא גם פחדן יכול להיות קטלני). קיצר נפילה ראשונה- אחרי מכשול הוא התחיל עם באקינג של שמחה, פעם ראשונה שהוא עשה לי את זה,, בערך פעם שנייה שקפצתי איתו חחח, אז נפלתי. נפילה שנייה זה שהתחלתי פנייה בטרוט , איזה כלבה הלכה מהכיוון השני, והוא עשה פנייה לכיוון הנגדי לפנייה שאני רציתי, הוא המשיך בכיוון שלו ואני בכיוון שלי. נפילה שלישית זה במכשול שהוא לא החליט אם לקפוץ או לא אז הוא חצי סירב, משהו מוזר ואני כבר הייתי בטוח שהוא קופץ (בגלל זה כנראה הוא סירב) ועפתי טיפה קדימה על הצוואר, הוא הלך איתי ככה 20 מטר עד שהחלטתי שאני לא יצליח לחזור לאוכף אז ירדתי וחזרתי. אחרי זה את נרט שהיא איתי עד היום, נפלתי ממנה פעם אחת אבל זה נפילה ששווה הרבה , זה היה בחורף, והיה לנו מכשול ממש קרוב לשלולית, היא פחדה מהשלולית ומהמכשול, החליטה לעצור, ואני השתכשכתי לי בשלולית חחחחח יאק הנפילה הכי דוחה שהייתה לי. סורי על הסיכום המייגע אבל ביקשו לספר על כל הנפילות שאני זוכר . היחס שלי אל הסוסים שנפלתי מהם לא השתנה בגלל הנפילות, וכל הנפילות היו בחווה שלנו, בכפר שמואל.