תיק קטן - קלי קלות
1. לא להכנס לפאניקה. 2. בארוחה בשרית קל יותר לגוון וקל יותר להכין מראש. 3. מנה ראשונה מרק, הרבה בשר או עצמות בפנים, הרבה ירקות, שרשים ועלים, זה ממלא, קל להכין כמות גדולה, אפשר להכין מוקדם מאוד יחסית ולהשאיר על אש קטנטנה אפילו 5-6 שעות. 4. מנה עיקרית - בשר 4.1 עוף בתנור - רצוי בשקית קוקי, כבר עם פרוסות תפוחי אדמה בפנים, לא מלכלך מעט מאוד עבודה, וגם אפשר להכין מוקדם ולחממם שוב. 4.2 צלי רולדה, בסיר, מטגנים בצל (הרבה) שמים הרולדה, מים רותחים כדי כיסוי, תבלינים ושוכחים ל3 שעות, אפשר להכין יום קודם, לצנן, לפרוס, לשמור במקרר עם הרוטב ולחמם שעה לפני הארוחה. 4.3 תוספות, אורז זה קל ויש לך רוטב מוכן מהרולדה, תפוחי אדמה אם תשימי עם העוף בשקית הרבה, אז לא יחסר לך, ואפשר להכין ירקות מאודים בשקית קוקי: מכניסים לשקית חתיות בצל, גזר, גמבה, פלפל, בטטה, קישוא (קלופים כמובן) הרבה אבקת מרק עוף, לסגור השקית, חורים קטנים ויאללה 45-60 דקות בתנור. פיני אני חלש בקינוחים