נפצעתי בצבא

• פותח הנושא ci
  • פורסם בתאריך

ci

New member
נפצעתי בצבא

שלום לכולם אני חייל שנפצע במהלך השרות?? האם יש משמעות לנסיבות הבאות מבחינת עתידי המשפטי במידה ותתרחש ( תביעה ) מול משרד הבטחון? והאם בכלל ע"פ דעתכם פעלתי נכון או מה דורש תיקון? 1)עצם העובדה ששיחררו אותי מצה"ל והנני אזרח מן השורה והסכמתי לכך? 2)האם בשיחרורי הסכמתי לתנאים כאלה או אחרים מלבד המקובלים מבחינת מערכת הבטחון שאיני מודע להם? 3)האם חתימתי על מסמכים רפואיים כלשהם במהלך בדיקה של ור"פ של משה"בט קובלת או מגבילה אותי לגבי משהו? 4)הייתכן במידה וכל ההליכים היו מבוצעים בעזרת עו"ד התוצאות היו שונות מאלה שהתקבלו ללא עו"ד?? אני מודע לכך שהשאלות כלליות ואיני מצפה לתשובה מפורטת אלא לנוהל בתחום ובמידה ותוכלו לייעץ לי על עו"ד מסויים שפועל מול משרד הבטחון הודה לכם על כך מראש

c a t c h 22

New member
ci רבים הם הנכים אשר לא הלכו לעו"ד

כמובן שאפשר ורצוי להתיעץ עם מזכיר מחוז ועוזריו בסניף של האירגון נכי צה"ל. אתה גם יכול להתיעץ בפורום שלנו עם ominator שהוא עו"ד ואני ממליץ לבקר באתר www.disable.co.il

smile2life

New member
מאחר והשאלות הן כלליות

אני אתן תשובות כלליות. 1) עצם העובדה ששוחררת אין לה שום קשר לזכאותך בועדה רפואית כלשהי. 2) שיחרורך מהצבא אינו מהווה כתה ויתור לנכות ממשרד הבטחון. ולעניות דעתי הלא מקצועית אפילו תורמת בועדה הרפואית. 3) השתדל שלא לחתום על מסמכים רפואיים לפני שקראת אותם היטב 4) עורכי דין המתמחים בתביעות מול משרד הבטחון הם דבר טוב אבל לא תמיד נחוצים. ישנם עורכי דין רבים ומטבע הדברים איננו יכולים להמליץ לך על אחד ספציפי. כל שנוכל זה להפנות אותך אל כותב בפורום עורך הדין עומר יעבץ ולאתר "חוק הנכים" אשר הוא מייעץ לו. הרבה בהצלחה לך בתביעה ואל חשש. אם יש לך שאלות אתה מוזמן לקבוע פגישה עם מזכיר המחוז של ארגון נכי צה"ל.

ominator

New member
העצות של הווב-מסטר מצויינות,

לייעוץ נוסף אני לשירותך...

smile2life

New member
תיקון קטן

התואר אינו "וובמסטר" אלא "מנהל פורום ובחיאתק: יש לי שם שלפיו אני מקבל גם תגמול - מני

smile2life

New member
כמה עורך דין בן אדם יכול להיות?

עומר תפנים: מני, MANNY. "מר" היה סבא שלי ואולי גם אבי. מר זה נשיא ארצות הברית, עד בבית משפט, מנכ"ל משרד ממשלתי, ההפך ממתוק, עורך דין- קולגה, או כל אדם אחר חוץ ממני. קצת כבוד. תודה

smile2life

New member
זכותי להגדרה עצמית

למה שרק הפלסטינאים יהנו מהגדרה עצמי? גם אני רוצה קצת

למעלה