../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif../images/Emo207.gifהלווווווווו חזרתי ../images/Emo9.gif
[נכון אפשר לנצלש לפה?
] אז הייתי בלונדון ופריז מיום רביעי[14.8] עד יום ראשון[24.8] עם ההורים שלי
והתעצלתי קשות לכתוב חפירה, אז עכשיו, שממש ממש משעמם לי, ואין לי מה לעשות...הגיע הזמן לא? [: קודם כל - היה =ממש= כיף ובשבילי זה ה-טיול של החיים XD אז אחרי שנחתנו והכל טיילנו קצת בפריז, וישר נסענו ברכבת ללונדון, והיינו בביג בן, ובלונדון איי, ועוד כמה מקומות שיש לי בלק אאוט עכשיו ואני לא זוכרת XDDD היינו צריכים להיות בלונדון 3 לילות אבל בסוף נשארנו 4 לילות כי פיספסנו את הרכבת
אז נשארנו עוד לילה ואז חזרנו לפריז [: וסופסוף הייתי במגדל אייפל XD והיינו גם בנוטרדאם, דיסנילנד[יורודיסני?XD], ובכמה מוזיאונים כאלה משעממים XDDD והיינו שם גם 4 ימים, ואז נסענו לנורמנדי וישנו שם 2 לילות
קיצור כמו שכתבתי בהתחלה היה ממש ממששששש כיףD: והשארתי את החלק הכיייי טוב לסוף - הופעה של מממממקקקקפפפפללללייייייי %#@!%#@!%#@%#@%#@!% שהיה בבלוואר קאסל [ Belvoir Castle ] בגנטהאם [ Grantham ] ב16.8
היה ככככככככככככככזההההההההה מדהייים %#!@ טוב נו איך לא ?! הם שרוו המון שירים , השיר הראשון היה OFTR
והם שרו גם את אול אבאוט יו, פייב קולורס[כרגיל האחרון
], אובייסלי, דאט גירל, סטאר גירל, פליז פליז, דו יא, אבריבאדי נואוס, פולין אין לאב, טרנסלבניה, רום און דה ט'רד פלור, ובטוח שכחתי משו XD כתבתי את מה שאני זוכרת [: קיצור הייתי ממש ממש קרובה לבמה, וצילמתי המווון גם בוידיאו וגם בתמונות
ודני פאקינננננננג חייך אליייייייייי OOOOOOOOOOOOOO= לא ממש חייתי באותו רגע. זהווו אין לי מה להגיד יותר, חוץ מזה שהיה הכי מדהים בעולם. ומה הייתי עושה בשביל להתחיל את היום הזה מחדש
תמונות מההופעה, מפריז ומלונדון פה -
http://www.new.facebook.com/photos.php?id=1060012875 למי שרוצה לראות ואין לו אותי - שיוסיף, ואני אאשר אותו [: יותר מאוחר אני אוסיף עוד תמונות באיכות יותר טובה
את הוידיאו אני אעלה עוד מעט , ואעלה את זה ליוטיוב או לפייסבוק נראה כבר XD תמונה מלונדון
אגב, מישהו יכול להעלות לי בבקשה את דיסטורביה של ריהאנה? XD ראיתי שהעלו פה כבר, אבל הקישור לא עובד S: