נפרדים מהסדירה

unb®eakable

New member
נפרדים מהסדירה

קצת מבאס אבל הגיוני. עקב ירידה דרמתית של רייטנג הסידרה רשת פוקס הודיעה שהיא מורידה את הסידרה מהמרקע. קצת מבאס כי אני בטוח שאני אתגעגע לזה. אבל ברגע שאתה הורג את מריסה קופר....למה את מצפה. התוכן קצת מדשדש המתח כמעט לא קיים בקיצור העונה הרבעית קצת מפוספסת.

הכתבה בעברית:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348264,00.html עצוב

Itamar Levy12

New member
בואו נראה מה יהיה סוף העונה הזו

לפי הכתבה יסיימו לשדר את עונה #4. אחריה נראה אם גם אנחנו היינו רוצים שתמשיך, אולי פשוט הגיע הסוף, כמו של כל דבר. איתמר.

Itamar Levy12

New member
מתקבל על הדעת לסדרה אמריקאית

כן אני יודע שזה קצר יותר משלוש העונות האחרות,אבל עדיין מתקבל על הדעת.

karin771

New member
אני לא מאמינה!!!!

מה לא אכפת להם מהמעריצים?!?!!?....בעיה שלהם שהם נתנו למישה לצאת מהחוזה שלה לא אשמתם של המעריצים!!!! אני חיכיתי לעונה הרביעית יום יום עד שהיא יצאה ואני עדיין מחכה לראות את סת' וסאמר בקולג מתחתנים עם ילדים ואותו דבר עם ריאן טיילור קייטלין וכל שאר הדמויות ממשיכים עם החיים שלהם!!!!! אני גם עדיין מחכה לפרק שיראה את כל מה שקרה ישר אחרי התאונה של מריסה וזה ממש לא הופר שהם מסיימים ככה את הסדרה... לא מזמן פרסמו עצומה להצלת הסדרה והרבה מאוד אנישים חתמו עליה!!! מצדי אני ילך לרחובות ויאסוף כסף כדי לתרום למפיקים של הסדרה או שמיצידי לא יוציאו אותה לטלוויזיה אולי רק לדיוידי..... נו אז מה עם אין הרבה הרבה רייטינג אבל עדיין הרבה אנשים צופים בזה והסדרה גם נבחרה מקום רביעי בראש אחד בסדרת השנה! אני מבינה את המפיקים במקצת אבל עדיין זה ממש לא הופר למה זה קורה דווקא לסדרה הכי מעולה ואהובה עלי???...ועל הרבה אנשים!!!!...למה זה לא קורה לאיזה סדרה מתומטמת כמו הרווק או משהו כזה!!???!!?!?!?! אני חושבת שצריך לנסות שוב להציל את הסדרה אולי לשלוח מכתב או עצומה ולכוות שהמפיקים יבינו אותנו ויסכימו להמשיך את הסדרה...למרות שאני לא כל כך מאמינה בזה!!! בקיצור אני נורא מאוכזבת ואני רוצה לתקוע למפיקים כדור בראש!!!!

גם אני לא רוצה שהסדרה תסתיים

אבל זה עדיף מאשר למרוח את זה כל הזמן... הדמויות בסדרה עברו כל כך הרבה... וזה שהסדרה נבחרה מקום רביעי בראש 1 לא מעניין את המפיקים, הם בטח בכלל לא יודעים על זה...

0RainGirl0

New member
אממ

א. אני בטוחה שנורא איכפת למפיקים שהסידרה במקום 4 בראש אחד ב. אין רייטינג - אין סידרה, זה לא שווה למפיקים לשלם כ"כ הרבה כסף על סידרה בשביל קצת רייטינג ג. גם אם הסידרה הייתה ממשיכה, לא נראה לי שהיינו רואים את סת' וסאמר מולידים ילדים וכו' ד. לכל סידרה יש סוף אז הינה הסוף של זאת

../images/Emo58.gifעונה 4

מה רע בראיין וטיילור ? לדעתי הם הדבר הכי מרענן שהסדרה הזאת עשתה מזה הרבה זמן יש בינהם כימיה נהדרת וכל הקטע הזה של "ניגודים נמשכים" עובד מצויין עבורם. אם כבר יש משהו שהם עשו טוב העונה, זה ראיין וטיילור, לפני פרק 404 (שבו כל הרומן בינהם התחיל) האוסי דישדשה עם רייטינג של 3.5 מליון, מאז הם עולים בהדרגה ברטיינג, והפרק האחרון זכה לרייטינג של 4.61 מליון. נכון שהרייטינג עדיין נמוך, אבל זה בטח לא בגלל ראיין וטיילור. זה שילוב של שעת השידור ( מי יכול לשרוד מול האוטונומיה של גריי ו-סי.אס.אי ביום חמישי בערב ? כאשר לכל אחת מהסדרות האלו יש רייטינג של 20-22 מליון) וגם של עונה שלישית חלשה מאוד שהתרכזה סביב מריסה שתמיד היתה הדמות הפחות אהובה בסדרה. אה ובנוסף - לראיין וטיילור יש המון מעריצים, הם הפכו כמעט ליותר פופלרים מסת' וסאמר (במיוחד עכשיו אחרי שאדם וריצ'ל נפרדו) נפתחו להם מלא אתרי מעריצים, ואם את קוראת ביקורות של מבקרי טלויזיה וכאלה, הם מקבלים ביקורות מצויינות על ראיין וטיילור, הרבה אנשים אומרים שריאן וטיילור הם הסיבה העיקרית שהם צופים בסדרה עכשיו. ואוטם רייסר (השחקנית שמשחקת את טיילור) לא מזמן אפילו הוחתמה לאיזה חוזה עם פוקס.

אני אגיד לך ../images/Emo58.gifעונה 4

טיילור מוזרה וממש לא מתאימה לריאן, כשאני רואה אותם על המסך אני מרגישה מבוכה. הם לא מסתדרים לי טוב בכלל. אולי באמת טיילור לא צריכה עד כדי כך שיצילו אותה וזה טוב בשביל ריאן.. אבל כשאני רואה אותם אני פשוט מרגישה שמשהו אוף. זה מוזר מדי. טיילור היא באמת מהאלה שנדלקות על כל מי שנחמד אליהם, ואני מכירה אנשים כאלה.. אני ממש לא מרגישה שזה מה שטוב בשביל ריאן. וכשהם הלכו בפרק 408 לקיים יחסי מין.. ממש הרגשתי גועל. הם פשוט לא עובדים בשבילי. וסת' וסאמר בהתחלה אהבתי אותם נורא אבל הם נהיו משעממים. ובכלל סת' די מעצבן אותי.. הוא נהיה באמת ילדותי ומשעמם.

טוב, זאת דעתך. אני באופן אישי לא מסכימה. אני חושבת שזה דוקא דיי חמוד כל העניין הזה שהם לגמרי לא מתאימים, זה כמו שריאן ייצא עם סאמר או שסת' ייצא עם מריסה, משהו שאף פעם לא חשבתי עליו והנה זה קורה. ואני מסכימה שטיילור התאהבה בראיין בהתחלה בגלל שהוא היה נחמד אליה (כמו שהיא התאהבה בסת' בעונה הקודמת ו/או בבעל הצרפתי שלה), אבל עם ראיין אני מרגישה שיש בזה יותר מאשר "קראש" ובפרקים האחרונים רואים שגם הוא מתחיל להתאהב בה. אני ידעתי מראש (כי אני קוראת ספוילרים) שריאן וטיילור יהיו זוג, והיו לי דאגות בקשר לזה. אבל שראיתי את זה קורה על מסך הטלויזיה שלי (או יותר נכון מסך המחשב שלי LOL) זה הרגיש נכון בעיני, אני חושבת שלשחקנים יש כימיה מדהימה, ולמרות שאהבתי את ריאן ומריסה כזוג (הרבה יותר מאשר סת' וסאמר המשעממים) אני מרגישה שיש בין ריאן לטיילור הרבה יותר כימיה, והם חדשים מרעננים ושונים. אני חושבת שבלי ריאן/טיילור או קייטלין (שהיא עוד דמות שהתחלתי לאהוב), העונה הזאת בכלל היתה משעעמת אותי, כי כמו שאמרת סת' וסאמר הם כבר לגמרי משעממים וילדותיים. אני באופן אישי תמיד לא אהבתי את סת' וסאמר ולא הבנתי למה כל כך הרבה אהבו אותם, אבל אני שמחה שהם מאבדים מהפופלריות, הם תמיד היו "overrated" בעיניי, והסיבה העיקרית שהם היו פופלרים היתה בגלל שהם עד לא מזמן היו גם זוג במציאות, אני מניחה שהפרידה של אדם וריצ'ל עזרה לאנשים להבין עד כמה הם מוערכים יתר על המידה.

מבקרי תכניות ../images/Emo58.gif

הם לא מה שיגרמו לי לאהוב או לא לאהוב סדרה או זוג. נחמד להם מה שהם חושבים ושיהיה להם לבריאות.. אבל אני לא חושבת שזה צריך להשפיע על מה שאני מרגישה.

אני רק אומרת לך מה האוירה הכללית כלפי ריאן וטיילור. כמובן שיש לך זכות לדעתך, ואם את לא אוהבת אותם, אז אין מה לעשות, זו דעתך. אני לא מנסה לשנות אותה, רק מנסה להסביר שלדעתי (בתור אחת שקוראת את הפורמים ואת הלוחות של הסדרה, קוראת ביקורות אחרי כל פרק ועוקבת אחרי הקריירה של רוב השחקנים בסדרה) ריאן וטיילור הם לא הסיבה לכך שהאוסי לא תקבל עונה חמישית, אם כבר הם אלו שהצליחו (ואפילו אם רק במעט) להעלות קצת את הרייטינג של הסדרה. ורוב הצופים כן אוהבים אותם לדעתי הסיבה לכך שהאוסי לא תקבל עונה חמישיתהיא כמו שאמרתי: 1. שיבוץ בעייתי מול תוכניות כמו האטונומיה של גריי ו-סי.אס.אי 2. עונה שלישית חלשה במיוחד שהתרכזה במריסה ובדמויות שוליות ולא פופלריות (כמו ג'וני)

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif ארץ השמש אני,

לגמרי מסכימה איתך. ריאן וטיילור הם שיבוץ מעניין מאוד לסדרה, ובכלל אני אוהבת אותם ביחד... הם וקייטלין (שמוסיפה קצת עניין לסדרה גם) הסיבה העיקרית שהמשכתי לצפות בעונה ה4 כי כל השאר פשוט מרוח.

cimc

New member
גם אני מסכים

מריסה הייתה די מעצבנת סה"כ ולמרות שהעלילה עם טיילור התחילה קצת לא הגיונית זה די נחמד, קייטלין והעלילה שלה קצת לא קשורה אבל זה כזה כיפי ונחמד. ובכלל הסיבה שהסדרה יורדת היא הרייטינג, חוץ מזה שהשיבוץ שלה הוא באמת קשה עד בלתי-אפשרי מול CSI שמשום מה אמריקאים נורא אוהבים והאנטומיה של גריי שגם היא די שואבת רייטינג, הסדרה יורדת כי הרייטינג הוא באזור ה-4-5 מיליון שזה לא רע, ויחסית עלייה משנה שעברה ותחילת העונה אבל אמריקה היא רק סביב רייטינג ואין סנטימנטים לסדרות אז מורידים את הסדרה בלי להתחשב בפוטנציאל שלה ובשיפור ובתכנים. אין וויכוח על זה שעונה 4 היא יחסית יותר טובה בלי קשר לאם אוהבים את טיילור או לא, אבל כל עוד שהרייטינג לא מספיק גבוה הסדרה תבוטל.

BarcaBoy2

New member
מההההההההה איזה מבאסיםםםםםםםם

למהההההההה????? העונה ה4 סבבה לגמרי.. ככה להפסיק באמצע בגלל רייטינג נמוךךךך דייייייייייייי איזה מעצבניםםםםםםם שישדרו עד הסוף.. מה הבעיה לצלם עוד 7-8-9 פרקים ולסיים תסדרה בצורה נורמלית..

למעלה