../images/Emo58.gifעונה 4
טוב, זאת דעתך. אני באופן אישי לא מסכימה. אני חושבת שזה דוקא דיי חמוד כל העניין הזה שהם לגמרי לא מתאימים, זה כמו שריאן ייצא עם סאמר או שסת' ייצא עם מריסה, משהו שאף פעם לא חשבתי עליו והנה זה קורה. ואני מסכימה שטיילור התאהבה בראיין בהתחלה בגלל שהוא היה נחמד אליה (כמו שהיא התאהבה בסת' בעונה הקודמת ו/או בבעל הצרפתי שלה), אבל עם ראיין אני מרגישה שיש בזה יותר מאשר "קראש" ובפרקים האחרונים רואים שגם הוא מתחיל להתאהב בה. אני ידעתי מראש (כי אני קוראת ספוילרים) שריאן וטיילור יהיו זוג, והיו לי דאגות בקשר לזה. אבל שראיתי את זה קורה על מסך הטלויזיה שלי (או יותר נכון מסך המחשב שלי LOL) זה הרגיש נכון בעיני, אני חושבת שלשחקנים יש כימיה מדהימה, ולמרות שאהבתי את ריאן ומריסה כזוג (הרבה יותר מאשר סת' וסאמר המשעממים) אני מרגישה שיש בין ריאן לטיילור הרבה יותר כימיה, והם חדשים מרעננים ושונים. אני חושבת שבלי ריאן/טיילור או קייטלין (שהיא עוד דמות שהתחלתי לאהוב), העונה הזאת בכלל היתה משעעמת אותי, כי כמו שאמרת סת' וסאמר הם כבר לגמרי משעממים וילדותיים. אני באופן אישי תמיד לא אהבתי את סת' וסאמר ולא הבנתי למה כל כך הרבה אהבו אותם, אבל אני שמחה שהם מאבדים מהפופלריות, הם תמיד היו "overrated" בעיניי, והסיבה העיקרית שהם היו פופלרים היתה בגלל שהם עד לא מזמן היו גם זוג במציאות, אני מניחה שהפרידה של אדם וריצ'ל עזרה לאנשים להבין עד כמה הם מוערכים יתר על המידה.