נפרדים מהסדירה

yoss67

New member
שנבין...

חותכים עכשיו באמצע או שמשדרים את כל ה16 פרקים ?

ליאוריש

New member
יום עצוב. אין מה לומר.

לפחות יש עוד חודשיים של או.סי לצופי אמריקה והאינטרנט ועוד חודשים שלמים לצופי ישראל להנות מהעונה המצויינת עד עכשיו ביס. אני באמת לא יודע מה לומר זה באמת יום עצוב. סדרה שהביאה עימה רעננות מבחינת קצב של סדרה, תסריט, מוזיקה!!!, משחק פשוט הכל. סדרה שמצליחה לשלב פשוט הכל. מבחינת עריכה, מבחינת קשר של דברים, מבחינת הכל. אני פשוט לא יודע מה לומר. סדרה מיוחדת במינה. סדרת נעורים שהביאה עימה דרמה, הומור, מתח כמו שאף סדרה לא הצליחה להביא. לא סתם היא נקראה הבברלי של שנות ה-2000 וחבל שהיא מסתיימת. אני מקווה שאולי מישהו יחשוב להפיק עוד עונה אולי ב-CW שהיא הרשת הכי מתאימה להפיק את הסדרה רשת הנוער והדרמה. אני אנצל את הזמן לראות את הפרקים האחרונים של הסדרה אולי הכי אהובה עליי יום עצוב. פוקס באמת רשת לא חכמה במיוחד כי יצאו חיקויים לסדרה וזה יהיה עלוב....ולא יצליחו להביא צוות של כתיבה, הפקה ומשחק כמו שהיה. יום עצוב.

תמריקי

New member
אני לא חושבת שCW

תנסה אפילו להפיק עונה של האו.סי מבחינתה היא נפטרת מהתחרות.[היות והיא המפיקה של מגרש ביתי]

איזה באסה יווווו :(

באמת חבל, אחת הסדרות הגאוניות על המסך....כתיבה מעולה ,מישחק מעולה, לא מבין איך האמריקאים לא רואים אות הבכמויות.... בסדר יהיה טוב אני מסדר את כל העונות על דיסקים שיהיה לי להעביר לנכדים...

שיקקה9

New member
:O מ'סתומרת הורג את מריסה קופר?

זה ספויילר או משהו? בקשה שלא!

שיקקה9

New member
אני בעונה 2 ../images/Emo7.gif

יואו - למה לא לשים סימן של ספויילר, או אפילו רק לכתוב "ספויילר בהמשך"?!!?!? איך הרסת לי! איש רע אתה, מי שכתב את ההודעה :( זה חתיכת באסהההההההה!

שיקקה9

New member
איזה פרומו?

ומה זה משנה אם יודעים שהיא עזבה את הסדרה או לא? עדיין לספר איך היא עזבה את הסדרה- זה ספויילר!!!

נכון! אני כבר ראיתי את הפרק ואת

רוב העונה השלישית, אבל עדיין את העונה השנייה לא ראיתי במלואה, ולכן כל פרק שהוא מעבר למה שמשודר בארץ הוא ספוילר...

למעלה