nothing but the truth
Well-known member
דעתי היא שאתה קשה מדי עם עצמך ונכנס ללופ שלא יביא לך שום דבר טוב.התגובות שלכם מאוד חיזקו אותי, כל פעם שקשה לי אני נכנס לכאן וקורא את הנאמר...
אולי זה ישמע שוב מוזר, אבל אני אשאל ולא אכפת לי , כי גם ככה אין לי מה להפסיד הרבה.
לי קשה העובדה שהיא חסמה אותי יותר מהפרידה עצמה, כי לאחל לה מזל טוב אני אפילו לא יכולתי(היה לה יומולדת).
אני חושב ביום שהיה אמור להיות החתונה (בעוד חודש) לשלוח לה פרחים בצורה אנונימית (בלי שם ובלי ברכה היא פשוט תבין כי זה יהיה באותו יום ) כמחווה סמלית כזאת, בטוח שאני נשמע פתטי עכשיו, אבל
בכל זאת אשמח להתייעצות של אנשים נייטרלים מה בנאדם שחסם אותי מכל מקום האם היא יכולה לפתח איזשהי אמפתיה אליי אחרי מחווה כזאת?
האם זה יכעיס אותה יותר? אני חושב שכן מגיע לי לקבל תשובות, נכון היא לא חייבת לי כלום אבל המינימום זה לדבר על הדברים ולדעת מה היה שם שלא עבד ואולי כן לנסות,
אני לא מפסיק לחלום עליה, לילה לילה היא באה אליי לחלום ואז היום שלי נהפך לסיוט, קשה לי , אני כבר 3 חודשים מאז הפרידה ומרגיש שתקוע במקום, הורג אותי שאפילו היא לא הסירה את החסימה לראות מה איתי מה שלומי ,
לנסות להגיד לי שאולי היא הגזימה ולא צריך לחסום ופשוט לא נדבר וזהו ולא נחזור. מה הקטע של החסימה המחורבנת הזאת? זה בשביל להקשות עליי בכוונה?
תודה ואנא מכם הגיבו ברגישות
קודם כל הגישה של - מגיע לי לקבל תשובות - היא שגויה מיסודה, וגם סתם גורמת לך כאב לב וכאב ראש. לא היא ולא אף אחד לא חייבים לך הסברים. לפני פיטורים החוק מחייב את המעביד לערוך שימוע ולשמוע את הצד שלו. על קשר זוגי לא חלים חוקים כאלה. אז צעד ראשון הוא להפסיק לחפש הסברים וסיבות. ייתכן שלא תוכל לדעת לעולם, וזה גם לא חשוב ולא ייתן לך דבר.
אולי היא מסוג הבחורות שמנסות לשלוט בגבר שלהן, וברגע שהן חשות שהצליחו אז הן מפתחות אליו סלידה. לך תדע...
הסיבה שהיא חסמה אותך היא כנראה לא הפסקת לנסות ליצור איתה קשר. בכך שהיא עשתה זאת היא מסייעת גם לה וגם לך.
אין שום הגיון לשלוח לה פרחים בצורה אנונימית. מה זה ייתן? נגיד שהיא תבין שזה ממך, סביר להניח שתתעלם ובטח לא תעריך אותך יותר בעקבות זאת.
האם היא תוכל לפתח כלפיך אמפתיה? אולי. אבל אם זה יקרה, זה יקרה כשכבר לא תזדקק לאמפתיה ממנה.
ואולי כאן אנסה לעבור לעצה פרקטית - תערוך עם עצמך התחייבות שאתה לא מנסה ליצור איתה קשר ולא עושה שום מחווה עד שיש לך זוגיות חדשה משלך. כי כרגע, היא אחד הגורמים העיקריים המונעים ממך למצוא זוגיות כזו. אתה מרוכז כל כך בדלת שנטרקה לך, שלא תהיה מסוגל לשים לב לדלתות אחרות שנפתחות.
מחק את הטלפון שלה מהמכשיר שלך (אתה כל כך רוצה, תרשום את זה בפנקס), אם אתה ברשת חברתית תמחק אותה גם משם. אתה צריך להמשיך הלאה.
בהצלחה
(נ.ב. מציע לך להסתכל במצגת סגירת מעגלים http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=4980)