נפרדנו.

מילים ועוד מילים (ומשהו לזכוכיתוש)

אני מסכים עם מיטל לגמרי. לכתוב זה עוזר לשחרר הכל. לפרוק, לתת לזה פשוט לצאת החוצה. חברי הפורום יכולים להעיד שאני מיישם את זה הלכה למעשה, עם החפירות שלי, במיוחד בתקופה של הפרידה הכואבת שלי. אבל היי, הזמן עושה את שלו. וכמה שזה נראה מטורף. עוברים הכל. זכוכיתוש, ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה על אהבה וכו', לא משהו כל כך רציני ומעניין. אבל היה שם משפט שמאד הזדהתי איתו. "רק מי שיכול לחוות כאב שכזה, (בעקבות אהבה), יוכל לדעת שהוא יכול לאהוב". (אני מקווה שזה הציטוט המיוחד). עכשיו זה חונק בגרון. עכשיו באמת זה מבלבל. את איתו, היית איתו. אתם אחד בתוך השני. גרים ביחד. המשפחות מכירות. הכל מורכב, לא מובן ולא תמיד אפשרי. הנה, הוא שם את הראש שלו על הכתף שלך. והנה את מנשקת אותו בלחי. אבל שניכם בצורה זאת אחרת הבנתם שיש כאן משהו אחד. שאולי הגיע הזמן שכל אחד יהיה עם עצמו, יגלה את עצמו, ירגיש מה זה להיות בעולם הזה בזכות עצמך, לבד ועצמאי. אולי גם, זה מה שאיבדתם במהלך הקשר הזה? וכמה שזאת קלישאה, וכמה שזה אולי קלוש, פרידה הרי, היא גם סיכוי לחזרה. אולי אחרי תקופה של להיות לבד, תבינו כמה אתם באמת אוהבים אחד את השני. ואז כנראה , תתחברו שוב, אבל הפעם בדינאמיקה שונה, בריאה יותר ולא כזאת שהובילה לאן שאתם היום. אבל עזבי את החפירות האלה. עכשיו את עצובה, וזה בסדר. מותר לך. אבל מדי פעם, ככה, את יודעת, לפני שאת הולכת לישון, תזכרי שיש אנשים בעולם הזה שאוהבים אותך. תזכרי שיש לך לב גדול, שידע ועדיין יודע לאהוב ככה בן זוג. אני (ואם יורשה לי לדבר בשם כולם) וכל הפורום הזה, תמיד פה בשבילך. בהצלחה וחיבוק.
 

pain is MY love

New member
אין לך מושג כמה גרמת לי לבכות עכשיו...

גם אני נהייתי בכיינית בחודשים האחרונים. אני כל כך מבינה את ההרגשה שלך ההרגשה הזאת של לאהוב מישהו כל כך ולא להיות איתו... זה הדבר הכי קשה בעולם. אבל הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך (ואולי גם קצת לעצמי) זה שכל דבר קורה לטובה ושום דבר הוא לא סוף העולם כל כל משבר ניתן להתגבר... אני עדיין מסרבת לעזוב ומקווה שאנחנו נפתור את הבעיות בינינו אבל כשמחליטים שזה הסוף אז זה הסוף וצריכים להיות חזקים. מאחלת לך את כל הכוח שבעולם! אך ורק אושר וחיים טובים.
 

זכוכיות

New member
נראה לי שאת צריכה לכתוב כאן איזה

מונולוג חופר, לשפוך את הלב כמו שהיית עושה פעם. יש לך הרבה מה להוציא. בכל אופן, אני אשמח לשמוע גם באופן פרטי, אם את רוצה...
 

L y c a n

New member
יש לי מה להגיד!../images/Emo13.gif

ברור שהכל קורה לטובה וזה לא סוף העולם.. אבל אני הייתי מגדיר את זה ככה: ברור שאני יכול לחיות ולהיות בלעדייך, אני פשוט ממש לא רוצה!!!!
 
הממ..

מה אני יכול כבר לומר.. שאת בחורה מקסימה שאני בטוח שתוך כמה זמן תיתן לייאוש בעיטה מסובבת... יש לך עוד חיים שלמים שאלוהים נתן לך לחיות ולהיות מאושרת.. ( אל תגידי לי שאין אלוהים עכשיו וכאלה.. )... קיצר אני באמת סומך עלייך שתוך כמה ימים נראה הודעה בנימה יותר מאושרת מתנוססת בראש הפורום כשלידה כתוב זכוכיות..
 

Zoharrr

New member
מצטערת שלא הגבתי עד עכשיו...אני טובעת..

הכלב שלי חלה לאחרונה ואני רק מתרוצצת איתו והתחלתי את השירות. בכל מקרה דנה מקסימה, הכל בחיים לטובה... והכל קורה מסיבה,רק שלא תמיד אנחנו יודעים או מבינים. אני יודעת כמה שקשה לך... אבל את חזקה ותהיי בסדר גמור :)
 

L y c a n

New member
שלום!

כן, מכיר את זה, זה עצוב, ההרגשה הזו של הסוף. במיוחד כשזה בהסכמה ובהדרגה.. זה בטח גם מוזר בשבילך, אחרי קשר כזה ארוך.. וזה לא שחוק לומר: THINGS GET BROKEN..
 
עזוב אותך שטויות

הספרית שאני הולך אליה כל חודש, אמרה לי שאני לא נראה בן 23 אלא הרבה יותר צעיר. עכשיו לך לעזאזל תבין את זה?!?!
 

L y c a n

New member
אתה צריך להגיד לה...

"אז את בקטע של לבצע עבירות על החוק?" (אתה יודע, קטינים וכו')
 
למעלה