נפשי התערערה...

בטוח../images/Emo46.gif

את יכולה לבלות סופ"ש אצלי במקום בחיפה, אם את רוצה|שרמנט| למרות שזה קצת חסר פואנטה לבוא מחיפה אליי, בשביל לנסוע להופעה בחיפה. האמ. אז לא.

תמרוש5

New member
כן תבואי!!../images/Emo46.gif

כל החיים היא חופרת על זה שהיא לא הלכה להופעות כי לא היה עם מי וכשיש לה עם מי היא עדיין לא באה

רעוּת

New member
יאללה יאללה, אפשר לחשוב שלא ראית אותי כבר../images/Emo46.gif

אני סתם משחקת אותה קשה להשגה |סנוב|

רעות צודקת... עודף כוח אדם

זו הנפצה. הקטע הוא שמי שיגיד לך ששוחרר מעודף מכ"א צודק מבחינתו, כי זה באמת מה שאומרים להם - וכל עוד אין מי שיגלה להם את האמת (נגיד פליטי חיל חינוך
) זה מה שהם חושבים...

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

כל פעם שאני שומעת על מישהי ששוחררה בגלל עודף כוח אדם, אני מחייכת חיוך מתנשא
.

הדר 0

New member
אם כן, מהי האמת?

אני פליטת חיל חינוך לעתיד ואני לא סגורה על הסיבה האמיתית של שיחרור עקב עודף כ"א.

רעוּת

New member
כי אז בטח חשבו שתיכף יהיה שלום ../images/Emo16.gif.

ובחישוב מהיר- זה היה ב-1997, לא הרבה מדי אחרי רצח רבין, כשביבי ראש ממשלה וצה"ל מסובך בלבנון.....כן, בדיוק, דיברו אז על שלום עם סוריה
.

רעוּת

New member
רגע-

איך היא יכולה לעודד סרבנות אם היא בעצמה לא סירבה? אמג, מה זה המוסר הכפול הזה
. ודווקא יש לי פתרון לזה- אפשר לשנוא את המערכת הצבאית ולקרוא לצה"ל צבא הכיבוש וכו', ובו זמנית לתמוך בחיילים המסכנים שגוייסו בחוק גיוס חובה, כי זאת לא אשמתם
. אני יודעת, אני חיה עם הדיסוננס הזה שנים
(למרות שאני לא בעד סרבנות וזה
)

הדר 0

New member
../images/Emo14.gif מזדהה

לא בעד המערכת הצבאית ומנגד לא בעד סרבנות ומנגד מסכימה עם אנשים שלא מתגייסים ומנגד השירות הצבאי היה לי חשוב (היה... כאילו הוא נגמר כבר... אלוהי השיחרורים תעשה שיעבור הזמן יותר מהר!!) וגם זה לא בדיוק ששאלו אותי אם אני בקטע למרות שהתנדבתי בשמחה ובששון להגיע לכל צו מיון בצעירותי. ואני חושבת שרונה בעצמה לא יודעת לענות על השאלה הזו. זו שאלה קיומית מבלבלת במיוחד.

למעלה