נפש יהודים טמאה

Faulted

New member
נפש יהודים טמאה

אם אספר לפסיכיאטרים שהייתי רוצה שבת זוגתי לשעבר תמות או תפגע קשות, שאני רוצה ששוטרים ימותו או יפגעו קשות, ושאני רוצה שהם עצמם הפסיכיאטרים ימותו או יפגעו קשות, הם ישתמשו באותם דברים שהייתי אומר כגון שאני רוצה שכל אלה יתפוצצו, או יספגו נזק ויהיו לנכים, או הגרוע ביותר, הייתי רוצה אישית לגרום להם את אותו נזק נפשי וגופני שהם הובילו אל וגרמו לי - יאשפזו אותי.. ואם מעבר לרצון, אנסה ואעשה, גם אשפוז וגם כלא.. אבל אני לא יכול שלהתעלם מהעובדה.. יורים על חיילים, הם לא יורים בחזרה? מפציצים בטילים, לא מפציצים חזרה? פוגעים, לא פוגעים חזרה? וכל המלחמות האלו..כל זה מותר..אה? ואני, לי, לא מותר להשיב בחזרה? זה שנפגעתי בגוף ובמוח, ובכך גם ב"נפש".. אני צריך לספוג? כמטרה? למה לאותה בחורה יש את הזכות לפגוע כך? למה למשטרה יש זכות לפגוע כך? למה לפסיכיאטרים יש זכות לפגוע כך? ואף אחד לא ספג כלום בחזרה... אני צריך להיות רוצח, זאת התשובה, אבל אני לא אהיה, כי אני לא כזה. אבל תודה לכל אלו. תודה שלא סיימתם את העבודה שלכם כמו שצריך. והשארתם לי לשים לזה סוף. תודה על כל החרא הזה שאני עובר, תודה. נפש יהודי כנפש גוי, טמאה. האנושות כולה טמאה. ואני לנצח אשנא את המדינה. ביום שאני אמות בתקווה שהוא קרוב. אני אפילו לא רוצה להיקבר באדמה הטמאה הזאת. מעדיף שיאכלו אותי חיות

koryz

New member
שלום

אני אתחיל מהסוף כי זה צרם לי. הבחורה אותה אתה מתאר, בלתי בריאה, בלתי יציבה וקצת אובססיבית. (בלשון עדינה) חבל, שאתה משווה את עצמך אליה, יש אנשים יותר טובים שאפשר ללמוד מהם ולחפש לחקות את התנהגותם. טוב, רוע הוא דבר חמקמק וקיים. האם אתה חושב שאותם שוטרים , פסיכיאטרים וכו', כל מי שפגע לך, עשה זאת מתוך רוע בלבד? שכן כדבריך אם הבנתי נכון גם הוריך אוהבים אותך וטועים בשוגג - "יש הרבה דברים שהם לא יודעים, ובעודי בחיים הם פשוט לא מבינים " - אתה חי, יש אופציה מסוימת, שהם יכולים עדיין לדעת.(אם זה מה שאתה רוצה.) כשאתה מנסה לקחת את הרע ולהחזיר אתה נשאר עם חלק מהרגשות השליליים בך בדרך כלל, הורים אוהבים את הילדים שלהם. לפעמים הם טועים, לא יודעים מה לעשות ומזיקים, זה נכון אני מאמינה שהם יודעים בדרכם שלא טוב לך, וזה קשה להם. בשביל לנהוג, צריך לקבל רישיון. צריך לעבור תיאוריה, מבחן פנימי, בסופו של דבר יש טסט. בשביל להפוך להורים צריך רק רחם, ובן זוג. העובדה היא שאנשים נוהגים הרבה יותר טוב מאשר הם יודעים להיות הורים.. כל עוד אנו חיים, יש סיכוי שמשהו ישתנה. יש לנו תקופת זמן קצובה מראש, סרט בעל טווח מירבי קבוע מראש.יש מבחר סרטים, בדרך כלל, בכל בית קולנוע. אנחנו לא מוכרחים להיצמד לשלילי, אבל התוצאה תהיה מה שבחרנו לראות. תמיד אפשר להתחרט ולבחור סרט אחר כל עוד אנחנו מעוניינים לראות עוד דברים, הם יהיו שם ויחכו. ההחלטה במה לצפות היא שלנו.

Faulted

New member
לכבוד KORYZ

הבחורה שאני תיארתי היא הרבה יותר מבלתי בריאה בלתי יציבה ואמת שהיא לא ממש אובססיבית אם יש בה אובססיביות זה לכיוון המראה ולכיוון עצמה, לכיוון סקס, ולכיוון טומאה. וגם שקרים אם כי לימדתי אותה יותר טוב משקר. - אמת! אני ממש לא משווה את עצמי אליה, אין מה להשוות, גם במצבי העגום אני אדם הרבה יותר טוב ואמיתי ממה שהיא אי פעם היתה וכנראה גם אי פעם תהיה. השוטרים הפסיכיאטרים הבן השני של ההורים שלי שצר לי לקרוא לו אחי הבחורה הטמאה וכל שאר האנשים שתרמו לעלילה המתרחשת בחודשים האחרונים בחיי הם אנשים שלא רק פעלו מתוך רוע, אלא גם פעלו מתוך חוסר מודעות שטחיות הצמדות לשקר וטמאות נבזית. במיוחד השוטרים והפסיכיאטרים. ועל הבחורה יש הרבה שאוכל להגיד, אבל לא אומר אותו ולא אכתוב כאן.. פשוט אציין שמדובר בבחורה חסרת מידות, שקרית (אם נטייה עזה לשקרנית פטולוגית) , בוגדנית, קטנה, חסרת אינטלגנציה רגשית, חסרת רחמים, חסרת מודעות והרבה דבה אחרים, בחורה שלא ידעה מידות כלל וכלל, היתה מכה אותי, שכבה עם מעל 500 גברים לפני שפגשה אותי ובזמן שאנחנו הכרנו זה עוד טיפס..בחורה שרואה הזיות ושומעת צלילים אך מסתירה את זה וסיפרה רק לי. בחורה שפיזית השאירה עלי צלקות, וגם נפשית. ובעצם אין לי כח לספר עוד כי אני לא אסיים בשעה הקרובה ולא בא לי להשקיע בכל זה כרגע ובכלל לבעודי במצב כזה רע. נפרדתי ממנה והיא הלכה והעלילה עלי, כאשר תחקרו אותי, אמרתי את האמת, וסיפרתי על הבחורה, אך לשמוע כאלו דברים על בחורה עם נתונים כאלו מזעזעים, בחור לא לאמין לי ולחשוב שאני זקוק להסתכלות פסיכאטרית.. שם התיחסו אלי באותה "אדיבות" ואז החליטו לאשפז אותי ולהרעיל אותי בכדורים שלהם!!!!!!!!!!! כיופ אני בכלל לא על כדורים, ואני חווה את כל אשר ציינתי לאורך הפוסטים שפרסמתי כאן, ומטמטיקה נפשית פשוטה אומרת שאם רבע ממה שהעלילו עלי היה נכון ורבע ממה שחשבו עלי היה נכון כיום היא לא היתה בחיים, ובטח שלא הייתי יושב מנוטרל מכל. במקום זאת אני סגור בחדרי לא מתקשר על אף דבר אחר. פגום במוחי מהכדורים.. לא ישן.. לפעמים מנסה ואז פתאום חווה כל מיני סימפטומים.. פצעים שיכול להיות שהם מלחץ או שהם פשוט בגלל שחלק במוח שלי ניזוק והם יוצאים כי התראה.. שומע פחות טוב רואה פחות טוב בצד השמאלי של הראש (עין שמאל אוזן שמאל).. אין קואורדינציה אין יצירתיות אין שליטה על המחשבה.. ועוד מלא מלא דברים.. אז תשובה אמיתית כל אלו חוץ מהורי פעלו מרוע, חוסר מודעות, חוסר אינטלגנציה חוסר רגש חוסר אנטלגנציה רגשית. חוסר עומק. הצמדות לשקר, טמאות, ומלא דברים שאפשר לגנות אותם.. והוריי, הוריי פעלו ופועלים מחוסר מודעות וחוסר העמקה. אני לא נצמד בכח לשלילי. הוא פשוט עוטף אותי. עוטף אותי כי הגוף שלי ניזוק המוח שלי ניזוק הרגש שלי ניזוק אמונותי ניזוקו ומלא דברים אחרים, והפטרון היחידי שמספקים לי זה לקחת עוד תרופות אשר יכניסו אותי למעגל עוד יותר הרסני ולזמן כמה כל אשר יעשו לי עד אשר המודעות תכנס לפעולה זה יספקו לי את האפשרות להרגיש באופן סינטטי. אני לא יודע מה לצפות אני מקווה לטוב, ובינתיים אני נותן לעוד ועוד ועוד זמן לעבור בשביל שאולי יקרה נס, או שאולי הטבע יבוא לטובתי והגוף שלי יתגבר על כל העוול הזה וישאיר לי רק להתמודד עם כמה חורים בשיניים, העובדה שאיבדתי שיער, ולאמן את עצמי שוב בכשרונותיי. כל דבר נוסף מעבר לזה פשוט לא מקובל עלי. ולא בשליטתי.. אולי זה לא ישמע או יקרא כצנוע אבל זאת האמת אז לא אנסח אותה אחרת = המודעות שלי היתה גבוהה מידי בשביל שפחות ממה שאני רוצה יוכל אי פעם לספק אותי ולאפשר לי לצאת מהמצב בו אני נמצא מבחינת קבלה.

koryz

New member
אבל אני פה

לא יכולת להלל אותי בדברים טובים (טוב, עדיין אתה לא מכיר) מאשר לדבר עליה?....!!! חבל, תצטרך הרבה מילים יפות והרבה "דפים" בשביל לכפר על זה@##! קודם כל הבעיה היא, שאתה מחפש צדק. אין צדק צא מזה!! יש אלכוהול וספורט שהם בריחה ויש התמודדות. כמו כתיבה, עימות וכדומה לפעמים כדי לצאת מהעטיפה צריך לבעוט, אין כמו שיעור אירובי או סתם ריצה, לא כי לא שווה לבעוט באדם אלא שזה פשוט גם כואב! לפעמים בשביל לא לפגוע בעצמנו צריך להמנע מלפגוע באחר. אני שמחה לשמוע שאתה נותן לדברים זמן, לי ברור שיש הרבה הרבה דברים בחיים שלך שיכולים להשתפר אתה בכל זאת צעיר (לא צעיר או יפה כמוני, אבל מילא) ונשמע לי שיצא לך מתוקף הנסיבות להיות לא עם אנשים נכונים.. אנשים באים והולכים, לפעמים טוב שהם הולכים ולפעמים אנחנו צריכים ללכת לפעמים בועטים בנו אבל אני יכולה להבטיח לך שגם להם זה כואב! (לא צריך כיסוי. הנה הבטחתי, סטטיסטית לרוב אני צודקת, סורי ) בהקצנה הייתי שואלת אותך, אנשים נפגעי תאונות דרכים למשל, שנקטעות להן שתי הרגליים, מה צריכים לעשות - להתאבד?? כל אחד שונה מהאחר, אין שיוויון, אין צדק, דמוקרטיה היא עיוות של הכל. לכל אחד יש יופי ברמה שונה, משכל שונה ונתונים התחלתיים שונים מה שצריך היא אמונה, אופטימיות, מעשיות, יוזמה, נחישות, פורום ובלוג, מחברת, תכנון קפדני והרבה סבלנות לא נולדנו ביום אחד. הסבל לא נוצר ביום וביום הוא גם לא יעלם. אנחנו נולדנו ללא בחירה, ונמות מבלי שנרצה יש לנו חלל של זמן קצוב שעלינו למלא. חכמה תקל עלינו מבעיות, ההתמודדות הכרחית. ואם אנחנו מכירים בעובדה שבחיים יש מידה מסוימת של סבל מקבלים אותה בהבנה, מתוך שיש בחיים הנאה (כמו לאכול) מוכרח להיות בחיים הסבל (לעבוד לשם משכורת ראה ערך :) אם אנחנו רוצים להרגיש חזקה עלינו להרגיש הכל.. גם את הכאב. אם נתמודד איתו, בתקווה, עם הזמן הוא ייהפך לפחות כואב. אבל, הוא עדיין קיים. והוא טעמם של החיים. לא קולה!

Faulted

New member
את פה ואני מעריך את זה

קודם כל במידה ולא ציינתי זאת קודם לכן, תודה לך שאת כאן, ותודה לך שקראת מה שכתבתי ושהגבת וכתבת אלי בחזרה ושאת טורחת למלא חלל וירטואלי ריק במילים לכבודי. - אני מעריך את זה. להלל אותך בדברים טובים יותר מלהודות לך ולהגיד לך שאני מעריך את זה, אני לא יכול כי אני באמת ולא מכיר אותך. מן ההכרח דיברתי עליה, ואני לא אסביר כל כך למה, כי לא בא לי לבזבז עוד כמה רגעים עליה, זה קורה כל הזמן, כאשר אני נזכר למה בכלל נכנסתי למצב שנכנסתי. נכון, אני מסכים איתך שאין צדק, למדתי זאת לאורך השנים כאשר ההבנה הגיאה לשיאה במקרה שאותו אני חווה עכשיו, מקרה שממנו אני מנין, שיש פעמים רבות שבו אתה צריך לקחת חוק ליידים שלך עצמך, ואם ורק בא לך לעצב את החוק לפי ראות עיניך, כי גורמים אשר מורשים לעצב את החוק וכמו כן לייסם אותו, לא עושים זאת כפי שצריך. בספורט אני כבר לא מתעסק לא בשום צורה ולא סובל להסתכל על זה. אלהוכול לא ממש מעניין אותי, אם כי הרבה זמן לא דפקתי את הראש באלכוהול, ויכול להיות שזה עוד יקרה. אם כי במצבי אולי עדיף שלא..אבל פאק איט, גם ככה כל עוד אני ככה יש רק תכנון אחד בראשי. התמודדות, אין לי ממש את הפריולגיה הזאת, התמודדות תגיע אם יעלמו כל הדברים אשר ציינתי. עיסוק, על עיסוק, במיוחד ריפוי בעיסוק..לא מסוגל להביא את עצמי לעשות זאת..בשלל סיבות שיתפסו פה יותר מידי מקום.. לפני שכל זה קרה הייתי מתעסק באופן רציף בלנגן על גיטרה, להלחין מנגינות, לכתוב שירים, לשיר, לצייר, זה פחות אבל גם לבנות, לעשות צמידים, להתעסק בגרפאיקה ממוחשבת, לכתוב את אשר על דמיוני, לכתוב את אשר על מוחי שקשור למציאות, להכין אוכל, לפגוש חברים, לטייל, ולא לחסוף בהליכה. וגם לראות סרטים.. חוץ מלראות סרטים אני לא עושה אף אחד מהדברים הללו, כולי מנוטרל מסיבות שאני בכלל לא ממש מבין. או שאני מבין ואין לי כח להסביר ולהיכנס אל זה. חלק מהדברים האלו אני גם לא עושה כי היצירתיות נעלמה כמעט לגמרי, הקואורדנציה והדיוק כמו כן. צעיר ויפה?.. אני בן 26.. לא צעיר לא מבוגר.. יפה? הייתי יפה.. לפני כל זה.. עכשיו לצערי הנתון הזה גם השתנה בנוסף לשאר, אומרים שכשאתה בדיכאון ובלה בלה בלה ככה אתה חושב, - אני לא חושב ככה, אני רואה, ואני יכול לשים את האצבע שלי פיזית על ההבדלים, וכמו כן להסביר את זה במילים. אנשים נפדעים בתאונות דרכים, נקטעות להן רגליים, או דברים אחרים, הם חווים טראומה, טראומה שקשה להתמודד איתה דיכאון שקשה להתמודד איתו אך הם מחליטים מה לעשות ואיך לעשות את זה, או שבאמת הם מוצאים את עצמם מתאבדים מרוב דיכאון וחוסר רצון לקבל את המצב. אני? אינ לא עברתי תאונה, אני נכנסתי אל תוך סיוט מתמשך, בגלל שקרים, אנשים שלא עשו את עבודתם כמו שצריך וחוסר התחשבות. כל מהלך חיי השתנה, כל הדברים אשר עסקתי בהם נעלמו ונשארו בתמונות קטעי וידאו וזכרונות, ואני מנוטרל מהכל, אומנם אני יכול להזיז את הרגליים והיידים אבל אני כמו נכה, כי אני לא משתמש בכלום, ולא מרגיש יכולת. השמיעה הראייה... =\ וכל הלאה אין לי כל לחפור בזה שוב, זה כבר ידוע לי. וכל אשר עובר עלי בין אם מדובר על ביראות נפש או פיזיולוגיה הכלל בגלל שקרים, חוסר התחשבות, חוסר עשיית עבודה כפי שצריך במילה אחת - טומאה, שני מילים טומאה ועצלנות, ואני יכול להמשיך להגיד את זה בהרבה צורות שונות. אופטימיות? אמונה? אין לא את זה ולא את זה, כי מכל אשר התרחש למדתי למה זה קרה לי, ואיך שקרים הובילו לזה, וכו וכו אופטימיות ואמונה, כאשר העולם אליו הכניסו אותי הוא עולם שמעבר לכל הבעיות סימפטומים וכל השאר אני צריך להבין משהו מאוד ברור.. - למה זה קרה? והתשובה שסיפקו לי ללמה זה קרה היא: אהבת - תענש אמרת - תענש היית נאמן - תאנש היית אדם טוב - תענש לא הכית אותה - תענש לא רצחת - תענש שיטפת פעולה כאשר אם באמת היו מאמינים לך כל זה לא היה קורה - תענש לא מכרת סמים - תענש לא שידלת קטינים - תענש אז באמת.. במה כבר יש לי להאמין או להרגיש אופטימי, הייתי בן אדם טוב, מוצלח, לא עשיר, אבל מוצלח.. בדרכי להיות משהו גדול, לקחו לי את כל זה, והפכו אותי לבן אדם רע, כאשר השיעור היחידי שמבלי לשים לב הם למדו אותי זה כל מה שרשמתי לפני כמה שורות... יש לנו זמן קצוב למלא? כנראה שמיליתי כבר את שלי, מי יכול להגיד שהזמן הקצוב האישי שלי, לא בעצם צריך לבוא לידי סיום על ידי, יכול להיות שלא אזכה לפריולגיה למות מזיקנה או ממחלה.. יכול להיות שפשוט מאוד התשובה פשוטה יותר וכואבת יותר. אני מבין שבחיים יש מידה מסוימת של סבל, הסבל שאני תיארתי בפוסטים האלו זה לא הסבל היחידי שעברתי במהלך חיי, סבל לסבול סבלונות סביל.. כל אלו שונים מייסורים, העניין בייסורים הם שבדרך נס אתה יוצא מהם, או שאתה מוצא את מותך. לעבוד לא יכול.. לצערי, כמו כל שאר הדברים שלצערי איני יכול לקחת חלק בהם. וגם אם אעבור את כל זה. כאב, כאב תמיד ישאר לגבי כל זה. איך אוכל אי פעם להשתחרר מהעובדה שגורמים כאן במדינה ממני התעלמו כאשר ביקשתי את עזרתם, אך כאשר בחורה לא נורמאלית שיקרה עלי כמה שקרים, הם חברו אליה וגרמו לי להיות לא בריא, לקחו ממני הכל, ושמו אותי במצב שאני נמצא כיום. לעולם לא אהיה שלם עם העבודה שלעולם לא הרמתי עליה יד, לעולם לא אהיה שלם להיות במצב שבו אני נמצא עכשיו, או לעבור אותו ואם ישארו שרידים אז לדעת שהשרידים האלו קיימים, והיא שם מסתובבת חופשי, נקייה מנזקים. ומכיוון שכל זה התחיל מהבחורה הזאת, אז היא כל הזמן פה איתי, בתוך הראש שלי, כל הזמן נזכר בכל הדברים הרעים שהיא עשתה, וכמה שהייתי טוב אליה וסלחן, כל השקרים אשר סיפרה, ואף פעם לא הרמתי עליה יד, למה לא קיבינימט? מגיעים לה מקות רצח, עם כל הדפיקה שספגתי למוח שלי מהכדורים אני מוצ אותה גם בחלומות, לפעמים הם רגשיים, אני כל הזמן מתעורר לא בגלל שהיא מופיעה, אלא בגלל שאני פשוט לא יכול לישון, אבל כאשר אני יושן שעה או מקסימום שעתיים וחצי רצוף וקם מחלום עליה זה עוד יותר מעצבן, למה לחלום חלום רגשי אינ לא סובל את הבחורה הזאת, אני רוצה במותה, בעצם אני לא רוצה במותה, אני רוצה שיעשו לה רע, שתדע סבל מה הוא. מגיע לה את כל הסבל שבעולם, שלא תוכל לחייך, שלא תוכל להנות, שלא תוכל לתפקד, שיהיו לה ליקויים בגוף, אני התייחסתי אליה יותר טוב ממה שאנשים יכולים לדמיין שאפשר להתיחס אל בת זוג, ואני לא מנפח סתם, יש הסבר גם מאחורי זה, ככה התיחסתי אליה ובגלל שנפרדתי ממנה אני צריך לספוג את כל זה, זו היא שצריכה להיות במצב שלי, לא ההיפך, אבל ההיפך זה מה שקורה, ואין לי כח בכלל לעשות משהו בנידון ולקחת חוק וצדק ליידים ולדאוג שיהיה לה עם מה להתמודד אין לי כח לזה. פשוט בא לי להחלים בצורה מלאה, או למות. ולא נראה לי שאחלים בצורה מלאה, אז נשאר רק דבר אחד.

koryz

New member
פעם, חשבתי כמוך:)

רציתי שיהיה למי ש"פגע" בי רע זה, מן סוג של רובין הוד, "צריך שיהיה צדק", מי שגרם לי סבל שישלם וכיוצ"ב הבנתי שלי לא יתן שום דבר אם למישהו אחר יהיה רע. נניח לרגע שרע לו. זה לא יעשה אותי מאושרת או שמחה יותר. ובכלל, לתת לאדם אחר את הכוח לפגוע - מה שקרה קרה היה לי פעם צמח גרניום מקסים. בורדו. וורוד. מדהים הם חזקים, כל עוד הם לא קופצים מהחלון, העציץ נשבר עכשיו יש לי קקטוס.. בתוך הבית. הגרניום האמת לקחתי אותו ושמתי בעדנית חדשה מה שאני רוצה להגיד לך, לפעמים צריך להתבגר במהירות זה שאין לך כוח, אתה צריך לחשוב מה יתן לך כוח. שיחות, תרופות או דברים אחרים. לחפש את המושלם אינו בריא. לא שזה מה שהחברה מעודדת אותנו מהפרסומות, בובות הברבי בתפקיד הדוגמנות ובראד פיט בתפקיד הגבר כאילו שלא יכולים להיות עוד דברים. כל החיים הם בחירה. לכל האנשים החיים לא קלים. בשלב כלשהו מבינים שמה שיש הוא מה שיש. מה שאין אין, וחבל להתעסק ולבכות על כך. יש אבל. בוודאי. רוב האנשים מתגברים עם הזמן, משלימים עם המציאות אין לי מה להוסיף. בעצם, אם אתה מחפש לחסוך בכוח - המוות מגיע בכל מקרה. אז קצת סבלנות (בכלל, מי מגיע ל 120?) צריך להוקיר את האנשים שחיים איתנו, שאנחנו אוהבים. ובכלל, אנשים צריכים לקבל איזשהם "הוראות הדרכה" להיות הורים. אף אחד לא מובן מאילו בקטע הזה כמו שקירבת דם כבר לא מספיקה מבחינת ההורה לאהוב את הילד - כולל הכל הדברים הולכים גם לכיוון ההפוך. ולכך כדאי שאנשים יתנו את הדעת. אחר כך, מה שיעשו זו בחירה שלהם. אבל, שתהיה מתוך מודעות. זה כל מה שחשוב.

Faulted

New member
הגיע זמן לשים דברים בפרופורציה

"פעם חשבת כמוני" - האומנם?? לעולם לא חשבת כמוני. מצטער, את לא מכירה אותי ואני בטח שלא מביא את עצמי לביטוי עד סוף דעתי בשביל שבכלל תוכלי לפנטז על לחשוב שחשבת כמוני. צאי מזה.. צאי מהסרט לדעת בשבילי שאותה בחורה עוברת בדיוק את מה שאני עובר עכשיו, כן זה יעשה לי טוב, יעשה לי טוב שהיא תדע למה שהיא גרמה כי אין שום פאקינג דרך להסביר במילים את מה שאני עובר, צריך פאקינג להרגיש את זה בשביל שאנשים יפסיקו לחשוב שהם יודעים. רובין הוד?? תקראי ותקראי טוב, נאנסתי פעם, על ידי גבר, יודעת מה עשיתי??? סלחתי לו מותק! גנבו לי שברו לי עשו לי..יודעת מה עשיתי ???? סלחתי!! מה שאני עובר עכשיו, זה מעל ומעבר!!!!!!! אי אפשר לסלוח על זה אי אפשר להתעלם מזה אי אפשר להתגבר על זה!!!!!!!!!!!! ותודה רבה לך ממש תודה רבה אני מודה, לקחת תרופות?????איזה תרופות???? הסמים שלהם???? התרופות סמים שלהם זה מה שעשה לי את כל זה, הבחורה זה מה שתהחיל את כל העניין הזה אבל התרופות סמים שלהם זה מה שעשה לי את זה נראה לך שאני אסתכן לקחת עוד סמים?????????"? נראה לך באמת???? אני ממש רואה שהולך לך טוב בל הקטע הזה של הבנת הנקרא שיחות??? איזה פאקינג שיחות??? תשבי 35 דקות מולי, תגידי מה שתגידי, תשאלי מה שתשאלי ואת תביני טוב מאוד, או שאני צריך כדור לראש שיסיים את הגיהנום הזה או החלמה מלאה, ואין אמצע. ובטח שלא מתכוון לחוות דברים בצורה סינטטית. לא מחפש מושלם, מחפש את מה שניתן לי מלכתכילה, החיים שלי! אפשרות לבחור לעשות לישון ליצור לדבר לתקשר להמציא ולא את הסרט הרע הזה שאני עובר כל יום וכל שניה הפסיכיאטר אמר לי לפני חודש וחצי.. אם אתה לא עושה כלום בטח שלא תוכל לישון, צריך להוציא אנרגיה..אחרי כמה שבועות אומר לי שאולי יש לי יותר מידי מחשבות על הראש ובגלל זה... מה באמת????? אם כל מה שקרה לי פעם לפני התרופות יכלתי לישון מתי שבא לי, כמה שבא לי, בי שום בעיות! לא משנה כמה אנרגיה הייתי מוציא ולא משנה מה היה לי על הראש אז די כבר לזיוני השכל אני מעבר אליו כנראה מעבר אל כולם גם בפאקינג מצב הזה. יש מציאות שלא משלימים איתה דוגמא טובה לכך היא: נאנסת פעם?? אם כן אז כן אם לא אז לא עם כל החיוביות שלך אני אתאר לך מצב מעניין אם זה היה קורה לך אם עדיין היית רושמת מה שרשמת תחשבי שאתה נאנסת באלימות, ואותו אנס גוזר לך את הפטמות גוזר לך את הדגדגן, עוקר לך את שני העיינים, מעוור אותך בעין אחד, שובר לך את כל האצבעות ביידים, ומשתין לך על הפנים. טרללי טרללה העיכר את בחיים אחרי כל זה, ומתמודדים, למה לרצות שיקרה לו מהו רע, למה להתאבד, למה????? די די תפסיקי לזיין לי את השכל אנ מבין שאתה עושה את זה מרצון טוב אבל נמאס לי מחוסר מודעות ונמאס שמתעלמים מהאמת, ונמאס לי שלא מבינים! אני בהחלט משקיע בשביל שיבינו אז די כבר! הורים יהיו אשר הורים יהיו צריך להוקיר וכלה השאר חאלס אם אין לך את האפשרות להוקיר כפי שאתה רוצה להוקיר, ואין לך את האפשרות לבצע ושום דבר אחר ואתה לא מרגיש כי פאקינג לקחו לך את זה.. דיי לא יודע מה מהפוסטים קראת אבל אם קראת הכל אז בהחלט יש בעיה ובעיה היא שאת לא מבינה אותי ויש הבדל להבין משהו לבין לחשוב שאתה מבין משהו ולהאמין במה שאתה חושב. תקפתי כי עיצבנת אותי אני מתנצל על כך אך אופטימיות זה סוג של עיוורון קיומי, ואילו פסימיות נובעת מנסיבות. תודה אם השקעת ותודה בכלל

פאק!

באסה... :\ היה לי ממש כואב ומזעזע לקרוא את זה.... והזוי לגמרי... I must say......... נשמע שאתה צריך חיבוק אמיתי.... קבל שיר- So deep that it didn't even bleed and catch me Off guard, red handed Now I'm far from lonely Asleep I still see you lying next to me So deep that it didn't even bleed and catch me I.. I need something else Would someone please just give me Hit me, knock me out And let me go back to sleep I can laugh All I want inside I still am empty So deep that it didn't even bleed and catch me I... I'll be just fine Pretending I'm not I'm far from lonely And it's all that I've got I'll be just fine Pretending I'm not I'm far from lonely And it's all that I've got I guess, I remember every glance you shot me Un-harmed, I'm losing weight and some body heat I squoze so hard I stopped your heart from beating So deep that I didn't even scream fuck me, I.. I'll be just fine Pretending I'm not I'm far from lonely And it's all that I've got I'll be just fine Pretending I'm not I'm far from lonely And it's all that I've got And it's all that I've got Yeah, it's all that I've got It's all that I've got It's all that I've got It's all that I've got! So deep that it didn't even bleed and catch me So deep that I didn't even scream fuck me. http://www.youtube.com/watch?v=RZxPZGtZknc

Faulted

New member
תמרמתוק!

תודה שקראת אני מעריך את זה, תודה שהגבת את זה גם כן. בהחלט כן, אני זקוק לחיבוק, אפילו יותר אבל לא הייתי מוותר על חיבוק אם זה כל מה שהייתי מקבל. תודה על השיר קראתי כל מילה, הכתיבה עצמה של השיר.. גם קצת הזויה.. לא הכל התחבר אבל היה מעניין לקרוא.. אלך לראות גם את הקליפ לקצרה (קצת קשה לי ליצור או לשמוע מוסיקה וכל זה - מוזר) אם יש לך פייסבוק.. תגידי לי.. נתחבר שם ותראי דברים שיצרתי מפעם.. הלוואי והייתי יכול לשתף גם כיום .. להמשיך לכתוב לנגן ולשיר.. ולהמשיך בכלל ליצור. אהבתי מה שכתוב לך בחלק הכי תחתון, על כך שהלבבות בשני מקומות שונים. אבל כל שאר הדברים אל מול השני. .. פואטי ומעניין. זו את כתבת? המצאת? הגית?

היי..

אהמ, אין לי פייסבוק- מלא אנשים מדברים על זה, מה זה לעזאזל?!- אבל אתה יכול לשלוח לי, קישור או משהו... אני אשמח לקרוא. המשפט הזה מתוך הספר של גון בן ארי, "תושבי חדר הילדים". אני אוהבת אותו כי בעיניי זה מאד נכון... רציתי לכתוב לך משפט אחר בתגובה הקודמת ושכחתי..... אחרי שקראתי את כל השירשור המאד מאד ארוך שיצא פה, ועל כל מה שעשו לך, אז נזכרתי... ראיתי פעם סרט ישראלי מזעזע על חבורה של עבריינים שאנסו עובדת סוציאלית ואז היא קפצה מהחלון וכתוצאה מכל זה בעלה הרג את כל העבריינים שאנסו אותה ואז השתגע..... ובתחילת הסרט היה רשום- "במקום שבו אני נמצא, רק הכלבים רצים חופשים." ו.. זהו.. בוקר טוב.

Faulted

New member
היי

פייסבוק זה אתר שבו אפשר להכיר אנשים (אני כמעט ולא עושה את זה, אבל נתתי אפשרות שהם יכירו אותי), אני אשלח לך קישור אך תצטרכי לפתוח שם כרטיס, ואני מקווה שזאת לא תהיה מעמסה עליך... הסרט הישראלי שראית.. אין לי מושג מה הוא וכל זה, ואני לא ממש אוהב סרטים ישראלים..בעצם בכלל לא.. אבל מה שסיפרת נשמע לי כמו גירסא גרועה של תפוז מכני.. או סרט אקשן שהבעל יוצא לנקום.. ועכשיו נזכרתי שהרבה סרטים שריאתי לאחרונה יש בהם כדורים פסיכיאטרים (ולא חיפשתי שיהיו), וזה מעצבן.. ואם כבר משפטים... אני אתחל לך משפט משל עצמי שאמציא ברגע זה: "רגע זה בו אני נמצא, הוא רגע מתמשך ללא שינויים, מסביבי קורים דברים מענינים, אך אני נשאר מנותק, כבוי מבפנים, אם אסתכל מסביבי, אראה אנשים, ואבין שוב בחיי, שהחיים האמיתיים שייכים לאנשים רעים, כך לא ארצה להיות"

זה לא עניין של מעמסה

אני לא מסתדרת עם אנשים... אני אוהבת את האנושות.. את האנשים אני לא אוהבת. קוראים לו "הכלבים רצים חופשי" וזה פחות כמו סרט אקשן ויותר כמו סרט אימה... סרט מפגר לגמרי. נשמע לי מוכר מה שאתה מתאר... אין לי מושג מה גודל הסבל שלך, ואני לא יכולה להבטיח לך עתיד ורוד, אני חושבת שהעתיד תלוי רק בך. ואני חושבת שזה בסדר להיות לא בסדר. מותר לך. אתה לא צריך לפחד להיות מדוכא..... אני פעם כתבתי קטע על כמה שאני שרוטה, ושאני מעדיפה להיות שרוטה כי אני לא רוצה להיות בן אדם. הבנתי שלאנשים יש הרבה חברים כי הם יודעים איך לתחמן אנשים, ואני לא. ואנשים מצליחים כי הם יודעים איך לדרוך על אחרים ולי יש נטייה לתת להם להיכנס לי ללב ואחר כך לדרוך עליו. וכל העולם מסתובב סביב כסף, ופשע, ופרסום........ככה זה. אני חיה בעולם שפועל על פי חוקים שאני לא אוהבת. ואין לי דרך לשנות אותם......ונדפקים לפעמים. shit happens............... אבל זה לא נכון להגיד, אוקיי, כל מה שקורה עכשיו לא נראה לי אז אני בוחר במוות.... הדרך הקלה.

אה

והתכוונתי לזה שאתה כן יכול לשלוח לי קישור, ואני יכולה לסדר שם כרטיס רק בשביל לקרוא יצירות שלך.... :)

Faulted

New member
עניין של אמת

קראתי ואת נראית לי מענינת.. אם הייתי במצב כזה שמאפשר את זה.. הייתי שואף להכיר אותך, בתור ידידה.. או בת זוג.. רק מהקצת מילים אלו.. אני יכול להסתדר אם אנשים, האנושות עצמה בעצם מבחינתי לא קיימת כי אנשים לא ממש מבינים מה זה בני אנוש.. אם היו מבינים, היו מגיבים לרגישות שקיימת באנו, ולכך שרגש זה מה שחשוב.. לא אגו. ולכל כל שאר הדברים.. רגש טהור. כזה שמגלים כשמתקרבים לאמת. ולא אמת של דת ולא אמת שבוחרים.. אמת אמת.. מה שהלב מכתיב. מה שהיגיון בריא וכל השאר התכונות החיוביות מכתיבות. אני לא יודע עד כמה העתיד תלוי בי כאשר בחירות מעטות אני מצליח לעשות והשאר לא ממש ולשמהו לא בסדר בי ברמות בריאותיות.. זה לה שהראש שלי לא בסדר.. זה מאוד מורכב.. ואני אהבתי להיות סרוט והייתי סרוט בכל כנה מידה ומידה ועוד בצורה טובה.. אין לי בעיה עם זה..אין לי בעיה שיקראו לי פסיכופט.. העניין הוא שמשהו קורה לגוף שלי.. והמוח שלי עצמו מאוד מבולבל וקשה לו לתפקד.. זו הבעיה שלי.. בעיה שאין ממה דרך לפטור אותה אלא אם כן יגלו כלפי אנושיות וחמלה ועוד כל מיני דברים.. ואת יודעת מה הסיכויים אל כך?!! ..!!?! הסבל שלי גדול מאוד.. אין לי בעיה להסביר לך אותו אולי במילים אולי בכתב.. אני לא מפחד להיות מדוכא זה לא מזיז לי.. אני יודע שדיכאון אינ יכול להתגבר עליו מתי שרק אבחר.. אני אישית לא אוהבת לדרוך על אנשים.. ואני לא אוהב לתחמן ואני לא סובל את העניין הכסף ולי יש נטייה תמיד להיות רגשי.. בצורות גבוהות.. לפעמים נדפקים כן.. לפעמים נגרם נזק שאין מה לעשות נגדו או לתקן - כן מה יהיה איתי.. לא.. אני לא יודע אבל כאשר אני חושב על מוות זה לפעמים בא מחולשה... לפעמים מהיגיון כרגע אני בוחר להאמין שהמוות שאני חושב עלוי בא מחולשה.. בעוד כמה חודשים.. נראה למה הוא באמת בא. אם דברים לא יפטרו ואראה שאין מה לעשות. אחזור ואכתוב לך.. בחרתי במוות.. זה פשוט היתה התשובה הכי נכונה.

לדעתי

מחשבות על מוות והרס עצמי תמיד נובעות מחולשה. גם אם זה לא נראה לך באותו רגע. גם אם זה מרגיש הכי היגיוני והכי חכם, יכול להיותמ שכרגע מרגיש לך נכון לחתוך את עצמך ובעוד כמה חודשים תסתכל על הצלקת ותשנא אותה ולא תבין מה עבר לך בראש. כי בן אדם לא מגיע למצב שהוא רוצה למות, סתם ככה, משהו גרר אותו להרגשה הזאת, טראומה, או כאב... אז איך זה יכול לבוא ממקום של היגיון? אף אחד לא נולד אם היגיון כזה שהמוות הוא טוב יותר, יש אנשים שנמשכים לזה אבל זה משהו אחר.... ובכלל, לבחור במוות זה לעשות קיצור דרך. ללכת בדרך הקלה. הרבה יותר קשים ומפחידים בעיני החיים מאשר המוות. אז.... ניראה לי שזה פשוט התשובה היחידה שאתה רואה מול העיניים שלך. ואתה כל כך בוהה בה שאתה לא רואה דברים אחרים. לא איבדת הכל. כולנו דפוקים במובן כזה או אחר, ריגשי או פיזי או פסיכולוגי... אנשים חיים עם רגל אחד או על כיסא גלגלים, או בלי עין, ואנשים אוספים שקלים כדי שיהיה להם אוכל, ואנשים נהיים קרחיים כי יש להם סרטן אבל הם בכל זאת ממשיכים בטיפולים כי הם יכולים להבריא, למרות שהם גם יכולים למות.... נראה לי שאם תדבר אם פסיכולוגית זה יכול לעזור לך... רק כי זה יכול להיות מועיל יותר, יהיה לך עם מי לדבר, וזה מישהו שהתפקיד שלו הוא להיות מחוייב לך, לעשות רק בשבילך, ופסיכולוגית היא בדרך כלל בן אדם חכם וטוב... והיא לא תכריח אותך לעבור אבחון אצל פסיכיאטרית והיא לא תאשפז אותך אלא אם כן היא תהיה בטוחה שאתה מסוכן לעצמך... בכל מקרה אתה יכול לכתוב לי אם בא לך... ו....זהו. שיהיה לך חג שמח:)

Faulted

New member
אין אדם

אין אדם עלי אדמות שאם אדבר איתו זה יעזור. מוות זה הפטרון היחידי. ולא כי אני נגרר ולא כי כלום. אלא כי אין מצב שאני אסכים לחיות חיים עם צלצולים באוזניים ראייה פחותה ושמיעה פחותה בגיל כזה עקב כל מה קרה הרעידות בתוך הגוף או מחוץ כבר אין לי מושג מה עבור על הגוף שלי. חוסר השינה.. לא מסכים שאחרים יחיו עם הנזק שגרמו להם. לא לשם כך הביאו אותי לעולם לא בשביל שאנשים כמו משטרה ופסיכיאטרים יקו על עצמם את הזכות להוליך אותי בדרך שרק תהווה פגיעות בשבילי וסבל נוראי. קראתי, לא יודע עם מה אני מסכים ומה עם מה לא. שכבתי עכשיו על המיטה במשך לא יודע כמה זמן, כל פעם משהו אחר קרה, בהתחלה הרגלים הרגישו כאילו הם רועדות אבל לא ברור לי אם זה הרגיש ככה או באמת היה ככה. קמתי להשתין כמה וכמה פעמים הצלצולים העיקו עלי, לא נרדמתי, ואבידתי את הכח כח רצון אמונה תקווה שטויות אני החלטתי עכשיו שאין לי כח יותר ולא גם לא למלחמות.. כח רצון לא חזק יותר מכלום כח רצון חזק כאשר אתה לא נמצא במצב שלי -במצב שלי כח רצון מבוטל אין לו הפעה על כלום. אני רק מקווה שבימים הבאים אני אצליח להביא את עצמי לסיים את כל הסיפור הזה, חייתי את חיי הם היו טובים, גם רעים ומאוד מענינים, לא הייתי משנו כלום חוץ מאת החודשים האחרונים שבהם כל זה קורה. לגבי המשך, אין טעם, אני מעדיף לפתור את הבעיות שלי בדרך היחידה שניתן לפתור אותם. אין לי זמן או כח להתעללות הזאת. אני רק מקווה שיום אחד יפלו על משהו שיהוה לו גם את הכח וגם את האמצעים לנקום ולקחת לאנשים את חייהם.

אוקיי...

..... הייתי מעדיפה שתישאר בחיים ואוכל להכיר אותך אבל.. אני יכולה להגיד רק.. בהצלחה? -לא בלהרוג את עצמך- "אין לי ברירה, רק לעשות ככה אין לי ברירה. אני מצטער בשבילי אין לי ברירה תמיד זה אני מולי אין לי ברירה, רק להיות איתי בואי אלי מנגינה יקרה, בואי אלי אין לי ברירה. או לבוא לבוש או לבוא נקי בואי אלי מנגינה יקרה בואי אלי, בואי אלי ותכף נשן, ואני יכול לשמור עלי יפה לא צריך אף אחד " אביתר בנאי.

Faulted

New member
תמר

תודה אני מניח.. אינ לא יודע מה יהיה.. רגעים אלו של עכשיו ברגע זה.. אינ לבדי לגמרי אין אדם בבית מלבדי וזה מרגיש לי פשוט כל כך נכון להעשות משהו עכשיו.. לפטור את עצמי.. אני לא יודע מה יהיה.. ואני מתחיל ממש להבין לעומק שאולי אין פתרונות והדבר הכי ריאלי כביכול תלוי בכח רצון או אמונה.. כאשר אלו גם לא משפיעים.. חבל שהגוף לא מחלים מהכל... אני לא בטוח שבא לי להמשיך להילחם.

אני חושבת

שאם באמת היית בטוח שאתה רוצה לעשות משהו וזה באמת באמתה היה נכון זה כבר היה נעשה. במקום להגיב לי היית פותר את עצמך מהמצב הזה... כנראה שמשהו בתת מודע שלך יודע שזה לא הפיתרון... אני לא יודעת מה הפיתרון. אני לא יודעת מה להגיד או מה לעשות כשבן אדם מרגיש ככה... אני רק ילדה. גם אני מרגישה ככה לפעמים.. דפוקה כל כך שאני לא יכולה להחזיק את עצמי. שונאת את עצמי שאני לא נורמלית. וגם אני שונאת להיות לבד.. שזה מה שאני רוב הזמן וזה מה מה שתמיד חשבתי שאני צריכה. עד שכולם עזבו ונשארתי באמת לבד ונפלתי למטה כל כך שלא יכולתי להפסיק לבכות, וזה מה שגרם לאמא שלי להשים לב בסופו של דבר שאולי אני לא כל כך בסדר כמו שהיא חשבה.... אני לא יודעת אם מאמינה באלוהים. לפעמים בכלל לא ולפעים אני מרגישה אותו קצת. ואני לא יודעת מה הפיתרון. אין פתרונות. ואין תשובות. ואין אמת אחת ואין שום דבר אחד שהוא מוחלט. אני יודעת שהמוח חזק מהגוף. אז מה זה משנה מה הוא מחלים? בשביל מי אתה חי?..... ואין לי מושג למה אם אני צודקת ולמה אני כותבת לך את כל זה..

Faulted

New member
ךםןיכככג

יכול להיות שהמוח חזק יותר מהגוף יכול להיות שלא.. מה שכן את טועה..לגבי מה שרשמת לי וזאת מכיוון שאני מאוד רוצה למות ולפטור את עצמי מהמצב הזה אך אני לא מסוגל לעשות שום דבר.. ככה שזה לא נכון להגיד שהייתי כבר עושה זאת.. אני לא מצליח לרכז את כל עצמי וכל מוח בשום דבר.. לכן אני עושה מאט מאוד ולא משנה כמה אני סובל אני לא מסיים את למרות העובדה שיכול להיות מאוד ששום דבר לא ישתנה ולעולם לא אשוב להיות עצמי.. מה שכן ומעבר לזה.. אולי כדי שלפחות אני אתחיל לנסות לרכז את כל כולי אחרת אמצע את עצמי בעוד הרבה מאוד חודשים של חוסר מעש וייסורים אז אגיע הזמן פשוט לקבל את זה.. אתחיל בשתיקה.. אמשיך במחשבה.. ובכל רגע ורגע פשוט אתקרב למה שצריך להיות מה לעשות.. תמיד חשבתי לעצמי שיש מצב שאמות מוקדם.. הייתי יותר מידי רגיש וטוב מידי בשביל העול םהזה בין כה וכה.. תודה על הכל בכל מקרה.

למעלה