נפש יהודים טמאה

koryz

New member
דיאלוג

לא יוכל לעולם להתחיל בין אתאיסט לאגנוסטיקן. צר לי.

Faulted

New member
משוב

אתאיסט - אגנוסטיקן, את עסוקה בהגדרות, איש איש אדם אדם, אפ יש כזה דבר נפש, הרי אי אפשר לשים עליה תווית, אך בתוך גוף לכל אחד מאיתנו יש דעות ותובנות ומחשבות. וכמו כן צריך לפעמים לשים לב למה שניתן. את כך ואני כך, אך קשה לפספס ירדתי לפרטים הקטנים ועוד אוכל להמשיך בשביל טענה לבסס. דיאלוג יכול להתקיים בין כולם , תלוי מה המסר שבאותו רגע רוצים להעביר. וכמו כן צריכים להיות פתוחים למתי יודעים, מתי חושבים, מתי טועים ומתי מגזימים. אני מתנצל התפוצצתי. ויצאתי עליך, רשמת לי כל כך יפה וצרם לי שיש דברים שפיספסת. בין כל מה שרשמתי אך יש שם תשובות. ואני מקווה שבאיזשהו שלב. תביני. שצער לא ימשיך. לא אצלך ולא אצלי

T h a n a t o s

New member
המערכת

אנסי מחשבה ממוסדים פרי הריקבון הפנימי הזועק אל על ופוער את פיו על מנת לכלות כל שאר רוח יבוא זמנם של לובשי החלוקים ושל חובשי הכובעים ועונדי הצווארונים אנו טימאנו את האנושות "וביום ההוא קצור תקצורו" היום קרב ובא בשביל זה אני בסביבה

Faulted

New member
משוב

מאוד פואטי וכתוב היטב אוכל רק לקוות שמה שבמילותיך נמצא יתגשם, שיהיה צדק שבא לתקוף חוסר מודעות, וטמאות. אנסי מחשבה פולשי מחשבות, מדמים מחלות אשר אינן קיימות, פצועי אגו וחרוכי מודעות, פוסעים באור של טוב האנושות את אותו אור גומעים הם ופוצעים נפשות משאירים עקבות ורסיסים של תכונות. פוסעים הלאה אל המטרה הבאה, ללא רוח ללא נשמה רק יצרים שקרים ובגידה, דברים יפים נהיים לסיפור כאשר טוב ידעו הם להפוך אל רע.

birth and death

New member
כן...

אני יודע בדיוק למה אתה מתכוון... כתבתי על רגשות שאתה כותב כאן המון... הנה אחד... שתדע שאתה לא לבד "תמיד מלחמה" נופלים ונחבלים בחיפושים הממושכים מה אנחנו כבר רוצים ששווה להיות מוקפים בטפילים מישהו לדבר איתו כשמלחמחה או בעצב או שמחה מישהו שיבוא אלינו עם סיפור עצוב או בדיחה, גם כשמלחמה נופלים וקמים בחיפושים הממושכים מה כבר מצאנו ששווה את החיים קירות לדבר איתם כשקשה ורטוב, אין פינה חמה קירות שיבואו שבורים לבכות ולכאוב, גם כשמלחמה קמים חבולים ומדממים וממשיכים לחפש קירות וטפילים מפעם מזכירים לא להתייאש קירות וטפילים משיא המלחמה כשהיית בשבילם והם היו בשבילך ויש שעולים ועולים וקופצים לפעמים הם מחליקים ולפעמים הם מוותרים ועל הרצפה הם בוכים וכואבים ורק כך אנחנו מוצאים

birth and death

New member
מצטער...

רק עכשיו קראתי את הכל... הדברים שעברתי וגורמים לי לרצות לסיים הכל מתגמדים ומתבטלים לעומת מה שסיפרת כאן... מנחם אותך שיש אנשים שנשברים מהרבה פחות? אתה בן אדם חזק תן לי להגיד לך את זה. או שאני ממש חלש... מצטער שניסיתי להזדהות...

Faulted

New member
מגיעה לך תגובה

אך אני את כל מילותיי איבדתי.. ואיני יכול להשתמש במילים של אנשים אחרים.. תודה איש יקר.

למעלה