נפתחה עונת הרחצה - זקוקה לטיפים

רותי ע

New member
חופי הים באשדוד אכן שווים

ואם מישהו מזדמן לשם אנחנו גם הולכים אליהם... בייחוד במצב הבטחוני של היום אני מעדיפה ללכת לחוף שקט, נסתר מהעין ולא צפוף שיש להניח שהוא בטוח יותר מהחופים הגדולים והעמוסים.

dana29

New member
ומה עם בריכה? ממתי כדאי? וכוונתי

לבריכות הרגילות שאין בהן חוגי שחיה לתינוקות (למשל כמו בירושלים)

אנחנו הלכנו לבריכה מגיל חצי שנה.

בדקנו שיש אישור להחלפה קבועה של המים, והתפללנו שהילדים שהיו לפנינו לא השתינו במים. גם קנינו בריכת פלסטיק קטנה לגינה- ורוב הקיץ שרצנו בה- הדגיגונית והאמא הלוויתנית...

רותי ע

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

ברגע שארגיש יותר טוב ואהיה מסוגלת לצאת מהבית. איזה כיף...כל הקיץ לפנינו...

אה.. אנחנו מתל אביב ובחיים לא נסעתי

לים אלא הלכתי ברגל עד לפני שבועיים אז נסענו לתל ברוך.. יש לי בעיה תפיסתית עם נסיעה לים.... למרות שמאז שהתחלתי לסחוב חצי בית אנחנו נוסעים לים פה לידנו... אולי באמת מפגש ים?

עשיתן לנו חשק! הלכנו לים אתמול.

מי? אבא(בחופשה), אמא וגלי, שנה ושלושה חודשים. מה לקחנו? במבה, ענבים ואפרסקים, המון מים. כלי עבודה- דלי, כפות, משפך ומסננת, שהיתה להיט, כי גילינו שככה מגלים את הצדפים והקונכיות השוות. מגבות, בגדים להחלפה, אולטראסול, כובע. בים- בלי בגדים, לא עשתה לא קקי ולא פיפי. היה מוצלח מאוד. ראינו את השקיעה, נתנו נשיקה למציל וחזרנו הביתה עייפים.

מפגש ים? אתן נורמליות?

זה דורש כל כך הרבה הכנות- דיאטה, הורדת שיער (מכל המקומות), שיזוף סביר, איך אני אספיק????

../images/Emo41.gif יש לי שיטה מצויינת../images/Emo41.gif

(נכתב תוך כדי אכילת עוגת שוקולד צ´אנק עם כפית) 1. שערות - טוב זה קל, אני מגלחת אז אין הרבה הכנות.. 2. דיאטה לא צריך, טוב צריך קצת אבל זה לא קורה. אז אפשר לבוא עם בגד קליל שמכסה את הגוף, ואחרי שתראי שכולן לא דוגמניות (טוב יש כמה בודדות אבל נתעלם מהן לשניה) תוכלי להתפשט ולעבור לסעיף הבא. 3. שיזוף - בשביל זה באנו, לא? בנתיים כל הביקורים שלי בים לא הניבו שום סימן של בגד ים, לצערי.. אבל במפגש ים שלנו נשתזף ויהי מה, מקובל? לסיכום, נבוא קצת חוששות ונצא מלכות יופי שזופות, איך זה?

../images/Emo32.gif תודה על הפרגון יקירתי

כנראה שבאמת הכל יחסי בחיים.. איפה אני היום ואיפה פעם, עוד לא הסתגלתי לזה שפעם עליתי 15 ק"ג כשהפסקתי לעשן (ורק את חלקם הצלחתי לאבד) אז את מצפה שאסתגל לשיק הפוסט לידה הזה?

למעלה