סוף שבוע...
שיר השבוע של דה יוזד: The Used -Smother Me The Used-Take It Away שיר השבוע לא של דה יוזד: Counting Crows – I Wish I Was a Girl Blink-182 – Stay Together for the Kids Snow Patrol – Chasing Cars Muse – Apocalypse Please Jimmy Eat World – Sweetness Placebo – Sleeping With Ghosts Muse -Time Is Running Out להקת / אלבום השבוע: Muse ו-Placebo קליפ השבוע: Counting Crows -
Colorblind לא ממש קליפ אבל ג'רארד (MCR) עושה קאבר
לאמברלה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ "עדות שבורה" סרט די חמוד, ו"השתולים"-פחות אהבתי משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:אמממ מצאתי עבודה
,אני אתחיל ללמוד נהיגה אצל מורה לנהיגה בן 83 זה די מצחיק ומפחיד....אבא שלי מכיר אותו והוא רוצה שאני אלמד אצלו הוא פאקינג לימד את אמא שלי נהיגה %#$&# ציטוט השבוע:אממ דיברתי עם חבר טוב על שיעורי נהיגה והיה מצחיק.... אני:"אני לא מבינה כלום בזה!!!!" דן"אל תדאגי - "סבא" יסביר לך... אני"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן בטח אין לו מושג איפה הוא נמצא ...יש לו רגל אחת בקבר במקום לצאת ולבלות ולהנות מהשנים האחרונות שלו הוא עדיין מלמד!!! מתנגן בראש / פלייליסט:Red Hot Chili Peppers תמונת השבוע:יש לי 2 סופשבוע רגועD: