נפתחה קומונה ללהקה Drop Dead Gorgeous!

נפתחה קומונה ללהקה Drop Dead Gorgeous!

נפתחה קומונה ללהקת ההארד קור Drop Dead Gorgeous!
http://communa.tapuz.co.il/DDG תהנו!
ד"א,דה יוזד.. להקה טובה

crazykid oO

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifכנסו!@#$../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo207.gif

אוהבים אלפים וכל מיני יצורים מגניבים? אוהבים קסם וקרבים שדרכם זוכים במטבעות? אז רוצים לשחק?? כנסו לפה

איך עבר השבוע?!!?!!?

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: סופשבוע רגועD:

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דה יוזד: blue and yellow שיר השבוע לא של דה יוזד: make yourself -incubus בעיקר הליריקס להקת / אלבום השבוע: plans של death cab for a cutie רק כי הם עזרו לי להרדם, אני חושבת הדיסק בין היחידים הרגועים שיש לי קליפ השבוע: לאדעת... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רקוויאם לחלום. סרט חזק משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: בצפר, והוא עשה הכל ביחד ציטוט השבוע: "אם מוחד לא בא אל ההר, ההר יבוא אל מוחמד. נועה, ההר כוונה אלייך" XD מתנגן בראש / פלייליסט: מייקיורסלפ תמונת השבוע: עודמעט אני אוסיף יאללה שנה טובה לכולם :)

Noa Tsror

New member
תמונה...

כי היא כזאת תמונת קיץ וזה מתאים לי עכשיו אני צילמתי. ולמצולמת קוראים ליה:)

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif מישהו בכלל קורא דברים כאלה?../images/Emo12.gif

שיר השבוע של דה יוזד: im a fake, wake the dead שיר השבוע לא של דה יוזד: בליס- מיוז, נייטס אוף סיידוניה- מיוז. להקת / אלבום השבוע: LFTL קליפ השבוע: take it away תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שנות ה-70
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ההורים/נועה/כלומ ציטוט השבוע: מסתבר שבשעה 33 וחצי לפנות בוקר נועה מאבדת את שפיותה ואת היכולת שלה לשלוט במה שיוצא לה מהפה: "תראו אותי!!! אני פראנק ואני תימני!!! קלולולולולולולולולולולולול של מרוקאים!" ואז צוחקת כמו מפגרת ועפה על המיטה. מתנגן בראש / פלייליסט: what's it feel like to be a ghost?- taking back sunday תמונת השבוע: סתם תמונה שלי שיצאה טוב

סוף שבוע...

שיר השבוע של דה יוזד: The Used -Smother Me The Used-Take It Away שיר השבוע לא של דה יוזד: Counting Crows – I Wish I Was a Girl Blink-182 – Stay Together for the Kids Snow Patrol – Chasing Cars Muse – Apocalypse Please Jimmy Eat World – Sweetness Placebo – Sleeping With Ghosts Muse -Time Is Running Out להקת / אלבום השבוע: Muse ו-Placebo קליפ השבוע: Counting Crows - Colorblind לא ממש קליפ אבל ג'רארד (MCR) עושה קאבר לאמברלה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ "עדות שבורה" סרט די חמוד, ו"השתולים"-פחות אהבתי משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:אמממ מצאתי עבודה :) ,אני אתחיל ללמוד נהיגה אצל מורה לנהיגה בן 83 זה די מצחיק ומפחיד....אבא שלי מכיר אותו והוא רוצה שאני אלמד אצלו הוא פאקינג לימד את אמא שלי נהיגה %#$&# ציטוט השבוע:אממ דיברתי עם חבר טוב על שיעורי נהיגה והיה מצחיק.... אני:"אני לא מבינה כלום בזה!!!!" דן"אל תדאגי - "סבא" יסביר לך... אני"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן בטח אין לו מושג איפה הוא נמצא ...יש לו רגל אחת בקבר במקום לצאת ולבלות ולהנות מהשנים האחרונות שלו הוא עדיין מלמד!!! מתנגן בראש / פלייליסט:Red Hot Chili Peppers תמונת השבוע:יש לי 2 סופשבוע רגועD:

בא לי עוד תמונה..

רקוואים לחלום=הסרט הכי יפה שראיתי בכל החיים שלי (אה וגם ליטל מיס סאנשיין)

Noa Tsror

New member
חח

היה אותו לא מזמן בהוט דרמה.. אבל ראיתי אותו כבר לפני כמה זמן בדיוידי חח פעם שניה או שלישית אבל הוא מדהים/ מרתק כל פעם מחדש..

אניD:../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: המון אסקייפ דה פייט, איידן, סטיל רימיינס ואטריו. להקת / אלבום השבוע: אקסייפ. קליפ השבוע: ממ, וואן לוב של איידן. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינס. למרות שפספסתי את הפרקXD, הו! ועל טבעי. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: מחר... הולא. ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: פוראבר- פאפא רוץ' תמונת השבוע: תספורת חדשה!D:

תתחדשי! התספורת ממש יפה

גם אני צריכה דחוף תספורת,קניתי צבע אדום לשיער ואמרתי שאני לא אצבע עד שאני אסתפר....

למעלה