נפתחה קומונה ללהקה Drop Dead Gorgeous!

Let it Bleed

New member
תגידו שלום לקופים הירוקים.../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: סיי דייז אגו שוב XD שיר השבוע לא של דה יוזד: פריטי פליי פור א וואיט גיי להקת / אלבום השבוע: מרילין מנסון [שתקו] קליפ השבוע: ONE LOVE של איידן תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האלמנט החמישי משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:הצ'אי אתמול ציטוט השבוע: "מה אתה אימו?" *שתיקה* "לא כי אם כן אתה מזה מגניב" פהההההההההההההה מתנגן בראש / פלייליסט:The Poison-Bullet For My Valentine תמונת השבוע:אין

O L g i T

New member
חח הרוב פוזרים

אבל אם הם מוכשרים אז למה שיהיה לנו אכפת? חח

Let it Bleed

New member
כן, היה המשך..../images/Emo217.gif

היה כתוב שמצד שניה אני שומעת מיי כמיקל רומאנס אז אין לי על מה לדבר

זה הציטוט שלי../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

כאילו "תגידו שלום לקופים הירוקים" לא?O:

Let it Bleed

New member
חחחחחחחח כן../images/Emo217.gif

בידיוק כשאמרת לי את זה הייתי צריכה לכתוב תכותרת

O L g i T

New member
אהםםםם

שיר השבוע של דה יוזד: האמת שאין [שוב] שיר השבוע לא של דה יוזד: ממ ברינג מי? חח כמו תמיד להקת / אלבום השבוע: count your blessing קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ניפ טאק.סיימתי את העונה הרביעית! <: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ככ הצ'אי... שימח שימח! אבל למה הוא לא מתחבר >: ציטוט השבוע: "רגע רגע... הגיעה סחורה חדשה" חחחחחחחח מתנגן בראש / פלייליסט: Lunacy Fringe כבר כמה ימים תמונת השבוע: חח אין לי כוח

GD ROCKS

New member
טנהנה.

שיר השבוע של דה יוזד: ממ.. הוספיטל?! חח לא יודעת בקושי שמעתי. חוץ מזה פירמטו את המחשב ובקושי יש לי פה מוזיקה
שיר השבוע לא של דה יוזד: Soco Amaretto Lime.. להקת / אלבום השבוע: ברנד ניו כרגיל. קליפ השבוע: אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקראבס. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ביצפר. איזה באסה אוף ): החופש הזה עבר פשוט מהר מדי. ציטוט השבוע: לא עולה לי. מתנגן בראש / פלייליסט: Soco Amaretto Lime של ברנד ניו (בראש.) תמונת השבוע: אין.

DesertSky

New member
אני חולה../images/Emo10.gif

שיר השבוע של דה יוזד: The Used- All That I've Got שיר השבוע לא של דה יוזד: The Red Jumpsuit Apparatus- In Fate's Hands Drop Dead, Gorgeous - Daniel Where's The Boat Blink 182-I Miss You להקת / אלבום השבוע: Blink 182 קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=fkrjwnbz0Eo צחקתי שעות
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים
, משדרים שוב את העונה הראשונה. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: עיצבן-שאני לא מרגישה טוב :( שימח- שטרוויס מfftl ענה לי עוד פעמיים. ציטוט השבוע: McLuvin מתנגן בראש / פלייליסט: cobra starship-its warmer in the basement תמונת השבוע:

Let it Bleed

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo217.gif

וואו הסרטון הרג אותי.. הוא כמעט בכה שם תרגישי טוב

DesertSky

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אהבתי איך מאנינג פשוט מצביע עליו וצוחק חח ,וכשהוא נפל
אבל מסכן

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: im a fake שיר השבוע לא של דה יוזד:ממ..zulu-blink182 להקת / אלבום השבוע: בלינק. קליפ השבוע: ממ..לא יודעת תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:לא יודעת>< משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:ממ..הייתי היום בים.והיה משעשע^^ ציטוט השבוע:"אני אכין לך תאנים ממולאות בבוקסים" XDDDDDD שיעשע אותי נורא^^ מתנגן בראש / פלייליסט:forgotten-avril lavigne תמונת השבוע:ממ..אין לי כחX:

למעלה