נפתח פורום לאקס של נטלי ג'וש הארטנט

i love feli

New member
נפתח פורום לאקס של נטלי ג'וש הארטנט

http://www.goop.co.il/clubs/clubsindex.aspx?Module=Club&club=654

Torn

New member
שחקן נחמד

אבל הוא לא יצא עם נטלי

Human Nature

New member
O____O |טל| †

אגב, חמודה- b2k הם להקה (נוראית אמנם, אבל בכל זאת). מכאן שכשאת כותבת עליהם יש להשתמש בריבוי של be, כלומר- are. או שפשוט תכתבי בעברית ותחסכי לי התקפי חרדה :|

Torn

New member
../images/Emo6.gif

אבי מתאים לך להיות מורה ללשון
.

jt7785

New member
זה לא ממש נכון.

נכון שהשימוש שלה הוא בעייתי, אבל לאו דוקא שגוי. Jethro Tull -is- a great band b2k sucks - and not suck אתה מבין, להקה היא קבוצה ולכן כן מתייחסים אליה בתור יחיד. למרות שהמשפט שלה הוא קצת בעייתי, ואולי קצת צורם, אני חושב שהוא די נכון תחבירית, וזה פשוט תלוי למה אתה מתכוון (אולי היא דיברה על הלהקה כולה, ולא על חברי הלהקה עצמם...)

Human Nature

New member
הממ... |טל| |צלב|

יש להניח כי היא לא דבּרה על הלהקה כעל להקה, אלא על חברי הלהקה כקבוצה (נהוג לומר על בני-אדם שהם "hot", וזו גם הכוונה של המעריצות הצווחניות). בכל מקרה, הדוגמאות שאתה נתת אכן נכונות- אך גם אני צודק.

jt7785

New member
שיהיה אבל אז זה בכל מקרה לא נכון

כי אז בעקרון היא היתה אמורה להגיד משהו בסגנון b2k members are hot או משהו שלא יישמע טוב. בכל מקרה, b2k are hot לא נשמע ממש טוב כמו ש b2k is hot לא נשמע ממש טוב כי כמו שאמרת (ואני אמרתי) שהתיאור פה הוא לא ממש מתאים. היא התכוונה למשהו אחד ובלבלה עם משהו אחר. בכל מקרה אני תומך בהצעה לעבור לעברית. היא גם ככה לא תראה את זה, זה לא משנה.

Human Nature

New member
הממ... |טל| |צלב|

בכל מקרה החתימה של מזכירה לי את מחוזות כתה ו'- כך שזה משנה אם זה יהיה בעברית או באנגלית- זה עדיין יהיה מזוויע. אני תומך בהצעה למחוק את החתימה שלה

i love feli

New member
טוב אנשים יש לכם בעיה רצינית... אתם

מחפשים איך להציק לאנשים? דרך אגב יש ל b2k שיר שנקרא b2k is hot ובגלל זה רשמת את זה אבל זה בסדר חסריי חיים שכמותכם אתם יכולים להמשיך ולמצוא פגמים בחתימה אני ישמח לשמוע! בזבוז חיים נעים! וג'וש הארטנט כן היה חבר של נטלי שלכם.. לפני כ3 4 שנים משו כזה.. אה ואם יש לכם כל כך הרבה בעיות עם החתימה שלי... אתם יכולים לקרוא את המשפט האחרון בה המשפט ממש מתאים לכם אתם כאלה ילדותיים! ביי חסרי חיים! ולאנשים הנחמדים שבפורום שבפורום שלכם: אתם מוזמנים להיכנס לפורום של הבנאדם הכי מושלם שתראו! ג'וש הארטנט... http://www.goop.co.il/Clubs/clubsindex.aspx?module=Club&club=654 בייוושש!!

i love feli

New member
**מנסה לחשוב מה מצחיק*** לא מבינה**

עדיין חושבת***** טוב זה לא היה מצחיק.. לא הלך לך...

i love feli

New member
והנה רק בישביל שתראו מי מבין אנגלית

תראו את התמונה.... מה רשום? נכון איס אוט....!!! לא אר אלא איס!!! אז תסתמו!

Miss Kitty

New member
טוב טוב...

באמת סליחה שהם לא הכירו את השם של השיר...
ואל תגידי להם לסתום..

Human Nature

New member
שני, אל תגני עלינו :| |טל| †

אנחנו מפגרים כי אנחנו לא מכירים את כ-ל השירים של b2k

Human Nature

New member
אין "המורדים" עכשיו? ../images/Emo4.gif |טל| †

או "פרפר נחמד"? מספיק להציק עם ה-b2k האלה. יש סיבה שהם מצליחים רק בארה"ב (*שיעול* אשאנטי *שיעול*).

i love feli

New member
ובישביל מי שאמרה שנטלי וג'וש לא היו

ביחד אז תסתכלי בתמונה בצד שמאל... ואם תצליחי לקרוא את הכתבה רשום שהם היו ביחד....!!

Torn

New member
*מישהו../images/Emo8.gif

יופי זאת שמועה וזה גם רשום בתמונה שהבאת, וגם אם כן לא ממש איכפת לי, היא עם דניאל ג'ונס עכשיו. בן כמה הוא ד"א?

Miss Kitty

New member
רגע, גם את לא יודעת לקרוא.. ../images/Emo3.gif

כתוב שהיו שמועות שהיה ביניהם משהו.. לא כתוב שהם היו ביחד.. אל תמציאי סתם... אנגלית קשה שפה...

למעלה