נפתח פורום לאקס של נטלי ג'וש הארטנט

Human Nature

New member
ששש...! |טל| †

היא מלכת האנגלית
חוץ מזה, היא חברה של ג'וש ונטלי (עם הטעמה בהתחלה)

i love feli

New member
קראתי כתבה שהיה רשום שהם היו בקשר

אין לי את הכתבה הזאת.. ושמתי את זאת כי הייתה שם תמונה שהם ביחד... ואת צודקת אנגלית באמת שפה קשה! ביייייי

Miss Kitty

New member
תראי,

הם לא ניסו לרדת עלייך או על החתימה שלך..
הם דיברו בינם לבין עצמם על המשפט הזה בחתימה שלך, כי הם כנראה לא מכירים את השיר, וזה נראה להם מוזר. יש בעיות עם זה?
עכשיו את מוזמנת לקחת את הרגליים שלך ולצאת מהפורום הזה.

jt7785

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifסליחה סליחה אבל אני אמרתי שזה

כן נכון להגיד! אני רק תיקנתי את אבי, לא אותך. ודבר שני, אני שונא אנשים שכשצוחקים עליהם כל מה שהם יודעים לענות זה "אתם חסרי חיים". הצחקת אותי עכשיו. עוד משפט שעולה לי כרגע (שבדר"כ מי שאומר אותו לא ראוי להגיד אותו, אבל כמובן שאני בהחלט ראוי) - כשתגדלי, דברי איתי. אפילו אם צדקת במה שכתבת (ובאמת צדקת, כמו שכתבתי קודם) עדיין יש לגיטימציה לא לאהוב את זה.

Human Nature

New member
הממ.. |טל| †

שוב, זה תלוי רק בכוונה שלה
שנינו הבנו את זה בצורה שונה- אבל שנינו הסכמנו שזה מטופש. ואני רואה עכשיו הופעה של להקת בלו :|

Torn

New member
בטח עכשיו לשני יש ניצוץ בעיניים../images/Emo3.gif

Human Nature

New member
בוידאו. |טל| †

הקלטתי מהטלוויזיה הצרפתית ספיישל שעשו למדונה והם גם היו שם, ובצעו שני שירים- "Sorry Seems to Be the Hardest Word" ו-"Like a Prayer". אני אוהב את הקול של הבחור כהה-העור שם

Torn

New member
*פה נמחקה הודעה מתנשאת ומרגיזה*

יקירתי לכל אחד יש דעות משלו, חוץ מזה שכל ההודעות של הפירסום שלך ימחקו עוד כמה שעות כי מה שאת עושה זה הצפה, במיוחד שאת מפרסמת פורום שלא נמצא במערכת של תפוז
.

Human Nature

New member
../images/Emo10.gif |טל| †

היא היתה ממש חמודה
הזכירה לי את החברים שלי מהגן שאני מתגעגע אליהם

jt7785

New member
ובקשר לתגובה האהובה עליי בכל השרשור

מצאתי עוד בעיה! למטה למטה את רצית לכתוב "בעיה" אבל יצא לך "עיה". ובקשר לבזבוז חיים וחסרי חיים, אני חושב שהמשפט שלך דוקא אומר את הכל: "ג'וש הארטנט הוא כל החיים בשבילי". חה.

i love feli

New member
"חיים שלי" זה לא הכוונה שבאמת הוא

כל החיים שלי אלא צורת דיבור כזו אני מבינה שאתה לא מבין בזה כי לך אף פעם לא אמרו את זה... ואני בטוחה שגם לא יגידו... ואתה יודע מה זה ציטוט? זה העתקה בדיוק כמו שזה היה רשום ואתה ממש שינת את כל מה שרשמתי... טוב אני מתחילה להידבק ממכם צהחיפוש טעיות והצקה לאנשים אז כדאי שאני יפסיק לקרוא את השטויות שאתם מוציאם מהפה שלכם...

Human Nature

New member
../images/Emo99.gif |טל| †

אני חושב שאני *י*אמץ אותך בתור הגורו שלי. זה בסדר?

i love feli

New member
מה הבעיה שלך? טוב אין לכם יותר מה

לרשום תגובות כי אני הלכתי לראות חברים!.. בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוהבת אותכם (*not*)

למעלה