נפתח פורום לג'קו

rifkin1

New member
נפתח פורום לג'קו

ב- Down.co.il (לא רישמי) וואו, אנשים שם עדיין בתקופת "ג'קו איך העזת להגיד את מה שאמרת" אין כל כך הרבה נושאים שם... רק כל מני הודעות שאנשים פותחים על מנת ללכלך... משהו בסגנון טוקבקים ישנן גם הודעות חיוביות אבל עדיין...

קניה 1

New member
היי ריפ, קבלי עידכון בנושא../images/Emo187.gif

היתה כאן מישהי בפורום, היא חשבה שהפורום כאן הוא בעייתי (או משהו כזה, לא מעודכנת בפרטים), ופתחה את הפורום ב-down כמעין "אלטרנטיבה" לפורום כאן. היא פירסמה אותו כאן וכתבה שזה יהיה פורום שיוכלו להשמיע עוד דעות על ג'קו או משהו כזה... בכל אופן הפורום ההוא דיי מת.. הוא נפתח כבר לפני כמה שבועות, ובזמן שפה היו כבר מאות הודעות שם היו מס' בודד של הודעות. שימי לב שאין שם אף הודעה מהשבועיים האחרונים... בקיצור לא ממש פורום.. אולי רק ניסיון.. אני מקווה שאולי היא (מקימת ומנהלת הפורום) בכל זאת תחליט לחזור אלינו...

קניה 1

New member
אחלה ../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

אז בטח תהיו נורא עצובים לשמוע שמחר אני נוסעת ואחזור רק במוצ"ש.... כמובן שאם יש משהו ממש חשוב (הופעה, מפגש, ג'קו מזמין אותי לדייט.. דברים כאלה, יפים), אז אני מבקשת שתתקשרו למשטרה והם כבר יאתרו אותי..

קניה 1

New member
אז מי רואה המועמד שלנו בנולד לרקוד?

בנות אני מבקשת להצביע לוובה! מהאודישן הראשון אהבתי אותו! (טוב זה לא פייר, יש לי חולשה לרוסים....) והשופטים ה@#$%^ כל הזמן יורדים עליו
אז תצביעו לו! (פליזזזזזזז
)

shongold

New member
הצביעו וובה - חושבת בדיוק כמוך

הוא פשוט נפלא! - אין שופט אחד שאהד אותו בשתי התוכניות האחרונות. הצביעו - כי הוא אדיר!

shongold

New member
ושוב גייסתי את כל המשפחה

והפעם כולם להוציא אחד ..למעשה אחת שנעדרה כולם - איתי ובגדול!

shongold

New member
הבן שלי - "מדהים" החזק - יש את וובה

ויש את כל השאר!!!" - התלהבות כזאת - לא ראיתי אפילו כאשר - התקיימה התוכנית שבגללה/בזכותה - אני עד היום כן אתכן חביבותי...!! נשארה לנו בעיה קטנה השופטים...שיש להם השפעה לא קטנה על דעת הקהל..אז במטותא!!! 2020 למס' 2

רנה6

New member
אני הצבעתי עבורו...

כואב לי הלב לראות את העיניים גדושות השנאה של השופטים אליו. הם פשוט שונאים את האישיות שלו...הצבעתי עבורו...

rifkin1

New member
איזה סולו היה לו...יאללה

אבא שלי ואני היינו בהלם ! אני רוצה וובה ואת יוליה בגמר.

Karina85

New member
שון, מה שלומך?

את יודעת שהיה היום סרט עם ג'וני בהוט??? רציתי לדווח לך בפורום אבל לא הייתי בבית

shongold

New member
היי קארינוש מצויין ומה שלומך את..?!

את רוצה להגיד לי שהיה סרט עם ג'וני ואני לא ידעתי...הרסת לי את היום....סתאם...מה הוט כלומר דרך הזמנת סרטים או באחד הערוצים? ועל איזה סרט מדובר? פרטי השלמי נמקי הסבירי!!

Karina85

New member
הכל בסדר תודה לאל,

היה בהוט גולד או משהו את שודדי הקאריביים... חחח תתנחמי בזה שהוט ממחזרים את עצמם, ושג'וני מופיע שם בתור פיראט, אך עדיין הורס... ואם יוצא לך לצפות, אנא שימי לב לאורלנדו בלום היפיוף שעושה את ויל משהו ... ובלי קשר זה סרט מעולה לדעתי, משעשע מותח מצחיק ועם הרבה פעולה...

Karina85

New member
איך ג'וני מצליח להשאר הורס גם בתור

קפטן ג'ק ספארו??? רק תסתכלו על העיניים אההה

למעלה