נפתח פורום לג'קו

shongold

New member
כן אורלנו חמוד מתוק כמו כל שאר

ההוליוודים - לי הוא לא עושה את זה!! למה כי הוא דומה ליפיופים חלקלקים אחרים!!! יש שחקן נוסף שעושה לי את זה..נדמה לי ששמו ויגור..או משהו דומה..הגיבור של "שר הטבעות" שחקן נפלא!

Karina85

New member
אז בעיניי אורלנדו לא הוליוודי כ"כ

כאילו הוא כן, אבל לא לגמרי... ולחשוב שפעם שנאתי גברים עם שפם וזקן... ושיער ארוך חחח אבל אורלנדו פשוט מהמם... !!! בסרט הזה במיוחד, אולי זה גם התפקיד, ובממלכת גן עדן... כי נגיד ראיתי איזה סרט איתו שבו הוא שיחק בחור רגיל, והוא לא היה כ"כ הורס חחח מה שכן - אחלה מבטא
ומתיו מקוהוני או איך שלא קוראים לא, גם די הורס... וזה ששמתי תמונה שלו פה... לא זוכרת מה שמו, הנה שוב

rifkin1

New member
שון את מתכוונת לוויגו מורטון???

הוא אכן מדהים. אני כמוך, לא אוהבת את כל המושלמים מדיי, במיוחד לא את המתוקים בעליי הבייביפייס. אני מתחברת יותר ליופי מחוספס ולא מושלם כמו זה של חואקין פיניקס...הוא הסריטה שלי

shongold

New member
נרגעתי...דפיקות ליבי המואצות חזרו

לקצב נורמלי ...נראה לך שלא ראיתי את שודדי הקריבים נו..באמת אני שואלת אותך..?! הוא כרגיל חמוד מצחיק ליצני ומשחק להפליא כרגיל. האם ראית אי פעם פיראט שלוקח את עצמו הכי לא רציני בעולם. כשחליטו לתת לו את התפקיד אמר בתנאי אחד שזה לא יהיה הקונספט הרגיל של פיראט הוא הביא אותה בפירט שיכור עם הומור עצמי - ליצני -כשזהותו המינית אינה ברורה. זה מאפיין בקטנה את השחקן המדהים הזה! שחקן שונה תפקידים אחרים הזויים מופרעים סוטים מוזרים - אנטי תזה - למלוקקים האורתודכסים של הוליווד!

Karina85

New member
סבבה אז גם אני רגועה...

ושון האם גם את כוססת ציפורניים (טוב, לא באמת, עד שמותר לי לשים לק צבעוני...???) לקראת החלק השלישי...??? גם אורלנדו וגם ג'וני בפריים אחד זה ממש לא רע

kapit5

New member
שונית-אם ההצבעה לא הסתיימה

אז את שןלחת בsms את הסיפרה 2 למספר 2020

kapit5

New member
הצבעתי לוובה-מדהים איך הוא רקד

אני חושבת שצריך להקים וועדת חקירה לענין השיפוט של דוד על וובה
זאת פשוט שערוריה.הבחןר ווירטאוז ודוד לא מפסיק בצורה מגמתית לקטול אותו.

Karina85

New member
כפיתוש ראי מקרה יגאל

בעונה שעברה, שנקטל ע"י דוד ואז הקהל היה מציל באופן שיטתי

shongold

New member
כפית הפעם זה לא רק דוד

מסע ההשמצות שלו השפיע על שאר השופטים כולל אונה וכולל עידו - שבתחילת התוכנית הוא אמר שהוא רקדן נ ד י ר !!!!!! ממש לא לענין. מכל הירידות הבן אדם מתכווץ וכל הרוח המפעמת בו, נסדקת ונמוגה!! זוכרים את ג''קו מול השופטים כמה התרגש. והוא קבל מהם את כל הקרדיט - כמובן שהיה מגיע לו ויותר - אך זה לא הענין, תארו לכם שהיה נותן כרגיל את מה שיש בו - והם היו קוטלים אותו. קשה לומר שהיה נותן בתוכנית הבאה ביצוע מדהים - כאשר הוא יודע מראש שירסקו אותו בביקורת!!!

rifkin1

New member
נצל"ש: ניסיתי לשפר את התמונות

הלא מחמיאות האילו כמה שיכולתי...

Karina85

New member
תשים את השביל בצד...

תשים את השביל בצד, מותק וכל הימים יפים וכל הלילות סמים, מותק

rifkin1

New member
לא בצד...באמצע !!!

חחחחחחחחחחחחחח מסכן, הרגנו אותו