נפתרה התעלומה

נפתרה התעלומה

והריהי מתועדת לפרטי פרטים בוידאו שתוכלו לראות הקישור המצורף ממש חמוד בדף שיפתח לחצו על הקישור בצד שמאל מעלה. שאתם יכולים כמובן ללחוץ על קישורים אחרים המופיעים שם, אך זה היחיד שמדבר בנושא הנוגע לפורום מכובד זה. גמח'ט לתושבי מקום חביב זה

Caligola

New member
תסביר לי בבקשה דבר אחד -

מה הביא אותך לפורום אבולוציה?

Caligola

New member
אה, אז כנראה שהוא טעה בסרט.

הסרטון הזה עוסק בפאב החדש של אייל גולן.

אבוקדו23

New member
יש בצד שמאל לינקים לסרטים אחרים

אחד מהם הוא על בירה גינס והאבולוציה...

הסבר של דבר אחד לקליגולה

לחיצת עכבר הביאתני הנה לפורום ציבורי זה הנקרא אבולוציה קליגולה יקר. הסבר לי אתה בבקשה מה הביא אותך לכאן. (לו עיינת בהודעה המקורית היה יותר קל) ולראיה תשובתו של חבר אחר שהבין את הנכתב בה ואת כוונתי שהוטמנה בה. מאחל לך ולבאי פורום זה שנה ברוכה מכל טוב ומשמני ארץ. הסבר לי עוד הסבר בטובך יקיר מה בדיוק היה פשר הודעתך/תשובתך דמקודם? האם אני מפריע לך?

Caligola

New member
אתה כמובן יותר ממוזמן להשאר איתנו.

"הסבר לי אתה בבקשה מה הביא אותך לכאן." לא הגעתי לכאן כרגע, אני משתתף בפורום הזה כבר קרוב לשנתיים. "(לו עיינת בהודעה המקורית היה יותר קל) ולראיה תשובתו של חבר אחר שהבין את הנכתב בה ואת כוונתי שהוטמנה בה." מעיון בהודעה המקורית ראיתי שהצגתי קישור לסרט העוסק בפאב החדש של אייל גולן, האם זאת היתה כוונתך מלכתחילה? "הסבר לי עוד הסבר בטובך יקיר מה בדיוק היה פשר הודעתך/תשובתך דמקודם? האם אני מפריע לך?" אינך מפריע, ואתה מוזמן להשאר כאן כאדם רצויי ולהשתתף איתנו בדיונים. האם תוכל להסביר לאיזה סרט התכוונת לתת קישור? האם לסרטון העוסק בפאב של אייל גולן? האם לסרט של גינס? מה מראים בדיוק באותו סרט אליו התכוונת לתת קישור?

ובכן איש יקר

תודה עבור ההזמנה. בדף הזה שנפתח על ידי הקישור יש כמה סרטוני פלאש. אותם אי אפשר להעתיק ו/או לקשר ישירות אליהם. אמנם כשנפתח הדף מופיע סרטון זה שציינת, אך בהודעתי המקורית אמרתי ללחוץ על הקישור מצד שמאל שכתוב עליו "האבולוציה של גינס". אם אספר לך את הסרט אולי אקלקל לך. הוא ענק. אגב זה שאתה משתתף פה שנתיים עדיין לא עונה על שאלתי משמח אותי שאני רצוי כאן תודה שוב

אתה די חוזר על עצמך איש יקר

כבר אמרת את זה פעם אז מה האם מעודך לא פגשת נועם ונימוס? האם דרך הקושי והחיספוס טובה יותר? בברכה

Wolverchenus

New member
לא

ואני בהחלט אדם בעל הערכה לשפה גבוהה. אבל בעוד שישנה שפה גבוהה ישנה גם דרך התבטאות מקובלת שאינה ספרותית לעייפה. משפתי עולה כי אני בקיא על רזי השפה העברית, משפתך עולה כי אתה מחפש להבדל בצורה יוצאת מן הכלל מקרב האוכלוסיה ולהשמע כאוטוריטה החיה לה בעולמה הרגוע ומתוך שליטה. כאשר מחברים זאת עם "החיבור הרוחני" שלך, אי אפשר שלא להסיק שאתה מחפש להפגין את היותך במימד רוחני גבוה יותר, השאנטי שבשאנטי (על משקל הקרם דה לה קרם) והדבר עלוב בעיני שכן כל מה שאתה עושה הוא להתבטא ציורית בעברית גבוהה עד גיחוך. וכן, זה מבדיל אותך אבל הציניקנים שבנינו (ואני במקרה גם ציניקן בוגר רייקי 1) יודעים שהדבר רק מסתיר את אי היכולת לשאת את החורים הרבים שמביאות האסכולות הרוחניות. וזאת כאמור, לפורום אחר. (כחבר משפחת מאסטרים של רייקי אני יודע כמה חשוב לא להלחם באשליות השלמות הללו שכן כל פעם שאני מנסה אני מערער את שלוות הכל והם מרגישים די נאחס בסופו של דבר)

הבנתי אותך איש למשפחת מאסטרים

(נראה לי שהבנתי לפחות) ציניות לא תביא אותך לשומקום היא גם תמחק לך את הרייקי שאלה לי אליך איש ציני מדוע אתה לוקח את התפקיד הלז על עצמך? להביא את כולם לנאחס בסופו של דבר הופך את סביבתך שאתה חי בה לנאחסית. איזו תועלת מצאת בזה? האם יש לך מושג כיצד עובד תת המודע שלנו? חבל'ז

Wolverchenus

New member
יש לי מושג

ולפי מה שהמאסטרית שלי אמרה אי אפשר לקחת לי את הרייקי P: אני רק רוצה את האמת. ואני רוצה שכולם ידעו איך לחפש אותה נכון ולא ישקיעו זמן בפתרונות שווא אלא ימצאו את הפתרונות הנכונים והאפקטיבים ביותר. כאמור, אני מוכן להתווכח כי בדרך כלל ינסו לשכנע אותך להכנס לזה (וכאמור עשיתי רייקי 1 מתוך סקרנות ובגלל נדנודים בלתי פוסקים וזה שאמרו לי ש"אתה לא מבין" ואני כאמור אחד שרוצה להבין) מצאתי שזה היה ריק והחלטתי להחזיר את המטבע כי מזור אמת הדברים האלה לא מביאים רק פלצבו ועלויות. כשאני רואה שהבנאדם מתערער כשאני מתווכח איתו אני בדרך כלל מוותר כי כאמור, לפלצבו יש את היתרונות שלו. אני ממליץ בחום על ספרו של קארל סייגן - עולם רדוף-שדים אם אתה רוצה ללמוד גם איך הצד ה"מדעי" חושב. זה פחות "העדר רוחניות" כמו שנוטים אנשי השאנטי המודרנים לחשוב ויותר "צורה ספקנית דורשת אימותים ומאמתת את עצמה לבחינת מידע".

ככל האדם גם אתה איש יקר

אומר דבר והיפוכו בנשימה אחת "צורה ספקנית דורשת אימותים ומאמתת את עצמה לבחינת מידע".אמרת. היכן זה תופס אצלך לגבי מה שאמרת על המאסטרית שלך? מאמין לה בעיניים עצומות? לא מתאים לך! לפחות מתוך מה שאתה מספר. אגב היא לא מאסטרית שלך היא מאסטרית וזהו.(נקודה) אתה רק ניסית ללמוד אצלה לו היית לומד אצלה ללא הציניות המלווה אותך, אני מניח שהיו לך תוצאות אחרות. דע לך דבר מה נוסף, ישנם דברים שאין דרך להבין אותם דרך השכל והרייקי הוא אחד מהם. (האם אתה יכול להבין אהבה דרך השכל?) את הצד המדעי אני מותיר לך ידידי החדש ואתה ממש טוב בזה (כך התרשמתי). נכנסתי לכאן על מנת להעביר קישור ותו לאו והנה נקרה על דרכי אתה ותפיסת עולמך, וטוב שכך. זאת ועוד אומר לך כזאת, קח לך ספר על פיות ומלאכים, עזוב אותך מלבקר אותו ולנחאס עליו דברי בלע. חוש אותו דרך הלב, דרך הבטן, דרך האינטואיציה. הנח לרגע ביקורתיות הרגלים ישנים (אם אתה רק יכול, ואתה יכול!). ספר לי חוויה אישית ממנו ואגיד לך דברים. אגב נוסף מה פירוש ה- P: הזה? למה הוא מכוון?

SilentMike

New member
משהו שאני לא מבין.

הוא לא התחיל איתכם. למה אתם מתחילים איתו? הוא בא לפה, הראה סרט מצחיק (נניח מצחיק), וזהו. למה להתעמת איתו על האמונות שלו אם הוא לא בא להציג אותן בכלל? (הפיה הטובה. זה די מצחיק
)

תודה מייק

לטנגו צריך שיהיו שניים. לא מצאתי עימות עד עתה עם הללו. שאמונתם היא שלהם ואין לי יד ורגל בה, רק לכבדם שהם כפי שהם רואים את עולמם ואחלה. והכל בא על מכונו בשלום. שבת שלום

SilentMike

New member
טוב תשמע.

זה לא שאני מסכים איתך או משהו ובשמחה הייתי מתווכח איתך בהזדמנות אחרת, אבל לא ברור לי הקטע הזה של למשוך אותך בלשון כדי לריב איתך (יכול להיות שפיספסתי משהו?). שבת שלום, והמשך תקופת חגים מצויינת.

למעלה