נפתרה התעלומה

לא פיספסת כלום

ראית מה שראית ופיענחת אותו לפי הרגליך האישיים, אנחנו עשינו אותו דבר בדיוק. מה שאני ראיתי היה שאחד לא הבין את נוסח ההודעה בחלקה ומתוך כך חשב שבאתי להקניט. אחד שהבין והסביר לו במקביל איתי. ואחד שיש לו משום מה חשבון ישן איתי, הכתיבה שלי מרגיזה אותו, כי פיה טובה הוא קרא לי עוד לפני שכתבתי כאן והכרתי אותו בכלל. מה שהוא לא מבין זה, שבא לקלל ויצא מברך. אני הוא היחיד שיכול למשוך את לשוני כדי לריב והם מראות המשקפות לי אפשרויות ואישורים. אז נכון אני בריאתן לפי הגדרתכם, אך ווכחנות ממני והלאה ואין לי עניין כלשהו להמיר את דתו של זה או ההוא, זו בחירה חופשית והבנה פנימית אישית של כל אחד מאיתנו ותמיד בסדר. כי תאר לך מצב שכולנו מסכימים על דבר מה, הרי לא יהיו ויכוחים מלחמות ולא יהיה את מי לנאץ ולהעליב. אם תרצה סיעור מוחות אני שותף בשמחה כשיתאים לנו, וויכוח לא תקבל ממני. שבת שלום איש יקר ותקופת חיים רכה וזורמת

Wolverchenus

New member
הפעם שבה הרגשתי מה הסכנה ברוחניות

כפי שדורנו אוהב לחוות אותה היתה האחד משיעורי הרייקי, כשהמאסטרית הראתה לי משל שמסקנתו פשוטו כמשמעו: "הספק הוא מהשטן". ברגע שהבנתי שהדבר הוא הקדמה ברורה וגלויה למדי לכל סוג של סוגסטיה ושטיפת מוח הגעתי להחלטה שהדרך להאבק היא להוריד את כוחם של מרכזי הכוח שמפיצים את השטיפה הזו (לעיתים בהיותם שטופי דעה בעצמם ולא רשעים תאבי כוח) ולתת לאלה שכבר נפגעו להנות מהספק רוב הזמן.. המיסיונריות כל כך יותר קלה לכיוון השאנטי מאשר לכיוון המדע שאי אפשר פשוט לעמוד בחיבוק ידיים ולעשות דמג' קונטרול אחר כך.

SilentMike

New member
אתה צודק.

ואתה צודק גם בקשר לספק, וגם בקשר לדעות שלו. ההודעה שלו למעלה נגד הציניות והספק היא שטותית ברמות שקשה לתאר, ואם הוא היה אומר את זה בדיון איתי הוא היה מקבל תגובה ציונית הולמת, שהיתה מסבירה בדיוק למה ספק הוא דבר חשוב מאוד (כמעט כתבתי אותה בכל זאת אבל נמנעתי בגלל הנסיבות). אבל תכל'ס הוא בא לפה ונתן לינק לסרט פרסומת לבירה, וזה הכל. אתה הוצאת ממנו את השטויות האיומות שהוא אמר, ושלא קשורות לאבולוציה, ואם לא היית מעיר לו על רייקי אז בכלל אף אחד פה לא היה רואה ממנו מילה לא במקום. אבל אולי אני לא רואה את כל ההקשר של הויכוח אני לא יודע. זה סתם רושם שקיבלתי. אני לא רוצה להתנפל עליך או משהו, כי כאמור אני מסכים איתך בעמדות הבסיסיות. סתם הריב נראה לי מיותר.

Wolverchenus

New member
אני סתם שאלתי

למה הוא מדבר כמו פיה. הוא פשוט נורא רצה להטיף לי P-:

למעלה