נצל"שים ושאלות קטנות

נצל"שים ושאלות קטנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

בבקשה לשרשר לכאן ואך ורק לכאן את כל ההודעות הקצרות שאינן מצדיקות פתיחת הודעה חדשה ואת כל השאלות הקטנות שיש להן תשובות קצרות וברורות יחסית כמו איפה יש חנות ל, מישהו מכיר את וכו'. תודה!

shirli0811

New member
../images/Emo206.gif מישהו יודע על חוות אינגליש..

בלואיזיאנה..
אתרי אינטרנט, מספרי טלפון וכתובות יתקבלו בברכה :]

עזרה בבקשה?!

מישהו מכיר חנויות ציוד באזור רומניה? הכוונה לכל רומניה... כל מידע יתקבל בברכה! תודה ענקית מראש!

חריקת

New member
כנס

אם אני יגיד רחוב זה יעזור? זה רשום באיזשהו אתר סוסים שראיתי לא מזמן אני יכול למצוא פשוט עכשיו כבר 1 ואני עייף מחר בעזרת ה' אני יחפש לך

חריקת

New member
לא ברטיסלבה

בברטסילבה. לא כאילו ב-ברטסליבה למקום קוראים בברטסילבה הנה בישבלך בבברטסילבה

ToryMaster

New member
לא שמעתיעל מקום כזה מימי ../images/Emo12.gif

איך זה נכתב ברומנית?

ToryMaster

New member
השכלה מותק השכלה

השכלה, וגם גיגול קצר ואפילו שאלה של כמה חברים רומנים - תגלה לך שלא קיים מקום כזה, אז במחילה במטותא ממך, השכלה.

חריקת

New member
ככככככוכככככככלללככככככככככם כנסו

לא הבנץם אותי באו תלמדו קצת גיאוגרפיה ברטיסלבה נמצא במערב גרמניה ולא!!! בסלובקיה הכוונה שלי היה בברטיסלבה לא ברטיסלבה הכוונה היה מקום בשם בברטסילבה לא כמו ב.. פשוט בברטסילבה סורי טעות שלי זה היה נראה כמו ברטיסלבה בגלל שה "י" צריך היה להיות אחרי ה "ס" סורי!!!!!

חחחחחח בוא תלמד אתה גיאוגרפיה ../images/Emo6.gif

ברטיסלבה נמצאת בסלובקיה צמוד לגבול עם אוסטריה. לא מאמין? תפתח אטלס ותראה

חריקת

New member
הכי דחווווף בארץץץץץץץץץץץץ

שירים יאאאאאאאאפים באנגלית מי יודע זרקו עוד עוד עוד קצתתתת

Natalie Imbruglia - Torn

Mandy Moore - Cry Lindsay Lohan - Ultimate (2) DJ Sammy - Heaven (remix) Rihanna Ft Jay-Z- Umbrella Step Up Soundtrack - 04 - Petey Pablo - Show Me The Money Cascada - Miracle Sonia - Listen To Your Heart (Remix) Mcfly - Dont Stop me now Hillary Duff-Fly Bso - Shrek - All Star Avril Lavigne - Girlfriend [Backstreet Boys] I want it that way 03 - Listen To Your Hearth Mcfly - Dont Stop me now

למעלה