נצל"שים ושאלות קטנות

פעם הבאה הודעות כאלה יש לשרשר ל../images/Emo32.gif

זה לא קשור לנושא הפורום ובדיוק לשם כך קיים שרשור אוף

Lian815

New member
בבקשה,שירים יפים באנגלית..

1. Leaving on a jet plane-Fiona Apple 2.Innocence-Avril Lavigne 3.When you're gone-Avril Lavigne 4.Famous last words-My Chemical Romance 5.MAMA-My Chemical Romance 6.Iron Maiden-Children of the damned 7.Down Town-Petula Clark 8.Umbrella-Rihana 9.Simple Plan-Perfect 10.Simple Plan-One day ויש עוד מלא שירים של My Chemical Romance ,אבריל לאבין, וסימפל פלאן שהם טובים..

חריקת

New member
תודה לכולםםם

כאפרות שיליייייייי !!!! 3333333333333333333333333333333333333>>>>>>>>>>

shirli0811

New member
../images/Emo206.gif מישהו יודע על חוות אינגליש..

במסאטוצ'אס..
תודה מראש

Vintage Queen

New member
שאלה.... למי שיודע מתוך

ניסייון ולא סתם מנחש, כי אני לא זוכרת וצריכה לדעת באיזה גיל הכי מוקדם אפשר להפריד סייח מהאמא ולגמול אותו מחלב?

חריקת

New member
לא מומלץ לפני חצי שנה

עם זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש חשוב 5 חודש זה איכשהוא בסדר

זה חדש לי..

אתה מוכן להרחיב? פשוט כל הפעמים שהפרידו את הסייחים בחווה הקודמת זה היה בין גיל 4 חודשים לחצי שנה ואני מכירה עוד חוות ואנשים שעושים את זה. ובעקרון זה הגיל שהסייחים מתחילים לאכול אוכל מוצק בגלל זה אפשר כבר להפריד. זה נכון שככל שהסייח יונק יותר זמן הוא מתחזק יותר והסיכוי שהוא יהיה גדול יותר עולה אבל זה לא תמיד משמעותי.

חריקת

New member
ממממ

סייח לא מתחיל לאכול חציר בגיל 4 חודש הוא מתחיל כבר בגיל חודש חודש וחצי הוא עדין יונק אבל ככל שהוא יותא יונק הוא יותר חזק והמינימום זה גיל 5-6 חודשים לא מומלץ פחות אבל זה אפשי לשחרר אותו בגיל 4 חודשים

לא התכוונתי שהם רק מתחילים לאכול

הכוונה הייתה שהם כבר לא צריכים את החלב של האם כתוסף כי הם יכולים לאכול כמעט הכל ולעכל כמו שצריך.

למעלה