נצל"שים ושאלות קטנות

נצל"שים ושאלות קטנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בבקשה שרשרו לפה שאלות שיש להן תשובה חד-משמעית וקצרה (לא דיונים) ואת כל הנצל"שים למיניהם. קחו בחשבון שהודעות שלא קשורות לנושא הפורום, מקומן בשרשור האוף (
) הקרוב ולא בשרשור הזה.
וסליחה על הבלאגן
.

אני מצטער

אני לא יודע איפה לשרשר את השאלה הזאת..אבל מישהו מוכן להסביר לי מזה 110?!

110 ס"מ

גובה המכשולים במיקצה. בקפיצות המקצים מתחלקים לפי גבהים. ושאלה כזו מתאימה ל"נצלש"ים ושאלות קטנות"

אהה..

כן עכשיו הבנתי..אני גם רכבתי פעם אינגליש..בחוות הקאנטרי..בן דוד שלי היה אלוף הארץ ופרנקי אמר שהוא הבטחת הליגה וזה אבל הוא פרש..היה לו סוס שהוא אולי עדיין מיתחרה..קוראים לו צ'ארלי בראון...מישהו מכיר?

sed21

New member
אהה אופס..

זה אני,אני פשוט במחשב אחר..אז מה צ'ארלי עדיין מיתחרה?

כן.. צ'ארלי לא מתחרה יותר...

והוא של מישהי שכותבת פה בפורום מדי פעם... בעצם אני לא יודעת אם הוא עדיין שלה אבל הוא היה שלה והיא התחרתה איתו עד לפניי שלוש שנים... איך קוראים לבן דוד שלך?

אהה..

אממ קוראים לו אורן טופל הוא רכב אצל וסילי בחוות הקאנטרי !! והוא היה גם הבעלים של אניטה ...

כנראה שאני לא הייתי בזמנו ../images/Emo3.gif

כי לא שמעתי עליו... ווסילי הוא גם המאמן שלי
ובטוח שהוא זוכר אותו...

מה?!?!?!?!?!?!!!!?!?!?????!?!?!../images/Emo2.gif

אויי איזה באסה..ואיי אם אני יספר את זה לבן דוד שלי הוא מזה יהיה עצוב!!!!!אני לא מאמין..
ואיי כל כך אהבתי אותו!!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חבר'ה !! יש לי שאלה ושבוע טוב שיהיה

רכבתי ביום שישי על פריסיליה אחת היפות !! סקסיתת כולם חושבים ככה :) בין לבין תמיד אני רוכבת עליה ורוצים שאני ארכב עליה .. לפעמים היא עושה מה שבא לה ולא ממש מקשיבה אבל אני מתנהגת אליה בקשיחות וזה דווקא הולך קיצר בשישי הזה רכבתי עליה ומהליכה עברנו לריצה (לא ממש משתמשת במושגים :) ) קיצר איזה כיף היה איזה הרגשה זאתתתת התחלתי לצעוק שםםםםםםםם איזה אושררר ובמקום להאיט היא רצה עוד יותר מהר והמדריכה אמרה שהיא דהרה 3 פעמים :) יצא לה לדהור מה שרציתי לשאול ואין לי סבלנות לשאול ת'מדריכה עד ליום שישי, מהליכה ישר אפשר להגיע למצב ריצה ??? כאילו כל מה שאני זוכרת זה רק שהיא קיצרה לי ת'מושכות הארוכות של הווסטרן ורגיל עשיתי לה קליקים ודרבנתי אותה והיא התחילה ממש לרוץץץץ משהו מטריף זה היה אז מהליכה לריצה אפשר לעבור רק ע"י קיצור המושכות ?? כי אותה פעולה עשיתי גם בהליכה של להתחיל ללכת איתה

זה לא אפשר,ככה אמורים לעשות

מקצרים את המושכות ושומרים את הסוס בהליכה מהירה, אך שלא יעבור לטרוט וכשמגיעים למקום מסויים\מרגישים נכון להתחיל מדרבנים.... אז כנראה שאפשר [=

MusTanG GT

New member
את לא צריכה להגביר את הקצב...

סוס יכול לעבור לקנטר מעמידה מהליכה איטית הליכה מהירה... וגםלא צריך לקצר מושכות...

ככה אותי לימדו

וגם זה הגיוני כדי שזה ילך "חלק" צריך שלא יהיו הבדלי מהירויות משמעותיים והקיצור מושכות-לשמור אותו שלא יפרוץ לקאנטר\לטרוט לפני הזמן... זה מה שאני יודעת וזה מה שאני חושבת :) איזה סגנון אתה רוכב?

Vintage Queen

New member
אולךי זה נשמע הגיוני

אבל כשסוס מגביר קצב ורק אז עובר לקאנטר הוא בעצם "נופל" לקאנטר ולא עושה מעבר חלק ונכון, אלא מבולגן... וזה שלימדו אותך כהכ זה לא אומר שזה נכון ^^

למעלה