נצל"שים ושאלות קטנות

פרדוש

New member
בטח שכן!

זה מה שעושים ברמות בגבוהות!!(לפחות בדרסז') את מתקוונת מהליכה לקנטר.. ואפשר גם מעצירה ולהפך..כלומר מיקנטר להליכה ולעצירה..

JnJ

New member
אתמול(יום שבת) ב5 אחרי 8 שעות תחרות

שמתי לפוס מגני הובלה והיא בעטה בי חזק מאוד ויש לי סימן כחול גדול מאוד.החלק הטוב?לא הלכתי לבית ספר יום היום למרות שאמא שלי התנגדה דפנה(אמא של עומר, שהסוסה שלו)נתנה לי אישור בשם אמא שלי חחח

JnJ

New member
לא הבנתי מה אדיר\שווה בבעיטה מסוס?

זה ממש לא אדיר\שווה.

:O מחר זה ה15.1!!!! אתם מבינים?!?!

יאייי מחר אני חוזרת לרכב אחרי חודש שלא רכבתי ולא הייתי בחווה ואני מתגעגעת לכולם :\ ו ו ו ו ואני צריכה לשאול איזה משהו מהחווה שלנו [דייב הוא שופט בנלאומי....] אם יש לו זמן ורצון להדריך אותי כי הוא מדריך אנשים שהוא חושב שיש להם פוטנציאל ^.^ XDDDDDD ברכות נשיקות ועוד יתקבלו בברכה D:

Ontario R Z Y H

New member
רוצה לשמוע משהו יותר כיפי??

א' כל מזל טוב.. לרכב אחרי חודש בלי רכיבה זה אכן תענוג... אבל מה יותר טוב מלחזור לרכב על הסוס שלך שלא רכבת עליו 4 חודשים?!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חוזרים לעבודההה יאיי אייי איייאיאיאיאייאאיאי איזה אושרררררר מושלמי אהוב שליייייייייייייייייייייייי3>3>3> חיחיחי

SoosKatan

New member
שאלה!!

יש למה לשים סליידלים לסייחה בת שנתיים שרק מתחילים לרכב עליה? :| נכון שלא?

ממש אבל ממש אבל ממש...

לא..ליאור עדיין לא התחילו לרכב על הסוסה הזאת!!!!! אחרי שהיא תיהיה באימון והיא תתחיל לעשות ריינינג אז יהיה אפשר אבל ממש ממש לא עכשיו....הבנת?חחחח..זה יצא קצת תוקפני..סליחה!!! ולמה לא באת היום בסוף?!

כל הסוסים

מחוות הקאנטרי עברו אלייכם נכון? יש לכם סוס אחד שקוראים לו אנדרו?

Ontario R Z Y H

New member
לאיודעת אם כולם..

כי עברתי לג'וקי קלאב רק לפני שנה..... אבל כן, יש את אנדרו.... עזרתי במשהו?

למעלה