נצרת

עצם זה שהחלאות האדומים עדיין קיימים

בעולם ויש עוד כבשים שתומכים בהם למרות כל הרשע שהם עוללו למין האנושי זאת תעודת עניות לאנושות.
כל אדם שתומך ברוצחים האלה או מקדם את האידיולוגיה האכזרית הזאת הוא לא מוסרי בעליל.

חלאה ימנית "מחלקת ציונים" לאחרים

רוצחים והמשת"פים האווילים שלהם

יקבלו ציונים בהתאם. חלאות המין האנושי ייקראו ככאלה וגם מלקקי הפנכה שלהם.

מנהיגיך הרוחניים, אלופי האידאולוגיה

הימנית הגזענית, רצחו בכבשנים 6 מיליון יהודים, שרפו כפרים שלמים על תושביהם באירופה המזרחית.
גם יריביהם "הדמוקרטים" (המארגנים את שפיכות הדמים הנוכחית באוקראינה) לא טמנו ידם בצלחת:

הירושימה ונגסקי
בין 70 ל-80 אלף בני אדם נהרגו באופן מיידי וכ-70 אלף בני אדם נפצעו. למעלה מ-90% מהרופאים ו-93% מהאחיות הרפואיות בהירושימה נהרגו או נפצעו.[40] בחודשים שלאחר הטלת פצצת האטום, המשיך מספר הקורבנות של הפצצה לעלות כתוצאה ממותם של פצועים רבים מכוויות, תסמונת קרינה חריפה ומחלות נוספות הקשורות להשפעות הלוואי של הפצצה. ההערכות לגבי מספר האנשים שמתו עד סוף שנת 1945 כתוצאה מהטלת פצצת האטום על הירושימה נעות בין 90 אלף ל-166 אלף איש.[28] הערכות אחרות קובעות כי כ-200 אלף בני אדם מתו עד שנת 1950 מההפצצה כשלמספר הקורבנות נוספו גם אנשים שנפטרו כתוצאה ממחלת הסרטן ומחלות אחרות שהתפתחו מההשפעה ארוכת הטווח של הקרינה המייננת שנוצרה בעקבות הפיצוץ האטומי.[41] מחקר שנעשה גורס כי בין שנת 1950 לשנת 2000, כמחצית ממקרי המוות מלוקימיה וכ-10% ממקרי המוות כתוצאה מסוגי סרטן אחרים בקרב שורדי ההפצצה בהירושימה נבעו כתוצאה מהקרינה המייננת שספגו בזמן ההפצצה.[42] מלבד נפגעים יפניים ידוע על לפחות 11 שבויי מלחמה אמריקאים שנהרגו בהפצצה.[43]

עקב רוח צולבת פצצת האטום החטיאה את גשר אייאויי (Aioi Bridge), נקודת הפיצוץ המתוכננת, בכ-240 מטרים והתפוצצה מעל בית החולים שימה

טבח מי ליי
מה האמריקאים איבדו בווטנם? אה, כן, הם באו "לכונן דמוקרטיה".

טבח כפר קאסם

להמשיך?

מה הקשר בין תושבי נצרת

לקשקושים הדביליים שלך?
לפני שהוכחת שדעתך שלך לא השתבשה עליך, ושלך יש כושר דיון - אולי תוכיח לפחות שיש לך הבנת הנקרא?

אתה טוען שקומוניסטים, שמישהו בשם הקומוניזם, רצח 100 מיליון איש.

אני מזכיר לך כמה פשעים נגד האנושות שביצעו הקפיטליסטים, בשם האנטי-קומוניזם למשל.

לפי ההיגיון הדפקטיבי שלך, לאור פשעים אלה (שמניתי רק מקצתם) כל מי שתומך במפלגה קפיטליסטית הוא בלתי מוסרי, "חלאה" וכדומה.

אם אתה מוצא קשר בין חד"ש נצרת לבין שליט צפון קוריאה, אז בדיוק אותו קשר קיים בין כל אנטי-קומוניסט לבין היטלר למשל.

אוקצור, תושבי נצרת איך שהוא יחליטו בעצמם, בלי הפטרונליות השחצנית שלך, מה מוסרי ומה לא, תמיכה במועמד חד"ש לראשות העיר או במועמד הליכוד.

אתה האשמת את תושבי נצרת במשהו

באף הודעה שלי לא היה כתובה מילה כנגד תושבי נצרת באשר הם. כנראה עמוק בראש שלך אתה רואה את תושבי נצרת כנחותים, אבל זה לא משהו חדש אצל הסוציאליסטים.

אני לא צריך לטעון דבר, העובדות מראות שבשם תורתו של מרקס ויישומה מצאו כמאה מיליוני בני אדם את מותם על ידי רוצחים אדומים נאלחים. אלה עובדות.
אין שום רלוונטיות כרגע לקפיטליזם, אבל זה לא מפריע לך לקפוץ למקום הזה ולטעון טענה חסרת קשר שכביכול "בשם הקפיטליזם הרגו גם כן" (שזאת טענה שקרית בפני עצמה).

הטענה היא פשוטה, כל מי שתומך בסוציאליזם וגרורותיו (הנאציזם בתוכן) הוא חלאת המין האנושי ואדם לא מוסרי. אתה כזה.

עברית קשה שפה

מה שנכון נכון: אתה לא צריך לטעון שום דבר.
די, נמאסת, מגעיל אותי "להתווכח" עם תומכי תורת היטלר האנטי קומוניסטית.

באיזה כינויים לתאר אנשים שרצחו כ100 מיליון

בני אדם תחת "אידיולוגיה" כלשהי?

אגב אני הצבעתי חד"ש

גדלתי עליהם ומבחינתי הם היו האופציה הכי ראויה שמסוגלת לייצג אותי טוב אני כבר לא חושבת להצביע להם בבחירות הבאות אולי אני לא אצביע וזהו כי ממילא אף אחד לא ראוי

אמר קים ג'ונג סילבר הדיקטטור האדום מהשמאל

שתומך במחנות חינוך לחדש להומוסקסואלים, חיסול ערכי המשפחה ושאר הזוועות שמעוללים האדומים בכל רחבי העולם.
חלאות המין האנושי תמיד רצחו וטבחו בכל מי שחושב שונה מהם, ואם זה לא הגיע לאלימות זה התחיל על ידי סתימת פיות מתועבת. מלבד לזרוק בוץ ולכנות בכינויים, אין לך שום יכולת דיון.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4489350,00.html

סוציאליסטים הם אנשים חסרי מוסר

ותומכים באידיולוגיה האכזרית ביותר שיצר המין האנושי. זה לא בוץ, אלא עובדות. ככה אתה נראה.

האידאולוכיה הלאומנית הקיצונית שלכם

היא מה זה "מוסרית"!
ברוך השם שאני נראה רע בעיניכם

למעלה